Bildirim
İzmir Teleferik Arızası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hepsi öldü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla kardeş teleferik dağı bizim evin karşısı öyle birşey duymadım, görmedim de. _____________________________
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year. -
twitterda da var birkaç kişi yazan. ya hiç bir haber ajansı neden haber yapmaz??? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
hepsi öldü
boşboğazlığın alemi yok kardeş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
yâr ab-ı forcemisal parıldarnâban gözlerin -
quote:
hepsi öldü
Lan oğlum korkutma o teleferiktekilerden biri benim teller bi kopsa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 9 Eylül 2015; 22:28:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PS4 dijital oyun alışverişi yapılan üyeler
ghostofsparta, Daydream33, Urzais100, uğur37, drangela61, oboynukisa, kazimerd89, agahefendi10, mali76, rza_35, süsse, Motörbreath, crypto81, rick dangerous, Wes7, Almbyskrlbnm, charleston, devrankaptan, AX400, ersno, natureltiqqy, Alpheratz, U2ME2, ilkerbursa, talhakurnaz59 -
quote:
Orijinalden alıntı: Crimson
quote:
hepsi öldü
boşboğazlığın alemi yok kardeş
boşver hocam böylelerini taktığın zaman onlara ödül vermiş oluyorsun. hiç takmamak gerek._____________________________ -
sabah çalışıyomuştuydu _____________________________ -
Pierre Lotide mahsur kaldım bende bir keresinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Üyelik tarihi: 8 Haziran 1988
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X