Şimdi Ara

İZMİRDEN LG 19'' MONİTÖR SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğu için kullanmadığım monitörümü satıyorum. Alışverişi İzmir'den elden yapmak istiyorum.

LG 19'' Flatron monitör. VGA ve DVI girişleri bulunmaktadır. 1440x900 çözünürlüğe sahiptir.

Fiyat: 120 Lira. Takas düşünmüyorum.

http://i54.tinypic.com/zyhx6o.jpg

http://i55.tinypic.com/1zoxap0.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• dvi girişli ve bu fiyata
    niyeti olanlar kaçırmasın
    hayırlı satışlar
  • pm gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xatax

pm gönderdim.

Arkadaşım bu adama dikkat et alacağım deyip telefonlara cevap vermiyor.
  • arkadaşım orda burda çocuk gibi yazılar yazmana gerek yok. ben arkaşını arıycam demiştim tutup sen numaramı arkaşına verip beni arattırıyorsun. o anda müsait olmadığımdan telefonu açamadım birkaç gün sonra arkadaşına geri dönecektim zaten. basit bir gecikmeden dolayı insanlar hakkında gereksiz yorum yapma hakkını vermez bu olay size. iş yerim belli tarif ettim size. bu kadar dokunduysa size getirin mönitörü kontrol edip paranızı peşin olarak vereyim.
  • Monitör benim değil ama arkadaş 50 kere falan aradığını söylüyor bir kısa mesaj bile atamadınmı....

Bana dokunacak bir şey yok arkadaşa sadece söz verdiğim için.....
  • arkadaşın elli defa aramadı bir defa aramış yalan konuşmayın orda burda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm atildi
  • Mayısa kadar satılmazsa alacağım.(Para yok şuan :D )Yer imlerine ekleyeyim.Gerçi satılır ama
  • pm
  • Selamlar monitör satildimi Adana'da yim. Kargo yaparsan monitörü alışveriş olur
  • Eğer anlaşırsak bir sistem var alacağım o sisteme düşünüyorum monitörünüzü takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.