Şimdi Ara

İZMİR METRO-İZBAN | ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rotasyon : Bayraklı - Buca (Belediye Sarayı yakınları veya Şirinyer)
    Bayraklı - Buca arasında izmir metro veya İZBAN hatlarını kullanarak nasıl ulaşım sağlanabilir ? Bir yerlerde aktarma yapılacağı kesin ama nerelerde aktarma yapılıyor ? Benim bildiğim sadece Bayraklı'dan Üçyol yönüne giden İZBAN , halkapınar metro'da aktarma yapıyor. Halkapınar'dan da ya bornovaya yada yine üçyola gidiliyor. Buca'dan halkapınar'a İZBAN ile gelebilme şansımız var mı ? Ne olur yardım edin çok acele gitmem lazım trafik ağzına kadar dolu zaten son çarem burası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antik0r -- 25 Temmuz 2011; 19:49:56 >

• Şirinyerden İZBAN'a binin. Halkapınar aktarma istasyonunda trenden inmeyin. Bir durak sonra Bayraklı adliyesi önündeki durakta inebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Şirinyerden İZBAN'a binin. Halkapınar aktarma istasyonunda trenden inmeyin. Bir durak sonra Bayraklı adliyesi önündeki durakta inebilirsiniz.

Adliyenin oradaki durak salhane durağı. Oradan bir sonraki durak da bayraklı sevgi yolunun orası. Sanırım aynı şekilde adliyede de inmezsem oraya gidebilirim değil mi ?
  • Aynen. Aktarma istasyonunda trenden inme gibi bir zorunluluğunuz yok. İnmeyip Aliağa ya da Menemen'e kadar bile gidebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antik0r

quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Şirinyerden İZBAN'a binin. Halkapınar aktarma istasyonunda trenden inmeyin. Bir durak sonra Bayraklı adliyesi önündeki durakta inebilirsiniz.

Adliyenin oradaki durak salhane durağı. Oradan bir sonraki durak da bayraklı sevgi yolunun orası. Sanırım aynı şekilde adliyede de inmezsem oraya gidebilirim değil mi ?

Baktın çok uzak iki durak arası yani ineceğin yeri geçmişsin turnikelerden çıkıp rayın diğer tarafına geç bir durak sonra in nasıl olsa 90 dakika içinde bedava ikinci basış. Şirinyer izban'dan bin istediğin yerde in. Metro ile izban halkapınarda kesişiyor fakat senin metroyla alakan yok. Bir de Alsancak durağında durup ters istikamete gidiyo gibi olacak yani geldiğin tarafa panik yapma sonrasında sola dönecek

• Bayraklı-Buca için aktarma yapmayacaksın. İzban direk bayraklıdan bucaya gider. Buca-Şirinyerde inip oradan otobüsle istediğin yere ulaşabilirsin.
  • Çok teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapamıyorum ama buca - bayraklı arası tek sefer olduğunu bilmiyordum. Sözde izmirliyiz :D sağolun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antik0r -- 25 Temmuz 2011; 20:14:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbulda Ulaşım - YARDIM -
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

Bir de Alsancak durağında durup ters istikamete gidiyo gibi olacak yani geldiğin tarafa panik yapma sonrasında sola dönecek

+1
  • Havalimanı'ndan İzmir merkez adliyeye gidicem. Hangi durakta inmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu guest ler ne ayak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bu guest ler ne ayak ya

Ziyaretçi için profil yok diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.