Şimdi Ara

izmir Sport international'a üye olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Yurt dışından bi misafirim gelecek. malum izmirde gezilecek pek yer yok. kordon vs dışında... Kendisini izmir mavişehir sport international'a götüreyim diyorum ama orası sanırım aylık üye çapında alım yapıyor , Yada üye olan birisini tanımak gerekiyor diye biliyorum. Üye olan varsa girişimiz için yardımcı olabilirmi? kendisine ücrette verebilirim ,veya yemek ısmarlayabilirim, nasıl uygun görürse. Koca izmirde gidecek yer yok...bulamıyorum :)

• quote:

malum izmirde gezilecek pek yer yok

izmirde gezecek yer bulamadıysan seni ağrı paklar
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiyede birçok şehri ve yurt dışını gören biri olarak, izmir köy gibi. 20 sene önce nasıl bıraktımsa hala aynı, ve gezilecek yerler sayılı...

Üye olan birileri aranmaktadir..
  • Gezilcek yer yokmu hocam yapmayın gidin selçuk tarafına şirinceye meryem anaya, orada at çiftliği var at ile orman turu yda sahil turu yapın ödemiş birgiye gidin urlaya Seferihisar teos'a çeşmealtında sahilde gezin güzelbahçede balık yiyin gerçi teos da da yiyebilirsiniz çeşme alaçatı yapın ılıca ve merkezi gezin bornovada çiçekli köy- yakaköy gezin inciraltını gezin vs.vs. gezilcek yer çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir üst mesaja katılıyorum gezecek yer çok fakat konuyu açan arkadaşta haklı İzmir bir köy gibi hala aynı.Maalesef yapılan tek yenilik KALDIRIMLAR...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim okulun (bilkent) orada var bu sport international. çok kazık bir yere benziyor. hazır spora başlayacağım buraya mı gitsem acaba karı kız bol mu? yoksa okulun beleş salonuna mı gitsem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.