Şimdi Ara

İzmirde yurt fiyatları ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ögrenci yurt fiyatları ne kadar ucuz düzgün yer kaçtan başlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kac kisilik oda dusunuyorsun?Ben 4 kisilikte kaliyorum 700.Baya bakmistik baska yurtlara falan da 2 kisilikler 1 milyar civariydi.Bunlar bornovada bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mouveon

Kac kisilik oda dusunuyorsun?Ben 4 kisilikte kaliyorum 700.Baya bakmistik baska yurtlara falan da 2 kisilikler 1 milyar civariydi.Bunlar bornovada bu arada

Hocam en ucuz ne kadar olur? Maddi durum pek iyi degil. Kac kisilik oldugu farketmez ucuz olsun yeter zaten yatmadan yatmaya ugrarım.

• Bornova'da düşünüyorsan fiyatlar yüksek. Çok fazla erkek öğrenci yurdu da yok. Her yer kız yurdu. Ortalama biryer istiyorsan 3-4 kişilik odayı 700-800 arası bulursun. Yemek olayı yurttan yurda değişiyor bazısı hem kahvaltı hem akşam yemeği veriyor bazıları ise sadece kahvaltı.

• oymakus kullanıcısına yanıt
    Kyk'ya başvur, çıkarsa rahat olursun para açısından. 150-200 lira arasında kyk yurt fiyatları.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Kyk'ya başvur, çıkarsa rahat olursun para açısından. 150-200 lira arasında kyk yurt fiyatları.

Kyk çikmaz buyuk ihtimal çikmazsa sıkintı olcak 400 500 liraya biyer yok mu hocam ?

• oymakus kullanıcısına yanıt
    Vardı bir yer. 500 lira demişlerdi sanırım sene başında. Bornovada. Ama emin ol kötü biyer. Sadece bir yatak ve dolap veriyorlar. Askeriye koğuşu gibiydi. Şöyle bi kapıdan baktım sonra direkt çıkıp gittim. İyi değil yani. O fiyata benim bildiğim başka yurtta yok. Dediğim gibi ortalama yurt fiyatları 700-800 arasında değişiyor. Tabii daha yukarı meblağlara da var yurtlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi üni? Dokuz Eylül'de okuyorsan okulun yurduna başvur 2 kişilik oda 450 lira çoğu özel yurttan iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.