Şimdi Ara

izmirde adsl sorunu yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1mbit sınırsız kullanıyorum.dh ye bile girerken 40takla attırdı.speedtest sayfasına girmiyor test edeyim.

Bendeki pingler hala olması gerekenin 2 katı. Durum İzmir çapında mı yoksa bana mı has merak ediyorum.

Bostanlı/İZMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 12 Kasım 2010; 20:35:01 >

Intel i7 950 Quad-Core
    | Asus P6T SE X58 | Radeon HD5850 1 Gb 256Bit GDDR5 | 6GB Triple DDR3 1600MHz| Creative SB X-FI Titanium Fatal1ty Pro |500 GB HDD | 23'' Samsung SyncMaster P2370 HD LCD |

BC2: [TURK] Sirius.B

• yok berbat, yok felç, bunlar hiç bir şey ifade etmiyor. daha önce dediğim gibi bir zahmet gini test yapın burada paylaşın.
    bakalım değerlerimiz yakın mı?
    yani sonuçta arıza izmir çapında mı.

quote:

Orijinalden alıntı: siriusb

İzmir'deki arkadaşlar, lütfen http://pingtest.net'ten yurt dışına (manchester, frankfurt vs.) test yapıp sonuçlarınızı burada paylaşabilir misiniz?

Bendeki pingler hala olması gerekenin 2 katı. Durum İzmir çapında mı yoksa bana mı has merak ediyorum.

Bostanlı/İZMİR

Intel i7 950 Quad-Core
    | Asus P6T SE X58 | Radeon HD5850 1 Gb 256Bit GDDR5 | 6GB Triple DDR3 1600MHz| Creative SB X-FI Titanium Fatal1ty Pro |500 GB HDD | 23'' Samsung SyncMaster P2370 HD LCD |

BC2: [TURK] Sirius.B

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Sorunu
    geçen ay açıldı
    Gaziosmanpaşa İnternet Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.