Şimdi Ara

izmirde seat özel servis önerisi (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 85.000kmde 2004model ibiza 1.4tdi alıyorum. malum servis çok pahalı. bana izmirde güvenebileceğim servisleri önerebilirmisiniz? aracı 90000km bakımına sokmak istiyorum.
    teşekkürler

• Hocam sana tavsiyem 90.000 bakimini yetkili serviste ,
    hatta dogus otoda yaptir.
    agir bi bakim ellettirme arabani ,
    triger bakimi hassas is , 300 fazla ver yetkili serviste yaptir.
    bunu sana 150.000 kmdir benzinli ibiza kullanan ve agir bakimlari haric herseyini disarida yaptiran biri olarak soyluyorum.
    gule gule kullan aracini
    quote:

Orjinalden alıntı: wings35

arkadaşlar 85.000kmde 2004model ibiza 1.4tdi alıyorum. malum servis çok pahalı. bana izmirde güvenebileceğim servisleri önerebilirmisiniz? aracı 90000km bakımına sokmak istiyorum.
    teşekkürler
  • ilginiz için çok teşekkür ederim. ama fiyat olarak yarı yarıya. sonuçta servisteki çalışan arkadaşların çoğuda dışarıda çalışmış olan ustalar. mesela benim opelimi rezil edip bana sattıran servistir ama dışarıda servisten çok daha iyi yapan yerler var.,dı.
  • Hocam seat servisleri inanilmaz kontrol ediyor.
    her servise gidisten 3 gun sonra merkezden biri sizi tel ile ariyor ve memnunmusunuz diye cok detayli sorular soruyor.
    bi sikayette bulunsaniz servisi yakarsiniz ve serviste bunun bilincinde.
    o yuzden opel ile karistirmayin derim.
    disaridaki ustalar iyi hos ama bir seyi yaparken baska birseyi bozuyorlar.o yuzden ben yag degisimi , yok cam bozuldu , yok kapi ayari falan filan gibi seylere disariya , agir bakimlara(debriyaj-triger) servise gidiyorum.
    triger bakimi serviste 700 dur , disarida 500 dur.
    daha asagisini yaparim diyen yan sanayi kullanir muhtemelen , o da risk anlamina gelir.
    karar sizin neticede...

quote:

Orjinalden alıntı: wings35

ilginiz için çok teşekkür ederim. ama fiyat olarak yarı yarıya. sonuçta servisteki çalışan arkadaşların çoğuda dışarıda çalışmış olan ustalar. mesela benim opelimi rezil edip bana sattıran servistir ama dışarıda servisten çok daha iyi yapan yerler var.,dı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 16 Nisan 2008; 16:30:22 >

• BORNOVA AGUŞ OTO TEL: 0232 435 75 74 Ben bakımları orada yaptırıyorum, çok memnunum VW serisi tüm araçlara bakıyorlar. Hem de hesaplı geliyor bana.
  • dun aracimin 150.000 bakimini yaptirdim.
    45 lira yag ,
    18 lira hava filtresi
    17 lira polen filtresi
    10 lira yag filtresi
    20 lira iscilik

toplam 110 lira tuttu
  • Özel serviste yaptırdınız herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot özel servis tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14 NİSAN 2008 VE 10 MAYIS 2008; VALLA 90 000'DEN 150000 KM'YE HELAL OLSUN BU ZAMANDA, HOCAM ARABADAN İNMİYORSUNUZ GALİBA?
    quote:

Orjinalden alıntı: 26_bbz_26

dun aracimin 150.000 bakimini yaptirdim.
    45 lira yag ,
    18 lira hava filtresi
    17 lira polen filtresi
    10 lira yag filtresi
    20 lira iscilik

toplam 110 lira tuttu

• ARKADAŞIM NEDEN SEAT SERVİSİ ARIYORSUNKİ , BENDE TOLEDO KULLANIYORUM , MOTORU AÇINCA VW ZATEN , BENİM GİBİ SENDE İYİ BİR VW SERVİSİ BUL BENCE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.