Şimdi Ara

İzmirdeki çift takım sevdası nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde arkadaşın teki bana hangi takımlısın diye sorduğunda kolay bi şekilde altay dedim verdiği tepki
    "İstanbuldan hangi takımlısın?".. Şu İzmir insanının İstanbul takımlarına olan sevgisi niye ? niye güzelim memleketinin ALTAYI,GÖZTEPESİ,KARŞIYAKASI,BUCASI varken de gidiyosun galatasarayı,fenerbahçeyi,beşiktaşı tutuyosun ?..

facebookta takımların sayfalarına bakıyorum , herhangi bi kişi seçiyorum profilinde kayıt olduğu sayfalara baktığımda ise çift takım görmek beni deli ediyo .. kavga çıksın diye söylemiyorum , böyle şeyleri genelde göztepelilerde görüyorum .. yeni nesil özentilikten midir bilmiyorum çoğu göztepeyi tutuyo (!) , ya da tuttuğunu sanıyor .. ha aynı durum altaydada var,karşıyakada da var,bucada da var

bana göre izmir halkı takım tutmayı bilmiyor .. bunun sebebinin ise süper lig'de izmir takımının olmaması diye düşünüyorum.

• Kimsenin haddine değil kimin kimi sevdiği veya sevmediği. Ben hiçbir yerde bununla ilgili kural v.s görmüyorum
  • bu olay Türkiyenin her yerinde böyle bunun tek nedeni İzmirin son 10-15yıldır sportif başarısının olmayışı yani Göztepenin paraşütsüz düşüşü Altayın playoff fobisi Karşıyakanın yıllardır bankasyada oynuyor olmasıdır.

herşeyi anladım çift takımlı olabilirsin de bir insan aynı anda nasıl hem Göztepeli hem GSli olur bu futbol cehaletinden maziyi bilmemekten başka birşey değildir. GSın İstanbul dışındaki en büyük rakibi Göztepedir Göztepeliler içinde keza KSKdan sonra GS en çok düşmanlık besledikleri takımdır. bunun ikisi bi arada nasıl desteklenir saçmalık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Kimsenin haddine değil kimin kimi sevdiği veya sevmediği. Ben hiçbir yerde bununla ilgili kural v.s görmüyorum

bu tip olaylarda aynı şekilde savunuluyor hemen istanbul takımlarını tutanlar.anadolu takımlarını tutanlara ise serseri holigan gözüyle bakılıyor. ingilterede bir slogan var tam olarak hatırlamıyorum.herkezin kendi semtinin takımını tutmasıyla ilgili.
  • Çift takım tutmak mantıklı mı sence.Hem galatasarayı hem Altayı tutuyosun diyelim. Nabıcaksın maçta? Küfür edebilecek misin Altay'a ya da galatasaraya.
  • öncelikle bence tek takım tutulmalı...
    neden üç büyükler tutuluyor çocukken bize sanki bu üç takım varmış gibi empoze ediliyor sonra da değişterimiyorsun yani...
    izmirde yıllardır istikrarlı bir takım yok o yüzden çift takım tutma çok yaygın
  • İnsanlar hangi takımı veya kaç tane takımı tutacağını size mi soracak ?
    İki takım da tutar 22 takım da tutar, yasak mı ? Bırakın bu kadar da kasmayın böyle şeyleri.
    Ben hem karşıyaka hem Galatasaray hem de barcelona taraftarıyım. Buna kim karışır ? Herkes kendi içinden nasıl geliyorsa öyle yaşasın, başkasına göre değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Beşiktaş'ı tutarım. Barcelona Avrupa'daki desteklediğim takımdır. ( Beşiktaş'la oynarsa her zaman Beşiktaş'lıyımdır. ) Karşıyakaya da sempatim var.

Kim karışabilir ?
  • Acayip saçma bir konu yahu. Mesela ben izmirliyim ama izmir takımlarından hiçbiri tutmuyorum ama galatasarayı tutuyorum n'olacak? Kendi düşüncelerini kendine sakla arkadaşım..
  • Tribünde izlemediğin takım'ı nasıl tutarsın ki ne zevk alırsın bundan.
  • İstanbul yalakası değil semtimizin müptelasıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Acayip saçma bir konu yahu. Mesela ben izmirliyim ama izmir takımlarından hiçbiri tutmuyorum ama galatasarayı tutuyorum n'olacak? Kendi düşüncelerini kendine sakla arkadaşım..

sana sabaha kadar bu konuda detaylı açıklamalı yazılar yazar alıntılar yapar memleketinin takımını desteklemenin sadece spor futbol olmadığını anlatırım ama sende çoğu kişi gibi banane der ben gs fb bjk taraftarıyım onlar şöyle büyük böyle şampiyon kim karışır bana der yarın ligtvden maçını izlersin o nedenle gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencFB35!
    Çift takım tutmak mantıklı mı sence.Hem galatasarayı hem Altayı tutuyosun diyelim. Nabıcaksın maçta? Küfür edebilecek misin Altay'a ya da galatasaraya.

işte örnek taraftar..

küfretmeden takım tutulamaz zaten güzel ülkemde..
  • Kahrolsun İstanblue :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Çift takım tutmak mantıklı mı sence.Hem galatasarayı hem Altayı tutuyosun diyelim. Nabıcaksın maçta? Küfür edebilecek misin Altay'a ya da galatasaraya.

işte örnek taraftar..

Gol atınca hangisine sevineceksin ?

Farzet ki ikisi karşı karşıya geldi.gs kazanırsa şampiyon oluyor kazanamazsa olmuyor.Fakat altay kazanınca ligden düşmüyor kaybedince düşüyor.Hangisini destekliyeceksin ?

Ayrıca sempati başka, tutmak başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

işte örnek taraftar..

Gol atınca hangisine sevineceksin ?

Farzet ki ikisi karşı karşıya geldi.gs kazanırsa şampiyon oluyor kazanamazsa olmuyor.Fakat altay kazanınca ligden düşmüyor kaybedince düşüyor.Hangisini destekliyeceksin ?

Ayrıca sempati başka, tutmak başka.

Hangisine sevineceksin biliyormusun ?
    O an içinden ne geliyorsa, hangisi baskın gelmişse oraya sevineceksin. İçinden gelmiyorsa sevinmeyeceksin.
    Hayatı taraftarlık da dahil her yönüyle içinden geldiği gibi, kendine ait hissettiğin gibi yaşayacaksın. Başkalarının değer yargıları, düşüncelerine göre değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Tribünde izlemediğin takım'ı nasıl tutarsın ki ne zevk alırsın bundan.

+1
  • quote:

Aynen öyle adam maçına gitmemiş bir kere ama illada o takım
  • quote:

Aynen, takıma destek olsun diye sağnak yağışta açığa girip sırıl sıklam olmadıktan sonra, daha ilk dakikalardan itibaren sesinin kısıldığını anlamana rağmen bağırmaya devam etmedikten sonra, takım için işini sevgilini ekmedikten sonra ne anlarım ben FUTBOLDAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erén

quote:

Aynen öyle adam maçına gitmemiş bir kere ama illada o takım

Ona bakarsan ben 18 yaşındayım bu yaşıma kadar 5-6 kere Beşiktaş maçına gidebildim yaşadığım yer yüzünden. Ama benim kadar kartal yuvasını sömürüp takımına katkı yapan çok az kişi vardır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.