Şimdi Ara

izmirden vana araç gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracımı ablamlar aldı ve izmirden vana gitmesi gerek aracın acaba bu sıfır araç taşıyan firmalar bu tip araçları da taşır mı yakıta vereceğimiz parayı göndermeye veririz, yorgunluktan kurtuluruz. bilgisi tecrübesi olan varsa sevinirim.

• Yakıt parasina kimse götürmez onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Yakıt parasina kimse götürmez onu

yakıt parası olmasında biraz üstü olsun hocam tek araç gitmiyor ki onlar 7-8 araç gidiyor en az
  • Ben süreyim Hocam yakıt parasını atarsınız zaten ben de 100 TL + yemek alırım

Pazarlık sünnettir
  • Götürecek araç senin aracının iki katı yakar, yakıt miktarının en iyi ihtimalle yarı parası olarak hizmet bedeli olarak ekleyip hesabını yap. Taşınacak eşya, mal olsa boş giden kamyoncu, nakliyeci olsa mantıklı.
  • İzmirden Vana giden sıfır araç tırı zor bulursunuz gibime geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Ben süreyim Hocam yakıt parasını atarsınız zaten ben de 100 TL + yemek alırım

Pazarlık sünnettir

Nasıl cesaret ediyorsunuz ?
    Kaza yapsan kim ödeyecek

Yolda arabayı tarasalar sen ölsen senin ailene tazminatı kim ödeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ohoo tam benlik iş bin git kardeşim geze geze işte.

taşıma yapan tırcılar vardı ama vana zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Pazarlık sünnettir

Kaza yapsan kim ödeyecek

Kasko sigorta boşuna mı var
    Orası da vatan toprağı istediğim gibi giderim valla bir avuç vatan haini mi engel olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 28 Aralık 2016; 23:04:45 >

• quote:

quote:

quote:

Pazarlık sünnettir

Kaza yapsan kim ödeyecek

Orası da vatan toprağı istediğim gibi giderim valla bir avuç vatan haini mi engel olacakmış

Yaa ben 31 yasindayim babamin arabasini azicik cizdim bi torba laf yedim, hic tanimadigin arabasini gotureceksin ( ki o da sana nasil guvenecekse ) sen kaza olursa kasko sigorta var diyosun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pazarlık sünnettir

Kaza yapsan kim ödeyecek

Yaa ben 31 yasindayim babamin arabasini azicik cizdim bi torba laf yedim, hic tanimadigin arabasini gotureceksin ( ki o da sana nasil guvenecekse ) sen kaza olursa kasko sigorta var diyosun

hahaha hocam şakasındayım işin ya. Ben kabul etsem bile araç sahibi vermez ki aracını. Ama zevkli olurdu valla. :))
    Aslında böyle bir iş süper olur. Uzun yolculuklar için özel şoför hizmeti. Siz arka koltukta uyuyun aracınız istediğiniz yere ulaşsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pazarlık sünnettir

Kaza yapsan kim ödeyecek

hahaha hocam şakasındayım işin ya. Ben kabul etsem bile araç sahibi vermez ki aracını. Ama zevkli olurdu valla. :))
    Aslında böyle bir iş süper olur. Uzun yolculuklar için özel şoför hizmeti. Siz arka koltukta uyuyun aracınız istediğiniz yere ulaşsın

Mesaka bana lazim. Sömestrda hanımı çocuğu memleketine götürüp geri getirecek biri lazim.

Simdi ben gidersem kalmak zorunda kalacam, bi sürü akraba ziyareti vs sıkıntılı kasıntı bi surec. otobusle göndersem cocuk durmuyor.

• yazın olsa tamam da arkadaşlar kar kış kıyamet yollar kar lastiği alacağız ama ben adana da doğmuş izmirde yaşayan adamım. Allahın adanalısı nerden kar görsün bu mevsimde sürmek zor geliyor
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Hocam guvenirsen ücreti mukabilinde ben götürürüm zevkle. Konu sahibi arkadaşın arabasını da götürürum Van'da 4 yıl görev yapmış o yolları karış karış gezen birisi olarak :)

Bir arkadaşım daha var Van'dan bahsettik geçen bir gidelim dedik bize de bahane olur 150 TL+geri dönüş uçak bileti ve yemek parasına giderim :)

• Bence bu mevsimde gelmenin tehlikeli olabileceğini söyle ve bahara kadar kullan sonra gezerek gidersin.

Keşke benimde eline böyle fırsat gecsede tek başıma uzun yola çıksam.
  • Geçerken Bursa dan beni al değişe değişe kulanırız.

Yemekler senden karın tokluğuna götürürüm

Vana kadar at oradan başkaleye geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Geçerken Bursa dan beni al değişe değişe kulanırız.

Yemekler senden karın tokluğuna götürürüm

Vana kadar at oradan başkaleye geçerim

Başkalede ne var hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Abi var la

• Araci oto tasiyicilar ile izmirden vana direkt gönderemezsiniz. Aktarma gormek zorunda. İzmir-İstanbul-van veya izmir-bursa-van gibi.
    Ancak izmirden vana yuk goturen sahis nakliyecisi bulabilirseniz o zaman oto tasiyicilara gore daha makul bir bedele ve transit sureye aracinizi ulastirabilirsiniz. Ama tavsiyem kurumsal firmalardan hizmet almak onceliginiz olsun. Emtia nakliye sigortasi da yaptirmayi unutmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Abi var la

İzmirden geliverde maraşa kadar beraber gidelim hem te urfiya kadar otobahhhn :) diyarbakırda bi kebap ocak başı yapar leventte kadayıf baklava yer devam edersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.