Bildirim
İzmirde Nerde Kahvaltı Yapılır ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Cafe Reci's Guzelyali bizim evin alti direk 25 lira kalkarsiniz iki kisi gerci bayadir Izmir'den uzagim o yuzden son fiyatlari bilmiyorum -
Güzelbahçe Şirincan. 8 numara gidiyor. -
Arkadaşlar karşıyaka konak bostanlı inciraltı tarafında filan varmı önerileriniz ? -
güzelbahçe tarafına gelmeyi düşünürsen. altınoluk var fahrettin altay aktarmadan herhangi bir urla arabasıan binerek hızlı şekilde ulaşılır
-
alsancak gündoğdu meydanını ordan gir biraz ilerde equador var 10 tl kişi başı sınırsız çay var gayette güzel kahvaltısı -
quote:
Orijinalden alıntı: burocker86
Güzelbahçe Şirincan. 8 numara gidiyor.
8 fena hocam tavsiye etmem.Urla otobüsleri boş oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
güzelbahçe tarafına gelmeyi düşünürsen. altınoluk varfahrettin altay aktarmadan herhangi bir urla arabasıan binerek hızlı şekilde ulaşılır
Hocam tam olarak yerini tarif edebilirmisin ? Fahrettin altaya geldim diyelim.Orda nerde binecem arabaya ? Hangi durakta inecem peki ? İndikten sonra hangi tarafa yürüyecem ? Kahvaltı yapacağım yerin adı tam olarak ne ? Biraz fazla sordum ama yardımcı olursan sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: niquel
quote:
güzelbahçe tarafına gelmeyi düşünürsen. altınoluk varfahrettin altay aktarmadan herhangi bir urla arabasıan binerek hızlı şekilde ulaşılır
Hocam tam olarak yerini tarif edebilirmisin ? Fahrettin altaya geldim diyelim.Orda nerde binecem arabaya ? Hangi durakta inecem peki ? İndikten sonra hangi tarafa yürüyecem ? Kahvaltı yapacağım yerin adı tam olarak ne ? Biraz fazla sordum ama yardımcı olursan sevinirim.
adı Altınoluk Mandırası , kahvaltı konusunda baya eskidir. cok güzel bal kaymağı vardır.deniz manzarası var. yer olarak seferihisar kavçağını geçtikten 500 metre ileride solda, kocaman bir tabelası var. gidiş olarak en hızlı yol fahrettin altaya gelip, dolmuşların kalktığı yerden herhangi bir urla dolmuşuna binebilirsiniz. şöföre deyin altınolukda indirinn diye zaten sağ taraf deniz-yol-altınoluk şeklinde. onun dışında altınoluğa gelmeden maltepe bölgesinde de bir altın oluk var orası değil
edit: ben gideli baya oldu, yorumlara falan baktım beğenen var beğenmeyen var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 12 Nisan 2013; 23:57:51 >
-
tepe kahve. urlanın ilersinde iyteyi gectikten sonra. -
quote:
Orijinalden alıntı: maxelll
tepe kahve. urlanın ilersinde iyteyi gectikten sonra.
tepe kahveleride güzel yerdir. otobüsle uzak olmazmı -
inciraltında ismi kır kahvesiydi sanırım.Oraya gidip gözleme yiyebilirsiniz,yanında patates kızartması,turşu,rus salatası veriyorlar.Fiyatı da en son 6 TL ydi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hypersomniac
Cafe Reci's Guzelyali bizim evin alti direk 25 lira kalkarsiniz iki kisi gerci bayadir Izmir'den uzagim o yuzden son fiyatlari bilmiyorum
Recis iyidir.Orada 1 yıl çalıştım şimdi onun karşısındayım :) -
alaçatı sakızlı cafe var karşıyakada -
quote:
quote:
tepe kahveleride güzel yerdir. otobüsle uzak olmazmı
otobus degil uckuyulardan dolmus ile gidersiniz. -
quote:
quote:
quote:
tepe kahveleride güzel yerdir. otobüsle uzak olmazmı
otobus degil uckuyulardan dolmus ile gidersiniz.
otobüs derken onları kasteddim. ıldır dolmuşları gidiyor sanırım oraya -
İnciraltı patlıcan. Fahrettin altaydan mavi minibüslere binin, çifte kumrularda inicez deyin inince de birine sorun gösterirler. -
Hic ugrasma uzak yerlerle binin uckuyulardan inciralti-oyak sitesi dolmusuna ekonomi universitesinin 50m ilersinde yolun karsisinda nobili park diye bir yer var oraya gidin. Serpme kahvaltisi cok guzeldir ve manzarasi da guzeldir. 30tl ye kalkarsiniz ve dilediginiz kadar yersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buca'da Eğitim fakültesinin oralarda Burger Kingin sokağından girince kafe dolu. En güzel kahvaltı coffemania 22.5 tl iki kişilik sınırsız çay ve çok güzel. O sokaktaki herhangi bir kafeye girebilirsiniz pişman olmazsınız diye düşünüyorum. Ama tabi incirealtı falan varken bucayı kim ne yapsın -
quote:
Orijinalden alıntı: qwe.
Buca'da Eğitim fakültesinin oralarda Burger Kingin sokağından girince kafe dolu. En güzel kahvaltı coffemania 22.5 tl iki kişilik sınırsız çay ve çok güzel. O sokaktaki herhangi bir kafeye girebilirsiniz pişman olmazsınız diye düşünüyorum. Ama tabi incirealtı falan varken bucayı kim ne yapsın
hahahahah kahkaha attımo değilde sürücü kursunuda yıktılar orası çok boş gözükmeye başladı gözüme, kesin villanın sahibi villanın önünü açmak için verdi parayı yıktırdı.
Izmir Bostanli Sir Winston Tea'de kahvaltı yapabilirsiniz
Benzer içerikler
- sınıfa kimse gelmezse yoklama alınır mı
- duolingo kaç kısım
- sertleşen batarya nasıl yumuşatılır
- 1986 yılı ezan vakitleri
- çipsiz kimlik kartı geçerli mi
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X