Şimdi Ara

İzmir soguklar geldi klimaların durumu nedir (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
2
Favori
19.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Bir tanede İzmir havalar ısındı klimaların durumu nasıl konusu açarız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

9 köy İstanbul'da havalar nasıl

/>

soğuk ya hala yarından itibaren ısınıcak diyorlar bakalım

mat 35 bu başlığa dokunma bence.
  • ya zeten kemal14 hoca demiş mesajlar yakın olduğu için senin yazdığını sandım mat35 hoca. gerek yok hiç sanrım kemal14 hoca şimdiden soğutmay geçti e yanıcak tabi kombi aldı şimdiden serinelmeye çalışıyor lazım olcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

ya zeten kemal14 hoca demiş mesajlar yakın olduğu için senin yazdığını sandım mat35 hoca. gerek yok hiç sanrım kemal14 hoca şimdiden soğutmay geçti e yanıcak tabi kombi aldı şimdiden serinelmeye çalışıyor lazım olcek

yakında üzerinde kemal14 yazan bir daş kafana düşecek
  • quote:

quote:

ya zeten kemal14 hoca demiş mesajlar yakın olduğu için senin yazdığını sandım mat35 hoca. gerek yok hiç sanrım kemal14 hoca şimdiden soğutmay geçti e yanıcak tabi kombi aldı şimdiden serinelmeye çalışıyor lazım olcek

yakında üzerinde kemal14 yazan bir daş kafana düşecek

esas senşn gafana düşcek 9köy yazanda ben gen yanlış yaptığımı söylüyorum emme sen hep haklısın diğer taraftada sanki adamın yakasını tutmuşumda ne zorluyorsun diyorsun

• Ehtiyar heyeti hepinizin ellerinden öpüyorum selamlar saygılar.... Allaha emanetsiniz. Yazın uğrayacam havalar iyicene ısınınca :) Denizliden selamlar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Ehtiyar heyeti hepinizin ellerinden öpüyorum selamlar saygılar.... Allaha emanetsiniz. Yazın uğrayacam havalar iyicene ısınınca :) Denizliden selamlar herkese

berhudar ol canım kardeşim. aleykûm selam.
  • quote:

quote:

Ehtiyar heyeti hepinizin ellerinden öpüyorum selamlar saygılar.... Allaha emanetsiniz. Yazın uğrayacam havalar iyicene ısınınca :) Denizliden selamlar herkese

Nasıl oldunuz abi? İnşallah yolunuz hastanelere düşmüyordur artık... hem anneniz hemde kendiniz için gidiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam...Allah şifa versin cümlemize...

Allahu teala kimseleri hastanelere düşürmesin...ben düştüm siz düşmeyin :)

• quote:

bizlerden de sevgi ve saygılar

ehtiyar heyetinden sadece 2 kişi kaldık diğerleri küstüler
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl oldunuz abi? İnşallah yolunuz hastanelere düşmüyordur artık... hem anneniz hemde kendiniz için gidiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam...Allah şifa versin cümlemize...

Allahu teala kimseleri hastanelere düşürmesin...ben düştüm siz düşmeyin :)

çok sağol kardeşim Elhamdülüllah diyimde ilk randevumzu ayın 15 inde arada acilleri saymazsakişte:)) sizde çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur sizede cimlesiyle birlikte Allah sağlık sıhhat versin hep brilikte.

• quote:

Amanın sakın haaa, bu dünyada küsmeye ne zaman zaman buldunuz ? Sultan Süleymana kalmayan dünya küsmeye değermi yahu....Bilirim seni Yalan dünyasın....Allahu teala muhabbetlerinizi daim eylesin....

quote:

çok sağol kardeşim Elhamdülüllah diyimde ilk randevumzu ayın 15 inde arada acilleri saymazsakişte:)) sizde çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur sizede cimlesiyle birlikte Allah sağlık sıhhat versin hep brilikte.

Ecmain abim...Elhamdulillah abi şükür birşeyimiz yok. Rabbim kaza bela amansız dert tasa hastalık vermesin diye dua ediyoz, ha bide Allah kimselere muhtaç etmesin diye... Çok şükür....

Sağlıcakla kalın iyi geceler

• quote:

quote:

Amanın sakın haaa, bu dünyada küsmeye ne zaman zaman buldunuz ? Sultan Süleymana kalmayan dünya küsmeye değermi yahu....Bilirim seni Yalan dünyasın....Allahu teala muhabbetlerinizi daim eylesin....

quote:

Ecmain abim...Elhamdulillah abi şükür birşeyimiz yok. Rabbim kaza bela amansız dert tasa hastalık vermesin diye dua ediyoz, ha bide Allah kimselere muhtaç etmesin diye... Çok şükür....

Sağlıcakla kalın iyi geceler

amin kardeşim

• Bizim ev soğuk arkadaş,gündüzleri kapattık Emektar Diamond Elec. ği,ama akşamları açıyoruz yinede ,1-2 hafta daha böyle devam eder sanırım.Binalar soğuk daha...
  • pazartesi günü yine soğuklar geliyor
  • quote:

pazartesi günü yine soğuklar geliyor

Yaşasın.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.