Şimdi Ara

İzmirli'ler Tekrar Buluşuyoruz -- 07/11/2009 Cumartesi Saat: 18:00 Otomobil Fuar'ında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Takip edenleriniz bilir bir kaç gün önce Vw Scirocco'ma 4,5 ay sonra kavuştum. Hem arabayı inceleme açısından hemde tüm oto meraklıları bir buluşalım dedim... "bornovalı" (Berker) arkadaşımla konuştuk hatta metintekin 'lede küçük parkta karşılaştık ve buluşalım dedik... Hadin kimler geliyor Yeri ve zamanı çoğunluk belirleyecek...

07/11/2009 Cumartesi Saat: 18:00 Otomobil Fuarındayızzz....

Gerekli bilgi için Ceyhun arkadaşımıza ulaşabilirsiniz : 0 530 746 24 81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0130 -- 27 Ekim 2009; 6:57:22 >

• hiç İzmir'li yokmu beeee !!!!
  • Var var ama Bornova uzak Bostanlıda buluşabiliriz tabiki uygun olursa zamanlama.

Metini görürsen Baranın selamı var dersin.
  • Bornova demedik zaten bee !!!

yer zaman çoğunluk ile belirlenecek... kimler gelir soru bu ??
  • ekonomi üniversitesindeki şirokko senin mi?
  • bana izmir içi her yer uyar ama hafta sonu vizem var bide cuma hariç uygun um
    bu arada ekonomideki şirokko yu okul açıldığından beri görüyorum. 2 3 günlük değil sanki o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 24 Ekim 2009; 0:53:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0130

Arkadaşlar

Takip edenleriniz bilir bir kaç gün önce Vw Scirocco'ma 4,5 ay sonra kavuştum. Hem arabayı inceleme açısından hemde tüm oto meraklıları bir buluşalım dedim... "bornovalı" (Berker) arkadaşımla konuştuk hatta metintekin 'lede küçük parkta karşılaştık ve buluşalım dedik... Hadin kimler geliyor Yeri ve zamanı çoğunluk belirleyecek...

hocam bu arada senin acın renk ve plaka neydi k.park ta filan görürsem selektör yaparım ilk incelemeyi gerçekleştiririz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ''Araç inceleme'' buluşması mı bu ?

Bir aktivite falan yapın daha iyi olur tanışma kaynaşma tekrarı da gelir...
  • Hataya gelin tam ortada buluşalım
  • ya zaten tanışıp kaynaşmak için olacak buluşma ve zevkli oluyo her buluşma hadi bakalım millet buluşmaya
  • 1) Ekonomideki benim değil benimki daha güzel

2) 35 PMD 09 plaka Şeker Beyazı

3) Zaten çoğu kişi birbirini tanıyo direkt kaynaşmaya geçebiliriz... hadi ne zaman yapalım yaaa????
  • bana pazar 25 i uyar.... esas 7 kasim araba fuari var ona bulusma ayarlayin...
  • quote:

1) Ekonomideki benim değil benimki daha güzel

2) 35 PMD 09 plaka Şeker Beyazı

3) Zaten çoğu kişi birbirini tanıyo direkt kaynaşmaya geçebiliriz... hadi ne zaman yapalım yaaa????

tamam hocam bende de gri renk fiesta var 2006 model 35 bry 29 zenon ve 16 cant var

aslında 7 kasım çok iyi olur. fuar öncesi buluşuruz biraz sohbet ederiz kaynaşma olur sonra fuar a gideriz ne dersiniz ?
    yarın gs fener maçı var ya arkadaşlara sözüm var

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

bana pazar 25 i uyar.... esas 7 kasim araba fuari var ona bulusma ayarlayin...

Evet bi ön buluşma yapalım 7 kasımda asıl buluşmayı yapalım.... .. .. . hadin gariiii...

• o zaman yarın maçtan önce buluşabilirz herkese uyarsa aslında forum bornova yapalım diyicem de çok kalabalık oluyo hafta sonu geçen hafta park yeri bulamadım yarım saat
  • tenha bi yer olsun ya ege üni mühendislik fak. önü olmaz mı :D:D:D:D orda boş bi alan var... yada kipada falan buluşalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0130 -- 24 Ekim 2009; 12:22:26 >
  • aslında ege nin içinde şölen kafe de buluşabilirz ne dersiniz ?orası hem müsait hem oturur iki sohbet ederzi
  • ege içi buluşma yapalım yarın bi ön buluşma olur güvenlik işini ben hallederimzaten problemde çıkarmazlar

@yarbayım nerde ya haberi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::DeNGeSiZ::. -- 24 Ekim 2009; 13:15:18 >
  • o zaman bir problem çıkmassa 4 gibi buluşalım herkes e de uyarsa bir iki saat takılırız muhabbet tanışma kaynaşma yaparız bence şölen kafe uygun. benim arabada ege amblemi var zaten rahatça geçiyorum ben olmadı kapıya gelirim arkadaşım diyip diğer gelenleri de alabilirim
  • quote:

Arkadaşlar

anlaşıldı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yüko10 -- 24 Ekim 2009; 13:47:37 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.