Şimdi Ara

İzmirde dersane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun olarak gireceğim sınava 2011 de yerleştim okudum 1 sene kazandığım bölümü bu sene bölümü dondurup tekrar hazırlanıcam .Birçok dersane dolaştım İzmirde çankaya zafer dersanesiyle anlaştım yani ama ödemelere daha başlamadım arada sırada uğruyorum yani fes etme şansım var hala :) sizler öneride bulunabilirmisiniz ? İzmirdeki ilk senem olduğu için bu konuda baya bir sıkıntı çekiyorum. Zaferi seçmemin nedeni ise kaynaklarından dolayı eski dersanemde zafer kullandığım için alıştım bu kaynağa sanırım orası bana cazip geldi ama fiyatlar yaklaşık birbirinin aynısı. Finali önerenler var Sınavı önerenler var ne yapsam bilemedim zaferin ödemeleri de yakında başlayacak bu yüzden bir an önce karar almalıyım.Sayısal öğrencisiyim hedefim ilk 3bin.Yani baya bir ter dökmem gerekecek.Bu konuda yardımı olabilecek var mı ?

• İzmir Büyük Dersane var orası tam sana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

İzmir Büyük Dersane var orası tam sana göre

Biraz korkutuyor beni açıkcası böyle dersaneler hani final,zafer,sınav,fem falan yayın dersaneleri olduğu için kulağa daha bir hoş geliyor.Kubilay dersanesiyle konuştum da 9900 den 6600 yaparız dediler sana ama kaynak konusunda sıkıntı yaşıyorum hiç bilmediğim etmediğim kaynaklar büyük dersane ne kullanıyor bir bilgin var mı ? Pek sıcak bakmıyorum aslında .Pişman olmak istemiyorum alacağım karardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: madamcurie

quote:

Biraz korkutuyor beni açıkcası böyle dersaneler hani final,zafer,sınav,fem falan yayın dersaneleri olduğu için kulağa daha bir hoş geliyor.Kubilay dersanesiyle konuştum da 9900 den 6600 yaparız dediler sana ama kaynak konusunda sıkıntı yaşıyorum hiç bilmediğim etmediğim kaynaklar büyük dersane ne kullanıyor bir bilgin var mı ? Pek sıcak bakmıyorum aslında .Pişman olmak istemiyorum alacağım karardan

Fem körfez final zafer burlarda harcarlar adamı eğer çok iyi değilsen.
    Ama ben ilk 5k ya oynuyorum gideceğim dersane de her zaman ilk3te ilk5 te olurum diyorsan o dersanelerden iyisini bulamazsın ama ortalama bir başarın varsa bu dersanelerde sana ayaklı bankamatık gözüyle bakarlar harcarlar adamı

• quote:

quote:

quote:

Ama ben ilk 5k ya oynuyorum gideceğim dersane de her zaman ilk3te ilk5 te olurum diyorsan o dersanelerden iyisini bulamazsın ama ortalama bir başarın varsa bu dersanelerde sana ayaklı bankamatık gözüyle bakarlar harcarlar adamı

peki bi araştırayım büyük dersaneyi hatta gidip konuşayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki bi araştırayım büyük dersaneyi hatta gidip konuşayım.

Müdür yardımcısı Seher hanımla konuşursan daha çok bilgi alırsın

• Kubilay'ı kaynakları kötüdür diye mi tercih etmiyorsun anlamadım. Tam tersine Kubilayın yayınları meşhurdur, iyi öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hocaları da gayet kaliteli diye biliyorum, zaten fiyatı pahalı, genelde durumu iyi olanlar gider. Oraya gidebilecek gücün varsa git tabiki. Final'de fena değil ama üç milyara değmez, bu sene Ygsye girdiysen ona göre indirim yaparlar, 420 puan üstüne 700 liraydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DENİZLİ DERSHANE ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Muktedir_

Kubilay'ı kaynakları kötüdür diye mi tercih etmiyorsun anlamadım. Tam tersine Kubilayın yayınları meşhurdur, iyi öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hocaları da gayet kaliteli diye biliyorum, zaten fiyatı pahalı, genelde durumu iyi olanlar gider. Oraya gidebilecek gücün varsa git tabiki. Final'de fena değil ama üç milyara değmez, bu sene Ygsye girdiysen ona göre indirim yaparlar, 420 puan üstüne 700 liraydı.

aksine finalle konuştum mezun gruplara fiyat sabit dedi bende indirim bekliyordum ama umduğum gibi olmadı.kubilayı kaynakları kötü değil diye değil de pek bir bilgim yok diye tercih etmiyorum.
  • İzmirde dersane gbi dersane final alsancak subesidir cankaya bile degil alsancak subesi kraldır hele iyi ögrencilere cok kıyaktır hocaları süper ama final kalabaliktir bole bi gercek var etudler ızdırap ortalamanin ustu ogrencilere kesin kez tavsiye ederim rekabet ortami super fen liselilerin cogu burda sinavlarda onlarla kiyasliyosun kendini falan filan iste olay yine sende bitiyo nereye gidersen git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Gaziemir Uğur dersanesine gittim.Pek tavsiye etmem Uğur dersanesini.Uğur dergilerini ve kaynaklarını pek beğenmedim.Dersane kadar kaynak kitaplar da önemlidir.Tavsiyem Final veya Fem'e gitmeniz yönünde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 12 Haziran 2012; 2:30:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.