altın rengi olan telefon serviste iken aldım, 2 aylık, garantili, fatura kutu herşeyi duruyor sıfır gibi tertemiz : 195 ytl !
Motorola Mpx200
satılık parçaların Fotoğraf albümü telefonun filmi bozuktu, kapaklı tel lerde belli zamanda sorun çıkartan parça... garantisi olsun diye filmle beraber anakartda değişti 1 sene daha garantili !!! herhangi bir sorunda geri alırım. Mobile 2003 , 2005 yüklemek mümkün. Tertemiz cillop gibi mpx200 dür. Garantisi devam ediyor. Kılıfı kutusu kabloları şarj cihazı kitapçığı hepsi tam takım duruyor. 128 Sd kart da vereceğim, radyolu kulaklıkta veririm. Kutu içeriği herşeyiyle tamam 165 ytl ! ŞOK FİYAT
Sony T310
renkli ekran, kamerası ayrı deri kılıfı var, garantisi bitmiş olabilr. 2 tane şarj cihazı ile ! 65 ytl
Siemens A52
tertemiz annemin eski tel i, sıfır gibi. kutu falan bakarım, şarjı 1 hafta gidiyor ! 40 ytl
Nokia 3310
tertemiz pil yeni, telefon 4-5 ay anca kullanıldı sıfırdan farkı yok, orjinal pilini de verecem, yüksek kapasiteli pil bulmuştum içinde o takılı... 35 ytl
ver6 ve firmware atılabiliyor, cisco modeli, yurtdışı tertemiz sıfır gibi ! 85 ytl
USR USB Wireless ethernet karti
satılık parçaların Fotoğraf albümü Garantili, 1 ay kadar kullanıldı.Linksys airties ve zyxel adsl modemlerine uzak mesafeden sorunsuz bağlantı sağladı 45 ytl
Alcatel Speedtouch PCI Adsl Modem
satılık parçaların Fotoğraf albümü Sıfır, Alcatel Speedtoch filtre de var yanında, cd si de var. Hiçbirinde sorun yok herkes memnun, tek kullanıcı ve PC kullanıcılarına öneririm, pppoA ve pppoE santrallerinde çalışır kurmak 2 dk sürmüyor, 98 - 2000 - Nt - Xp - 2003 driverlari var. ayarlari otomatik kendi alır son derece hızlı. Birkaç tane kaldı ! Fotoğrafı var albümde 50 ytl
sorunsuz, sıfır gibi, full kutu içeriği tam, faturası var, garantili 60 ytl
Sony MZ-R900 MD Player
satılık parçaların Fotoğraf albümü 1 sene kullandım 1-1.5 senedir yatıyor alet, kutusu herşeyi var üzerinde çizik yok, tertemiz,. Işıklı silindir şeklinde kumandası var NETMD lerden önceki serinin en üst modeli, çok hafif kası var, Mavi renkli, Deri çantasi, kulaklığı, kitapçıkları, adaptörü, ek kalem pil takma aparatı, kutusu ayrıca yanında 6 tane md kasedi, araba teyp dönüştürücü ve optik kablo verecem, şarkıları optik kablo ile kayıpsız kaliteden ödün vermeden atabilirsiniz md ye. MDLP özelliği var yani 1 md ye, 80 şarkı kaydedebiliyor cd kalitesinde. Pili çok uzun süre dayanıyor. Çok kaliteli bir ürün ! Fotoğrafı var albümde 160 ytl
Siemens Gigaset 2010 satılık parçaların Fotoğraf albümü 1 sene kadar kulllandık 1 senedir yatıyor, ekran tam düzgün göstermiyor, sıfır şarjlı pil de verecem, kaliteli bir telsiz telefon, adaptörü var, Fotoğrafı var albümde 45 ytl
satılık parçaların Fotoğraf albümü Nerdeyse hiç kullanmadım, yatıyor bir köşede Webcam özelliği var, Hafıza ve Pil dahili. Usb ye takınca şarj oluyor. 3 mp, flash i yok, gece çekimleri için elverişsiz, ama küçücük çok hafif basit bir foto makinesi, arkasında ki ekran kaliteli değil ama fotoyu görmek için yeterli. Webcam özelliği sorunsuz. Fotoğrafları var albümde 60 ytl
Casio Saatler satılık parçaların Fotoğraf albümü Ufak olanı 2 sene kadar kullandım, pili bitik, hem analog hem digital, titanyum modeli, kronometre tarih, full ışık var, kayışı biraz geveşemiş durumda bir saatçi kenetlenen yerlerini sıkarak düzeltir bunu, model 1325 MWA-10 yazıyor arkasında. Fotoğrafı var albümde 40 ytl Büyük olanı birkaç kere taktım hediye geldi, saatim çok olduğu için bana yakışmadığı için satıyorum, temiz saat, Casio Edifice, Ef-308 yazıyor arkasinda, çok güzel saat. Tarih var içindeki göstergelerde... Fotoğrafı var albümde 120 ytl
DVD filmler Star Wars EPISODE II - 2 dvd çok pahalıya almıştım 20 ytl It could Happen To You - 10 ytl U.S. Marshals - 10 ytl The Watcher - 10 ytl Ocean's Eleven - tr altyazi yok 8 ytl Bad Company - 10 ytl Fotoğrafları var albümde
Fax Modemler 56k Pci 10 milyon 56K pci 10 milyon 56K sysgration isa eski sistemler için en iyi isa modem 15 ytl 14400 modem bedava :) bir ürün alan alabilir yanında Fotoğrafları var albümde
Creative Live ses karti Ct4830 15 ytl
Lexmark Z34 yazıcı için aldığım kartuş doldurma mürekkepleri en kaliteli mürekkebi almıştım, yazıcı yı başkasına verdiğim için doldurma şansım olmadı, 3 renkli mürekkep şiringası hiç kullanılmadı, 4-5 tane renkli kartuşu doldurur, lexmarkı doldurmak kolay zaten, kapağı çıkartıp üzerinden süngere batırıp dolduruyorsunuz.. kapağı bantlıyorsunuz, siyahı ödev basarken 3-4 kere doldurmuştum, şiringalar iğneleri ile beraber... Fotoğrafı var albümde 15 ytl
Creative CDROM uzaktan kumandası çalışıyor - Fotoğrafı var albümde 5 ytl
Ericsson Chatbox Fotoğrafı var albümde 5 ytl
Asus ide floopy kabloları sıfır Fotoğrafı var albümde 5 ytl
dvi, analog çevirici 5 ytl
Nokia mikrofonlu kulaklık kullanılmadı, temiz. Fotoğrafı var albümde 15 ytl
Samsung mikrofonlu kulaklıke 710 la beraber geldi telefon çalındı, kullanılmadı, eski serilere uyuyor yenilerden x210 için denedk uymuyor. küçük jack girişi olanlara uyar. Fotoğrafı var albümde 10 ytl
Anakart için PCI slotuna takılan firewire aparati anakartınızda firewire çıkışı varsa kullanabilirsiniz Fotoğrafı var albümde 5 ytl
Leadtek 5900 xt den söktüğüm ekran karti soğutucu + fan hiç kullanmadım, çalışıyor Fotoğrafı var albümde 5 ytl
Splitter sıfır 5 ytl
3 tane scart ı tv ye aktaran veya tek scartı 3 e çoklayan aparat kalite kaybı farkedilmiyor divx + receiver i eski tv de kulalnirken kullaniyorduk, sorunsuz Fotoğrafı var albümde 5 ytl
izmir bornova her yere aras karho ile uygun fiyata yollayabilrim Referanslarımı da verebilirm.