Şimdi Ara

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Bilgi Almak İsteyenler Buraya! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
15.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde bu stajlar medicalde oluyor.. bu sefer üniversitenin kendi binasıyla alakamız kalmıyor mu noluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

quote:

Orijinalden alıntı: frhn95

İstiyorum aslında ben karar verdim uni araştırıyorum ama bazı arkadaşlar kafami cok karistiriyor korkutyo beni. Bi de ücretli okucaz kaldik mi bi 30 daha yatırcaz bazı uniler bırakmak için cok zorluyorlarmis ama ızmir öyle değil galiba.ya üniversite sınavina da az çalışmadk az uykusuz kalmadk en azından
    tıpa girince hedfmiz belli tıp bitirmek . Yanlış mi düşünüyorum düşündüğümden daha mi zor biri beni cesaretlendrsn tercihlere bi hafta kaldı tıp yazmak da kararsizm hala.

nerede yaşıyorsun izmir mi?

Hayır denizli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İstiyorum aslında ben karar verdim uni araştırıyorum ama bazı arkadaşlar kafami cok karistiriyor korkutyo beni. Bi de ücretli okucaz kaldik mi bi 30 daha yatırcaz bazı uniler bırakmak için cok zorluyorlarmis ama ızmir öyle değil galiba.ya üniversite sınavina da az çalışmadk az uykusuz kalmadk en azından
    tıpa girince hedfmiz belli tıp bitirmek . Yanlış mi düşünüyorum düşündüğümden daha mi zor biri beni cesaretlendrsn tercihlere bi hafta kaldı tıp yazmak da kararsizm hala.

Hocam çalışırsan geçersin ben de ilk başlarda senin gibi korkuyordum nasipse şimdi 2'yi bitireceğim,eğer çalışma tempona ve kendine güveniyorsan yaz.Ama sonuçta bu ülkede binlerce tıp okuyan adam var demek ki okunabiliyor

• quote:

Birde bu stajlar medicalde oluyor.. bu sefer üniversitenin kendi binasıyla alakamız kalmıyor mu noluyor?

Muhtemelen Medical'de olur.Zaten kalmasın hocam üni. binasıyla alakan,tıpçı adam hastanede durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

Hocam çalışırsan geçersin ben de ilk başlarda senin gibi korkuyordum nasipse şimdi 2'yi bitireceğim,eğer çalışma tempona ve kendine güveniyorsan yaz.Ama sonuçta bu ülkede binlerce tıp okuyan adam var demek ki okunabiliyor

Cok teşekkür ederim bu bana ıyi moral oldu. özel üniversitelerde siralamada cok oynar mi 29 bin siralamam ızmir olur inşallah ikinci sıraya onu yazcam ilki konya ama o gelmez.

• merhaba, sınavlarda notlara göre harflendirme nasıl oluyo kaç üstü aa oluyor ? ben bir kaç üniversitede baktım 95 üstü diyor izmirde de o kadar yüksek mi
  • quote:

merhaba, sınavlarda notlara göre harflendirme nasıl oluyo kaç üstü aa oluyor ? ben bir kaç üniversitede baktım 95 üstü diyor izmirde de o kadar yüksek mi

evet
  • quote:

quote:

merhaba, sınavlarda notlara göre harflendirme nasıl oluyo kaç üstü aa oluyor ? ben bir kaç üniversitede baktım 95 üstü diyor izmirde de o kadar yüksek mi

evet

daha bu yıl yazacaksınız diye biliyorum ama ???????
  • quote:

quote:

Merhaba bende burayi yazmak istiyorum bazi sorularim olacah hazirlik sinifi zorunlu mu

Yok yok hazırlık yok arkadaşlar sadece YÖK'ün zorunlu tuttuğu 2 senelik ingilizce alıyorsunuz tıp derslerinin yanında saçma sapan bir şey ama el mahkum.

burada (http://izmir.edu.tr/tr/izmir-universitesi/yonetmelik-ve-yonergeler/282-hazirlik-yonetmelik.html) zorunlu hazırlık sınıfı diyor var mı yok mu anlayamadım
  • quote:

quote:

quote:

evet

Gittim bizzat enine boyuna araştırdım.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba bende burayi yazmak istiyorum bazi sorularim olacah hazirlik sinifi zorunlu mu

Yok yok hazırlık yok arkadaşlar sadece YÖK'ün zorunlu tuttuğu 2 senelik ingilizce alıyorsunuz tıp derslerinin yanında saçma sapan bir şey ama el mahkum.

burada (http://izmir.edu.tr/tr/izmir-universitesi/yonetmelik-ve-yonergeler/282-hazirlik-yonetmelik.html) zorunlu hazırlık sınıfı diyor var mı yok mu anlayamadım

Çok param var diyorsan okursun para verip okuyabiliyorsun da zorunlu değil,o yüzden hazırlık yok diyoruz biz

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet

Gittim bizzat enine boyuna araştırdım.

Haha,çok iyi hocam

• Kusura bakmayın ben düşündüğünüz gibi tıp öğrencisi değilim bunu belirteyim :D 1-2 birşey isticem sizden..
    Ben izmir ünide hemşirelik bölümü istiyorum %50 Burslu
    Üni hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?
    Bazı forumlarda okudum bu üni lise tadında bi üniversiteymiş küçük ve kampüsü olmayan .. Doğru mudur ??

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratKlyncu

Kusura bakmayın ben düşündüğünüz gibi tıp öğrencisi değilim bunu belirteyim :D 1-2 birşey isticem sizden..
    Ben izmir ünide hemşirelik bölümü istiyorum %50 Burslu
    Üni hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?
    Bazı forumlarda okudum bu üni lise tadında bi üniversiteymiş küçük ve kampüsü olmayan .. Doğru mudur ??

Doğrudur hocam ben tıp dışında üni.yi asla ama asla önermiyorum,bence tercih listenden sil çok ciddiyim
  • _Athelas_ kullanıcısına yanıt
    Selam hocam sıralamam 26700 şifa tıp istiyorum ancak geçen sene 25500 ile kapatmış olasılık dahilinde tutuyor. Izü tıpa gelip şifaya yatay geçiş şansımız yüksek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SnickersTR

Selam hocam sıralamam 26700 şifa tıp istiyorum ancak geçen sene 25500 ile kapatmış olasılık dahilinde tutuyor. Izü tıpa gelip şifaya yatay geçiş şansımız yüksek mi?

Hocam geçebilirsin muhtemelen yatayla şifaya ama iyi düşün derim,şifa yani sonuçta...
    Teşekkür ederim ani bir kararla seneye tekrar denemeye karar verdim hocam vakıf defterini kapattım teşekkürler
    merhaba ben de bu sene izmir tıpı yazmayı düşünüyorum . 4 sınıfta stajlar başladığında medical parkta eğitim göreceğimiz yazıyor. ancak normal devlet üniversitelerinde dersimize giren hocalar ve asistanlar stajda bizimle ilgilenir peki bu fakültede nasıl olucak yani üniversitede derse giren hocalar medical parkta staj esnasında nasl ilgilenicek ve asistanlarımız olmıcak galiba onun bir dezavanyajı olur mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtaysearslan

merhaba ben de bu sene izmir tıpı yazmayı düşünüyorum . 4 sınıfta stajlar başladığında medical parkta eğitim göreceğimiz yazıyor. ancak normal devlet üniversitelerinde dersimize giren hocalar ve asistanlar stajda bizimle ilgilenir peki bu fakültede nasıl olucak yani üniversitede derse giren hocalar medical parkta staj esnasında nasl ilgilenicek ve asistanlarımız olmıcak galiba onun bir dezavanyajı olur mu.

Öncelikle asistanlarımız var ve daha da alınabilir belki bilmiyorum ama senin asistandan kastın uzmanlığını yapan doktorlar mu acaba ? Yani TUS'da kontenjanla alınan doktorları mı kastettin ? Medical Park'da çalışan tüm doktorlar bizim öğretim üyemizdir,hepsi zamanı geldiğinde gerekli derslere girerler ve ilgilenirler

• Egitim ingilizce mi turkce mi? Ingilizce daha avantajli tip icin degil mi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.