Şimdi Ara

İzmirde nerde pc toplayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc toplucam beyler yakın zamanda.Normalde intentus çok iyi ama şimdi bizimkilere desem 1.700 ü havale edelim istanbul dan gelicek diye diceklerini tahmin edebiliyorum
    O yüzden İzmirden toplamam lazım.Nereyi önerirsiniz bol çeşit ve uygun fiyat.
    Toplayacağım sistem;

Intel Core 2 Quad Q9550 2.8GHz --- 538,81
    GIGABYTE EP45 DS3R DDR2 --- 269.99
    A-DATA 2*2 4GB 1066 MHz --- 140
    SAPPHIRE HD4890 1024 MB, 1 GB, PCIExp Ekran Kartı --- 478,77
    SEAGATE 500GB HDD SATA II 32MB --- 130 lira
    RC-690 460w kasa --- 235 lira

• Teknolojix izmirin firması yanılmıyorsam,sıcak fırsatlarda duyuruları oluyor sürekli,fiyatlar uygun sayılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 14 Nisan 2009; 16:43:26 >
  • gel ben toplayayım sana bayi fiyatından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 14 Nisan 2009; 16:44:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ten_don

Teknolojix izmirin firması yanılmıyorsam,sıcak fırsatlarda duyuruları oluyor sürekli,fiyatlar uygun sayılır..

izmirde yok maalesef
  • egesis, bertar...

ikiside çankayada
  • vatana git..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

egesis, bertar...

ikiside çankayada

adamlar fx5200 satıyor kardeş.Yok ya bu iş izmirden olucak.Koca izmirde pc toplayamıoz.Bi vatan var ondada istediklerimin tamamı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fx5200mü?

imzadaki sistemi bertardan topladım egesistede hepsi vardı bi kasa yoktu
  • walla sitesinde öyle gözüküyor.Ben başka bir yöntem buldum beyler.İnventus kapıda ödeme.Mail atmıştım cvp vermişler.%5 havale indirimi oluyor normalde o olmayacakmış.Hesapladım 80 ytl fark çıktı.E zaten bankadan hesaba yatırmaya kalksam oda alıcak bişiler 1.650 fln çünkü.Sizcede en mantıklısı bu değil mi?Adamlar birleştiricek 24 saat test e sokucak herhangi bir problem görülmezse diğer bileşenlerin kutuları vs ile birlikte yollayacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mk4Ever.

walla sitesinde öyle gözüküyor.Ben başka bir yöntem buldum beyler.İnventus kapıda ödeme.Mail atmıştım cvp vermişler.%5 havale indirimi oluyor normalde o olmayacakmış.Hesapladım 80 ytl fark çıktı.E zaten bankadan hesaba yatırmaya kalksam oda alıcak bişiler 1.650 fln çünkü.Sizcede en mantıklısı bu değil mi?Adamlar birleştiricek 24 saat test e sokucak herhangi bir problem görülmezse diğer bileşenlerin kutuları vs ile birlikte yollayacaklar.

hdd konusunda şu sıralar seagate ten uzak durmanı tavsiye ederim.hdd göçmesi,bad sector gibi hatalar oluşabiliyo.şu ara western digidal caviar black serisine bir bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

quote:

walla sitesinde öyle gözüküyor.Ben başka bir yöntem buldum beyler.İnventus kapıda ödeme.Mail atmıştım cvp vermişler.%5 havale indirimi oluyor normalde o olmayacakmış.Hesapladım 80 ytl fark çıktı.E zaten bankadan hesaba yatırmaya kalksam oda alıcak bişiler 1.650 fln çünkü.Sizcede en mantıklısı bu değil mi?Adamlar birleştiricek 24 saat test e sokucak herhangi bir problem görülmezse diğer bileşenlerin kutuları vs ile birlikte yollayacaklar.

hdd konusunda şu sıralar seagate ten uzak durmanı tavsiye ederim.hdd göçmesi,bad sector gibi hatalar oluşabiliyo.şu ara western digidal caviar black serisine bir bak...

peki kardeş teşekkürler deiştiriyorum onu bikaç kişiden daha duymuştum zaten
    500GB SATA300 Caviar Black 7200rpm; 32MB (%8) 77,99USD+KDV 132,35TL

• quote:

yorum yapan olmadı
  • ben 2 bilgisayarımıda gen elektronikten toplatmıştım. bir sorun yaşamadım. garantiside iyi işliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: splash17

vatana git..

Vatan sana kazığı öyle bir geçirir ki tahmin edemezsin

Tekmar'a gidebilirsin. Fiyatları gayet uygun yanlız bazen stoklarında kalmayabiliyor. Aşağıdaki sistemimi Tekmardan almıştım. Ocak2009'da sadece kasa monitör dahil değil. Fiyat 1064TL idi.
  • tabiki tekmar......
    izmirin bi çok yerinde yerleri var...çankaya olabilir mesela

http://www.tekmarshop.com/iletisim.asp
  • izmir kahramanlar tekmar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ben 2 bilgisayarımıda gen elektronikten toplatmıştım. bir sorun yaşamadım. garantiside iyi işliyor.

Gen iflas etti
  • çankaya dak, egecity dışında herhangi bir yerden, müşteri memnuniyeti sıfır
  • İzmir de Tekmar var güvenilir bir yerdir oradan alabilirsiniz.
  • yeni kdv indirimleri geldi işlemci+psu vs..bekle iki gün daha yansısın ürünlere..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.