Bir tanede İzmir havalar ısındı klimaların durumu nasıl konusu açarız.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: kemal1414
9 köy İstanbul'da havalar nasıl
/>
soğuk ya hala yarından itibaren ısınıcak diyorlar bakalım
mat 35 bu başlığa dokunma bence.
ya zeten kemal14 hoca demiş mesajlar yakın olduğu için senin yazdığını sandım mat35 hoca. gerek yok hiç sanrım kemal14 hoca şimdiden soğutmay geçti e yanıcak tabi kombi aldı şimdiden serinelmeye çalışıyor lazım olcek
quote:
Orijinalden alıntı: 9köy
ya zeten kemal14 hoca demiş mesajlar yakın olduğu için senin yazdığını sandım mat35 hoca. gerek yok hiç sanrım kemal14 hoca şimdiden soğutmay geçti e yanıcak tabi kombi aldı şimdiden serinelmeye çalışıyor lazım olcek
yakında üzerinde kemal14 yazan bir daş kafana düşecek
quote:
quote:
yakında üzerinde kemal14 yazan bir daş kafana düşecek
esas senşn gafana düşcek 9köy yazanda ben gen yanlış yaptığımı söylüyorum emme sen hep haklısın diğer taraftada sanki adamın yakasını tutmuşumda ne zorluyorsun diyorsun
Ehtiyar heyeti hepinizin ellerinden öpüyorum selamlar saygılar.... Allaha emanetsiniz. Yazın uğrayacam havalar iyicene ısınınca :) Denizliden selamlar herkese
quote:
Orijinalden alıntı: x-calibur
Ehtiyar heyeti hepinizin ellerinden öpüyorum selamlar saygılar.... Allaha emanetsiniz. Yazın uğrayacam havalar iyicene ısınınca :) Denizliden selamlar herkese
berhudar ol canım kardeşim. aleykûm selam.
quote:
quote:
Nasıl oldunuz abi? İnşallah yolunuz hastanelere düşmüyordur artık... hem anneniz hemde kendiniz için gidiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam...Allah şifa versin cümlemize...
Allahu teala kimseleri hastanelere düşürmesin...ben düştüm siz düşmeyin :)
quote:
bizlerden de sevgi ve saygılar
ehtiyar heyetinden sadece 2 kişi kaldık diğerleri küstüler
quote:
quote:
quote:
Nasıl oldunuz abi? İnşallah yolunuz hastanelere düşmüyordur artık... hem anneniz hemde kendiniz için gidiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam...Allah şifa versin cümlemize...
Allahu teala kimseleri hastanelere düşürmesin...ben düştüm siz düşmeyin :)
çok sağol kardeşim Elhamdülüllah diyimde ilk randevumzu ayın 15 inde arada acilleri saymazsakişte:)) sizde çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur sizede cimlesiyle birlikte Allah sağlık sıhhat versin hep brilikte.
quote:
Amanın sakın haaa, bu dünyada küsmeye ne zaman zaman buldunuz ? Sultan Süleymana kalmayan dünya küsmeye değermi yahu....Bilirim seni Yalan dünyasın....Allahu teala muhabbetlerinizi daim eylesin....
quote:
çok sağol kardeşim Elhamdülüllah diyimde ilk randevumzu ayın 15 inde arada acilleri saymazsakişte:)) sizde çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur sizede cimlesiyle birlikte Allah sağlık sıhhat versin hep brilikte.
Ecmain abim...Elhamdulillah abi şükür birşeyimiz yok. Rabbim kaza bela amansız dert tasa hastalık vermesin diye dua ediyoz, ha bide Allah kimselere muhtaç etmesin diye... Çok şükür....
Sağlıcakla kalın iyi geceler
quote:
quote:
Amanın sakın haaa, bu dünyada küsmeye ne zaman zaman buldunuz ? Sultan Süleymana kalmayan dünya küsmeye değermi yahu....Bilirim seni Yalan dünyasın....Allahu teala muhabbetlerinizi daim eylesin....
quote:
Ecmain abim...Elhamdulillah abi şükür birşeyimiz yok. Rabbim kaza bela amansız dert tasa hastalık vermesin diye dua ediyoz, ha bide Allah kimselere muhtaç etmesin diye... Çok şükür....
Sağlıcakla kalın iyi geceler
amin kardeşim
Bizim ev soğuk arkadaş,gündüzleri kapattık Emektar Diamond Elec. ği,ama akşamları açıyoruz yinede ,1-2 hafta daha böyle devam eder sanırım.Binalar soğuk daha...
pazartesi günü yine soğuklar geliyor
quote:
pazartesi günü yine soğuklar geliyor
Yaşasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme