Şimdi Ara

izmit-düzce arası e-5 mi, otoban mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
9.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar izmit-düzce arasını e-5 den gidersem mi daha az km yaparım yoksa otobandan mı aradım ama ayrıntılı bilgi bulamadım,
    temden gidersem rahat olur ancak yolu uzatırmıyım diye düşümüyorum,
    e-5 den gidersem nasıl olur gidiş dönüş otobana vermediğim parayı e-5 de kamyonlarla cebelleşirken yaktığım mazota mı veririm
    tavsiyeleriniz...

• Tem den git 3 kuruşluk karı düşünmeyin dicem de zaten e-5 de dur kalk ıvır zıvır zaten fazla mazot yakcaksın.sabitle işte 100 e tıngır mıngır git otobandan.Düzgün yol varken niye böyle antin kuntin şeylere dalarsınız ki??
  • bencede yani dostum mis gibi otoban var hem böylece kendinide daha az riske atarsın sollamalar daha rahat olur
  • 1.7 lira olmasi gerek o mesafe Tem elbetteki .
  • Sürekli izmit-ankara arası gider gelirim.
    eskiden hiç otoban harici gitmezdim. 150-160 allah ne verdiyse giderdim.(bir seferinde izmit otogar gişelerinden girişim ile ankara gişelerden çıkışım 2saat 15 dakika bile olmuştu)
    aracı 1000 cc yapınca maksimum ekonomi için 100 km yi geçmeden seyhat etmeye başladım.
    ancak otobana girince 100 km ile gitmek pek mümkün olmuyor otoban haricinde hem yol çok müsait olmadığından hemde radar korkusundan ise 100 ü geçmek pek mümkün olmuyor.
    şimdi ben artık su yolu izliyorum. izmit kaynaşlı arasını e-5 ten gidiyorum. buradan otobana geçiyorum.(otobana geçiyorum çünkü ankaraya otobandan girmek bana 40 km kadar kazandırıyor) dönüşte ise direk e-5 ten geliyorum.
    inanın e-5 genelde çok sakin ve gerede hariç yol sathı son derece güzel ayrıca otobana göre daha zevkli.
    gelelim soruna mesafe olarak çok fark edeceğini sanmam.
    otoban ücreti o arada ne kadar tam bilmiyorum ama 2 ytl civardır.
    kamyonlarla cebelleşmezsin otobandan daha sakindir.

BEN SÜRAT YAPMAYACAĞIM 100 KM HIZI GEÇMEDEN GİDECEĞİM DİYENELR İÇİN E-5 İ TAVSİYE EDERİM.
    AMA AMAÇ HIZLI GİTMEKSE OTOBAN.
    saygılarımla...

• buyrun size birde maliyet kıyaslaması yapayım.(ankara-izmit arasıdır)
    önce otoban ve astra :
    araç 1.6 astra gls hız 140 ortalama diyelim yakıt ortalama 7,2 yol 320 km benzin 3,5 ytl otoban ücreti 8 ytl
    80 ytl benzin parası artı otoban ücreti toplam 88 ytl. gidiş süresi takribi 3 saat (1 kez durduğumuzu düşünerek)
    araç 1,0 corsa ortalam hız 90 km diyelim yakıt ortalama 4,5 litre 320 km benzin 3,5 yol ücreti yok.
    toplam 50 ytl gidiş süresi 4 saat.(1 kez durduğumuzu düşünerek)
    yani toplamda 1 saat geç gideceğim ancak neredeyse yarı fiyata gideceğim hemde yol daha eğlenceli.
    tamamen kişisel tercihe kalmış yani.
    saygılarımla...

(düzeltme harf hatası nedeniyledir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 1 Mayıs 2008; 12:52:14 >
  • cevap veren arkadaşlar için teşekkür ederim,
    çok e-5 de 90-100
    temde de 120 civarı giderim fazla hızı sevmem zaten,
    anladığım kadarı ile km farkı yok zaten kgs ile ile git gel 4 ytl olması lazım
    benim için önemli olan fazla km gitmemek veya daha fazla yakmamak denebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otobandan tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ventu

otobandan tabikide

eşim düzce gümüşovalı, benim ailem safranboluda ve gebzede çalışıyoruz dolayısıyla senede en az 10 kere o yolu geçerim. Gebzeden yola çıkacak olsan kesinlikle otoban derdim ama İzmitten çıkacağın için e-5 tercih edilebilir. Bacağanım İzmitte oturuyor ve asla otobana girmiyor ... İzmit - Düzce arasında yol çoğunlukla 2 gidiş 2 geliş ama ışıklar öldürüyor... Heleki kgs varsa otobanı tercih etmek daha mantıklı olur...;)
  • İZMİT-DÜZCE MERKEZDEN MERKEZE 116,81 KM. OTOBAN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: roverci

İZMİT-DÜZCE MERKEZDEN MERKEZE 116,81 KM. OTOBAN...

e-5 tede 101 km yazıyor tabeleda yani pek bir fark yokmuş
  • Otoban daha rahat
  • İZMİT ADAPAZARI arası yol yapım çalışmaları ışıklar vesaire gerçekten kötü ADAPAZARI-HENDEK-GÜMÜŞOVA gayet iyi e-5te 90-100 arası gidersin otobana çıksan 120 falan gitmen lazım tır-kamyon şıkıştırması çok oluyo İZMİT-ADAPAZARI arasını,ışıkları,kamyon-tırları dert etmezsen e-5(D100) avantajlı gibi
    NOT:14 yıldır bu güzergahlarda araba kullanıyorum
  • Bu arada EŞME-DEREKÖY arası ve HASANBEY-KARGALI arası radarlarada dikkat edin!
  • kesinlikleTEM
  • evet tem daha mantıklı gibi gözüküyor,
    baksanıza 2 tane radar varmış,
  • iki yoluda kullandım
    otoban tabiki ışık yok sollama derdi yok.
  • Arkadaşım ben düzceliyim izmiti bilmem ama istanbul düzce arası otaban daha uzun 16 km e5 ten gelirken cumayeri kaynaşlı arasında hatırladığım kadarıyla 7 ışık var ve inan hepsınde duruyorsun kurtuluşun yok cumayerinden küçük melene kadar gidiş geliş ancak trafik bu arada sıkıcı değil ve calışma var çift şeride cıkarmaya çalışıyorlar senelerden beri bitmedi bu aralar secimler yaklaşıyor ya tekrar başladı..
    Bundan sonra kaynaşlıya kadar çift şerit burada da polisler var olsa ne olacak onu bilmem anca hareket ediyorum derken ışık
    He bir şey daha düzce içinde hayvanlara cok dikkat et ne olur olmaz sonra sanayede uğrayabilirsin
    Düzce içi böyle acelen yoksa temiz bir şekilde gecersin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.