Şimdi Ara

İzmirde Karakola Ses Bombası Saldırısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende ordaydım bu hainler çok oldu ah o bombacıyı göreydim keşke ah güzel izmirim ah sana mı yanayım istanbula mı her yeri istila ettiler ah canım ülkem ah.

İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Çamdibi Polise Merkezi'nin arka kısmında park halindeki araçların altına bırakılan iki adet bomba 15 dakika arayla patladı.

İlk incelemede ses bombası olduğu belirlenen patlamalarda ölen yada yaralanan olmazken, çevredeki araçlarda maddi hasar meydana geldi.
    Bugün saat 20.00 sıralarında Çamdibi Polise Merkezi'nin arkasındaki alanda park halinde duran araçların altında şüpheli paketi fark eden polisler, bomba imha uzmanlarından yardım istedi. Bomba imha uzmanları beklendiği sırada polisler de çevre güvenliğini aldı, bölgeye araç ve yaya girişini engelledi. Bomba imha uzmanları beklendiği sırada 15 dakika arayla iki patlama meydana geldi. Çevrede endişe yaratan patlamalarda ölen veya yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri bölgede üçüncü bir tuzak bomba olabileceği endişesiyle araştırma başlattı. İncelemeler halen devam ediyor.

KAYNAK

• Bende oradaydım ilkten Atatürk parkının ordaki halı sahanın orada bekliyordum patlama yeri ile parkın arası aşşağı yukarı 600 m civarı 6 el silah sesi geldi ve daha sonra bomba patlama sesi.ozaman tahmin etmiştim kesin birşeyler oldu hayra alamet değil ilk silah sesi sonra patlama çünkü.merak ettim ama acil işim vardı gitmedim daha sonra 21.00 gibi geri döndüm döndüm polis heryeri kapatmış terörle mücadele ekipleri nöbette çevik kuvvet sokakları kapatmış almadılar içeriye tanıdıklar akrabağlar tam bombanın orada oturuyor ama maddi manevi hasar yok Allaha şükür. neyse ki sonra çevik kuvvet amiri soktu akrabağlarla görüştüm ve ilk bomba MHP İlçe Teşkilatının dibine yerleştirilmiş.Görünen o ki ülkücüleri ayaklandırıp ülkeyi kaos'a sürüklemek amaç Allah'yan fark etmişler ve insanları çevreden uzaklaştırmışlar.Sonraki bomba karakolun arka sokağına, arka sokak dediğim demirler ayırıyor sokakla karakolu yani duvar yok gayet açık.Allah ülkemizi bu köpeklerden korusun eskiden dağda arardın orda olduğunu bilirdin şimdi içimize karıştılar

Bu patlama yeri olan MHP İlçe Teşkilatı Fotoğrafı Bombanın tesiri az ve arabanın altına yerleştirildiği için fazla hasar yok Allaha şükürler olsun ki..Bomba tam sağ taraftaki sokağa ilçe teşkilatının yanındaki park halindeki arabaya koyulmuş.

İzmirde Karakola Ses Bombası Saldırısı

Bu da yeni asırın haberi
    http://www.yeniasir.com.tr/ucuncusayfa/2015/08/11/izmirde-karakola-bombali-saldiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 12 Ağustos 2015; 2:14:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.