Şimdi Ara

İzmir , League of legends özel Kıyafetler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar beni tanıyanlar vardır aranızda , buradan benden küçük kardeşlerime varsa büyüklerime ve yaşıtlarıma güzel bir haber duyuracağım.

Sizde Benim gibi lol t-shirt ile gezmek istedinizmi ? , veya bir kupadan bardak içmek , istediğiniz şekilde t-shirt bastırdınız fakat kalitesiz mi oldu , arkadaşlar ben buna 1 HAFTA ÖNCE DUR DEDİM

İzmir Meltem Şapka
    Yer : Alsancak
    Ertan Bey Sağolsun bir anlaşma yaptım , 2 tane League of Legends t-shirt bastırdım ,1 tane şapka , 1 tane kupa ve 1 tane yastık bastırdım.

Öncelikle T-shirt'lerimin kalitesi %100 diyebilirim kesinlikle zaten aynı polo , lacosteden aldığınız gibi kalitede yani yapıştırma değil isterseniz 10 yıl giyinin ve yıkayın hiçbirşey olmuyor.

Ben sizler için hazır T-SHİRT'Ler düşündüm bir bakalım beraber ;

Kalitesi harika arkadaşlar , kesinlikle %100 kalite diyebilirim ayrıca , anlaştım , eğer DONANIM HABER ÜYELERİNDEN ÖZEL TALEPLER GELİRSE ÖRNEĞİN , Not Draven , DRAAAAVEN , tişörtü isteği gelirse bunlarıda aynı gün yaptıracabilirsiniz.

DONANIMHABER ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİMDE MEVCUT İSTEYENLER BANA ÖZELDEN ULAŞABİLİRLER ARKADAŞLAR.

Yakında sırf oyunlara özel bir yer açmayı düşünüyor ertan bey tabi o zaman biraz daha artacak fiyatlar isteyenler eklesin arkadaşlar DH ye özel indirim.

NOT : Ben burada bir eleman felan değilim üni de okuyorum bilen biliyor amacım sadece bu kadar iyi bir yerin tutması ve sizlerin de sevinmesi , çünkü türkiyede LOL T-SHİRT bulmak çok be çok zor.

Şu an itibari ile 3 tane 1.Resimdeki T-Shirt sipariş verildi teşekkürler ilginiz için.Yarın NOT DRAVEN , DRAAAAAAAAAVEN tasarımlı t-shirt fotosunu da koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secret King -- 19 Ağustos 2013; 5:31:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yanlış zaman yanlış yer yanlış forum
  • Arkadaşlar sadece siz bilirsiniz sonra sokakta gezerken nerden buldun bunu khardeş diye sormayın khardeşi özellikle yazdım ÜLKEMİZDE KÜLTÜRSÜZ ÇOK !

• Gerçekten çok güzel bir düşünce,destek olmak isterim şahsen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal mod off yapın bi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Asosyal mod off yapın bi ara.

Ne alaka ? Tshirt kaliteliyse gayette giyilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

quote:

arkadaşın son postlarını incelerseniz sıkılmış gelene geçene laf atıyor sallamayın geçin. .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş gayet iyi niyetle bir şey sunmuş kimseye zorla aldıracak hali yok neye tepki verilmiş anlamadım.Bu tür şeyler keşke daha çok artsa milletin işine karışmayın da destek olun biraz.
  • Şahsen lol tişörtü giymem

• Üniversite öğrencisisin, eğer okula o tshirtle gidersen 3-5 nerd dışinda arkadaşın olmaz haberin olsun
  • İsteyen giyer eder abi sizine ist zamanı aldığım tshirt hala paketi açılmadı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

İsteyen giyer eder abi sizine ist zamanı aldığım tshirt hala paketi açılmadı :D

O çok kalitesiz.
  • Çok sade olmuş çekişi değil
  • boya baskı mı yoksa kağıt baskı mı ?

eğer boya baskı yapıyorlarsa kendi tasarımı yapıp yollayabilirim fiyatta anlaşırsak.
  • Boya baskı yapıyorlar , bu arada üniversitede nerd den başka olmaz diyen eleman İşletme okuyorum izmir 9 eylül ve bu t-shirtleri beraber giydiğimiz 20 kişi var şu an dahada artıyor.

Bence senin ailenle veya hayatınla ilgili bir sorunun var gelip burda senden mutlu insanları görüp lekeliyorsun , bunları çok gördüm çünkü kuzenim psikolog ;) adres vereyim bir görün.

• Bu arada güzel yorumlarınız için çok teşekkürler , NOT DRAVEN ! DRAAAAAAAAAVEN !!! T-shirt bastırdık bugün 5 kişi çok kaliteli öncelikle orası çok iyi boya baskı , kağıt değil.

buyrun buda tasarım bence güzel oldu arkadaşla beraber yaptık.

BEYAZ T-Shirt üstünde süper durdu bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

quote:

Benim yerime cevabı vermişsin hocam eyvallah.

• Güzel düşünce düşüncene saygı duyarım ama ben şahsen giymem
  • bende izmirdeyim alsancak 20 dk yolum . Yeri biraz daha iyi tarif edebilir misin hic tanidik gelmdi. Uniye donmeden bastirayim bir tane

• Yeri tarif edebilir misin? ya da satan bir dükkan var mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.