Bildirim
İZMİRDE ADSL YERLERDE SÜRÜNÜYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
TT ye kaldıysan çok beklersin üstad -
İşimiz ttye kaldığı sürece umut yok demektir. -
bence tt son zamanlarda hizmetini çok ilerletti. adsl hattımda sorun vardı bildirdim 5 dk de düselttiler ve üzerine 3 kişi arıyarak özürdiledi. -
Benide biraz önce aradılar .Baya bi ilgileniyorlar.Hayret. -
Ben de İzmir deyim ama şu an için sorun yok...Ancak sorun dh de...Sayfalar hiç akıcı değil...bir sayfa açılana kadar ... -
Sabahtan beri bizde de sorun vardı, modemi açıp kapadım durum düzeldi gibi şimdi ! -
sık sık hat kesiliyor.... -
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Ben de İzmir deyim ama şu an için sorun yok...Ancak sorun dh de...Sayfalar hiç akıcı değil...bir sayfa açılana kadar ...
Aynen çok geç açılıyor sayfalar.Firefoxta ki ön bellek sayesinde ben gene biraz iyi geziyorumda.Bazen explorarla açınca felaket yavaş açılıyor.Bu arada nazar deymesin bizim buralarda ADSL iyi kesiklik vs yok (KOCAELİ) -
haklısın hocam...cok fazla kopmalar oluyor 1 aydır....karabağlar.... -
arkadaşlar adsl speed test te kaç çıkıyor ...? özellikle karşıyakada... -
2 dakika icinde 1den fazla sayfa bakamazsınız... geri gidin yada bekleyin
saka bi yana bende bir konuya parmak basmak istiyorum.. izmir güzelyalı santraline baglıyım ve ne zaman iyi birsey bulsam ve onu sömürmeye baslasam son sürat (ki birkac gün 24 saat downloada bırakırım) bir bakmısım elektrikler kesilmis tabii bende deli olurum yarım kaldıgı icin ve bölük bölük oldugu icin.. ciddi ciddi düsünmeye basladım artık, acaba kasıtlı mı yapılıyor bu elektrik kesilmeleri -
evet malesef öyle,sanırım şuan normale döndü -
santral yenıleme calısmaları mevcut karsıyaka cevresınde ben bostanlıda oturuyorum ewet berbat ancak bakalım yenı santrallerle daha ıyı olacak gıbı ayrıca bu gereklı yenı port acmaları lazım ttnet ın omurgası yaslı hasta adam gıbı oldu -
bucadayım downloadum da sorun yok, şanslıyım heralde biraz -
bağlantısı 256 olanlar speed testte kaç çıkıyor -
bi ara bende de çok kopmalar oluyodu ama şimdi bi sorun yok ii çalışıyor -
ya sorun kopma deyil bende.Eskiden 10 sn de açılan sayfalar şimdi 2 dakikada açılıyor -
Sorun hala devam ediyor -
benimki de bir süre sürünüyor sonra düzeliyor.
Benzer içerikler
- wısp nedir
- laptop wifi güçlendirme
- bağlantı sıfırlandı hatası
- telefondan modem kurulumu
- bu ağa bağlanılamıyor
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X