Şimdi Ara

İzmirde androidden iyi anlayan servis varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bi arkadasimda s2 var cihaza ne yaptiysa kendiside bilmiyor suan cihazin icinde *#06 yapinca imei yazisi bos cikiyor bu cihaz daha once fake imei ile kullaniliyordu bi sabah kalktigimda sebeke yoktu cihazi acip kapadim bole Oldu diyor cankayada bir kac servise goturdum yapamadi sizin onereceginiz izmirde androidden iyi anlayan servis varmi veya burada bu cihazi eski haline getirebilecek bir arkadas el emegi neyse veririm arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende arıyorum telefona rom-root attırmak için
  • İzmir-Çankaya'da As işhanında Tuncay var 3.katta olması lazım tam hatırlamıyorum oraya gidersen yardımcı olur sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

İzmir-Çankaya'da As işhanında Tuncay var 3.katta olması lazım tam hatırlamıyorum oraya gidersen yardımcı olur sana.

tuncay kisinin adimi dukkanin adimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Bende arıyorum telefona rom-root attırmak için

Paranı çöpe atma

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

İzmir-Çankaya'da As işhanında Tuncay var 3.katta olması lazım tam hatırlamıyorum oraya gidersen yardımcı olur sana.

tuncay kisinin adimi dukkanin adimi

dükkanın adı yok adamın adı gerçi çok da anladığı söylenemez kendi çapında işte ama imei gibi yazılım atma gibi şeylerle uğraşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

Paranı çöpe atma

Hocam bilmiyom ki atmayı atmakta lazım şu telefonlar rom root ne yapçam bilmiyorum :S millete güvenemiyorum da telefonu verip gel at demeyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Paranı çöpe atma

Hocam bilmiyom ki atmayı atmakta lazım şu telefonlar rom root ne yapçam bilmiyorum :S millete güvenemiyorum da telefonu verip gel at demeyi.

Marka - Model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

quote:

quote:

Paranı çöpe atma

Marka - Model?

Galaxy s3

• bende arıyorum sağlam androidden anlayan eleman rom root vs yaptıcam, telefon samsung ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Merhaba arkadaslar bi arkadasimda s2 var cihaza ne yaptiysa kendiside bilmiyor suan cihazin icinde *#06 yapinca imei yazisi bos cikiyor bu cihaz daha once fake imei ile kullaniliyordu bi sabah kalktigimda sebeke yoktu cihazi acip kapadim bole Oldu diyor cankayada bir kac servise goturdum yapamadi sizin onereceginiz izmirde androidden iyi anlayan servis varmi veya burada bu cihazi eski haline getirebilecek bir arkadas el emegi neyse veririm arkadaslar

Konuyu hortlatmis sayilacagim ama, isinizi halledebildiniz mi? Benim de buna benzer isim var da..

• Tebrikler hort yaptınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.