Şimdi Ara

İzninizle biraz Sorularım Var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni başlayacagım insallah .. Oyun suan iniyor. :) Loldeki gibi lane olayları aynıdır sanırım :) Merak ettiğim sampiyonlar tracer shyvanas Lili ve nova .. genelde mid solo oynuyorum. Oncelikle lig sistemiyle ilgili sorum var. Kac levelde dereceli sisteme girebiliyoruz? Ve 10 ranked sonramı ligimizi beliriyor loldeki gibi ? Videolar baya iyi hosuma gitti.Benimle oynamak isteyen olursa nickim dragonscapta ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.. :)



  • Hocam sorunuzun uzerinden baya bi vakit gecmis ama sinavlardan oturu foruma girmiyordum. Gecen zamanda sorularinizin cevabini kendinizde bulmus olabilirsiniz ama ben her ihtimale karsi anlatayim. Lol de oldugu gibi 3 lane mapler var evet ama 2 laneli maplerde mevcut. Saydiginiz herolar sizin oyun tarziniza gayet uygun mid oyuncusu iseniz. (Su anda bir giveaway var oradan gelecek herolar ve stimpack gayet isinize yarar birde mount var ) 30 levelden itibaren girebilirsiniz. Ancak suan hatirladigim kadari ile 14 heroya sahip olmaniz gerekli. Ama sahip olmadiginiz ama 5 levele kadar getirdiginiz heroyu o hafta free oynanabilir ise dereceli maclarda kullanabiliyorsunuz. Yardimci olabilmisimdir umarim . Akliniza takilan sorulari sorabilirsiniz. Ve kanalimida bi gozden gecirirseniz herolardan ve genel olarak oynanis tarzindan bahsettim isnize yarayabilir. Kanalim : KeyfindeTV

    Esenle kalin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitaptakikurt -- 6 Aralık 2016; 11:55:21 >
  • Öncelikle şu şekilde bu moba biraz lolden farklı mantık olarak belli bir lane olayı yok genelde specialist karakterler solo takılır gerisi sürekli birlikte dolaşır map e göre değişiklik gösterebilir tabii ki bu mesela tracer nova assas lili support slyv specialist bi karakter oyunda item ve gold muhabbeti olmadığından son vuruş bekletmene gerek yok minyonlarla ilgili amaç seri lane ittirmek genel olarak. Sormak istediğin başka bir şey olursa sorabilirim hatırladığım kadarıyla yanıtlamaya çalışırım yaklaşık 3 4 aydır oynamıyorum ama.
  • Lane yok
    maç başından sonuna full tüm takım birlikte çalışmak ve
    full tüm harita her an kullanım gerekmekte

    haritalar büyüklük olarak o kadar da büyük değil
  • Herkese sonsuz teşekkürler. Asırı kasmaktan oynanmıyor ! Lolde kasmak yok ama strom felaket optimasyon sorunu baya fazla tahminimce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İskambilTR

    Herkese sonsuz teşekkürler. Asırı kasmaktan oynanmıyor ! Lolde kasmak yok ama strom felaket optimasyon sorunu baya fazla tahminimce.

    Oyun download yapmay devam ediyorsa kasar. Onun dışında pek kasmaz,tabi sistemine göre.

    Oyunda lane mantığı yok,son vuruş yok,item yok.

    Bol bol kombat var,haritaya hükmetmek var,en önemlisi görevleri tamamlamak var.

    Bu oyun Dota lol ile tek alakası,türünün moba olması.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.