Şimdi Ara

izmirden tbc alıcaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar karşıyaka dnr ve kipa bimeks e uradım bugun son olarak adamlar halen yrn gelmesi çok zor diolar.Aral ithalatsa bugun kargoya verdiğini söylüyor ben yrn sabah her ihtimale karşı her iki mağzayıda yoklucam.Acaba bu konu hakkında kesin bir bilgi edinmiş olan varmı belki dnr da yaını olan vardır , yada kargo hakkında bilgisi olan varsa burda bizim le paylaşsın teşekkürler..

• bende izmirden alıcam, hatta bugün son bi kez Dnr alsancakı aradım, bana en geç yrn 12.30 da gelir dediler, şahsen ben sabah 8.30 da gidip kapısında beklicem
  • Telefon actım malın gelmedigini yarın gelicegini soylediler.Ama bizim esnafımızı tanıdıgım icin soyluyorum.Bunların agzından cıkanı dinlerken 2 kere dusunmenizi oneririm. Cunku emin olmak sıfatına haiz degillerdir cogunlukla. :D
    Sahsen yarın gidip bakarım. Bulamazsam online siparis veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_Dumrul -- 15 Ocak 2007; 18:28:05 >
  • abi kafayımı yediniz ya ilk gunde...ben 20+sında alıcam antalyada alıırım sanırım
  • Balçova -Agora-D&R yarın sabah saat 10 da acılıyo depolarına gelmiş ve saat 10 da satışı başlayacakmış. Dün telefon ettim ve bana söylenen bilgiyi aynen size ilettim. Ben sabahtan kapısında beklemeye baslarım büyük ihtimalle.
  • Bimeks e gelir herturlu 16-17 gibi çiğli kipa bornova ,Forum da bulursunuz ..Çokda kasmayın ya 1 gün erken -geç olmuş.
  • ya beyler uğraşmayın gidin Balçova DNR ya 75 ytl alın
    alcak olanların dikkatine ordaki ilgili adamlar oyunu hemen vermiolar sebebini anlamadım yani ben sordugumda adamlar Bu ayın sonunda dediler. ve kaç tane alcagımı sordular 1 tane diyince verdiler yani sorarlarsa bilginize 1 tane alcam diyin:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.