Şimdi Ara

İzmir Kıbrıs şehitleri cad Fiber internet hayırlı olsun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkürler. Bende tahmin etmiştim yılbaşına kadar gelir diye tahmin doğru çıktı. gelsin şu fiberde bizde ttnetten kurtulsak :)
  • Tuhafıma gitti, size zaten tam adres verdim. Geriye sadece evimin tapusunu göstermek kalıyor sanıyorum, DEĞİL Mİ? İsim şart mıdır, apartman kapı numarası yetmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serDJkan

Arkadaşlar bütün mesajlarınıza buradan tek seferde cevap vermeye çalışacağım

Ofislerler demissiniz ama ufak bir duzeltme yapalim:

http://superonline.net/yardim/adil.aspx

Turkcell Superonline bireysel hizmet abonelikleri, Turkcell Superonline tarafından hizmetin verildiği adreste ve bireysel kullanım için geçerlidir.
    Turkcell Superonline bireysel interneti erişim hizmeti ile, hizmet verilen adreste aynı anda en fazla beş kullanıcı bağlantı yapabilir.

Kıbrıs şehitlerindeki iş merkezleri-iş yerlerinin oldugu apartmanlar ve zemin kattaki bütün dükkan ve mağazalar bu hizmetten yararlanabilirler.Herhangi bir yanlışlık sözkonusu değil

O zaman ya Superonline internet sitesi yalan soyluyor, ya da siz yetkiniz olmadigi halde isyerlerini de bagliyorsunuz
    Ayrica 5 baglanti sayisi bir isyeri icin yetersiz. 5 baglantidan fazla olur genelde bir isyerinde. 5 baglantidan fazlasini vaat edebiliyor musunuz musterinize?

Ben bir Superonline MH'ne mail atayim isminizi ve forum linki vererek bu durumu bakalim ne diyecekler hangisi dogrudur merak ettim.

Serkan KaraCA
    TURKCELL SÜPERONLİNE
    SOHO PROTOKOL ve SATIŞ SORUMLUSU
    0 530 264 14 07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 10 Ağustos 2011; 17:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Arkadaşlar bütün mesajlarınıza buradan tek seferde cevap vermeye çalışacağım

Ofislerler demissiniz ama ufak bir duzeltme yapalim:

http://superonline.net/yardim/adil.aspx

Turkcell Superonline bireysel hizmet abonelikleri, Turkcell Superonline tarafından hizmetin verildiği adreste ve bireysel kullanım için geçerlidir.
    Turkcell Superonline bireysel interneti erişim hizmeti ile, hizmet verilen adreste aynı anda en fazla beş kullanıcı bağlantı yapabilir.

Kıbrıs şehitlerindeki iş merkezleri-iş yerlerinin oldugu apartmanlar ve zemin kattaki bütün dükkan ve mağazalar bu hizmetten yararlanabilirler.Herhangi bir yanlışlık sözkonusu değil

O zaman ya Superonline internet sitesi yalan soyluyor, ya da siz yetkiniz olmadigi halde isyerlerini de bagliyorsunuz
    Ayrica 5 baglanti sayisi bir isyeri icin yetersiz. 5 baglantidan fazla olur genelde bir isyerinde. 5 baglantidan fazlasini vaat edebiliyor musunuz musterinize?

Ben bir Superonline MH'ne mail atayim isminizi ve forum linki vererek bu durumu bakalim ne diyecekler hangisi dogrudur merak ettim.

Serkan KaraCA
    TURKCELL SÜPERONLİNE
    SOHO PROTOKOL ve SATIŞ SORUMLUSU
    0 530 264 14 07

Mail atmanızda herhangi bir sakınca yok. Kıbrıs şehitleri caddesinde iseniz oradaki lokasyonlardan herhangi birinde ofisiniz işyeriniz varsa fiber internet bağlatabilmeniz için bu hizmetten yararlanabilmeniz için engel yok bilginize

BU ARADA İMZANIZDAKİ EYLEM PLANINA BAKARAK BU MESAJLARI ATTIĞINIZI DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM. AYRICA KIBRIS ŞEHİTLERİNDEMİSİNİZ EV YADA İŞ YERİ OLARAK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serDJkan -- 10 Ağustos 2011; 18:02:29 >

• Bende hatay pazar yerinde oturuyorum ne zamana inönü caddesine geldi ama?
  • Evet Serkan beyle konuştum geri dönüş yapacağını söyledi Lokasyon(İzmir-Hatay pazaryeri)
  • Neden hep siteler
  • Şu adsl de 54 liradan 29 liraya düşüş olayını çok merak ettim gerçekten. 24 ay taahhüt veririm bu paradan kullanabileceksem. Ama 24 ay taahhüt ver, 12 ay 29 lira sonra 54 lira derlerse kaybolsunlar.
  • Superonline dan telefon hizmeti aldığımızda telefon numaramız 0844 lü gibi bir numara ilemi başlayacak? Numarama taşıma yaparsak eski numarayı kullanabiliyormuyuz? acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Şu adsl de 54 liradan 29 liraya düşüş olayını çok merak ettim gerçekten. 24 ay taahhüt veririm bu paradan kullanabileceksem. Ama 24 ay taahhüt ver, 12 ay 29 lira sonra 54 lira derlerse kaybolsunlar.

24 ay boyunca sınırsız adsl 29 TL :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Superonline dan telefon hizmeti aldığımızda telefon numaramız 0844 lü gibi bir numara ilemi başlayacak? Numarama taşıma yaparsak eski numarayı kullanabiliyormuyuz? acaba

sabit telefonla ilgili 2 alternatifiniz var
    1 mevcut sabit hattınızı süpernumaraya taşıyıp numaranız değişmeden kullanabilirsiniz
    2 mevcut hattınızı tamamen iptal ettirip süperonline dan süper numara alırsınız. numaralarımız 0 850 ile başlar
  • Bir sorum daha olacak. Gördüğüm kadarıyla 3-5 daire denmeden her apartmanın önüne kutu koyuluyor. Bizim apartman da 5 katlı ve 5 daire + 2 dükkan var 1.katta. Hizmetten yararlanmamız için bir sakınca yok değil mi ? Çünkü önceden küçük apartmanlara kurulmuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Bir sorum daha olacak. Gördüğüm kadarıyla 3-5 daire denmeden her apartmanın önüne kutu koyuluyor. Bizim apartman da 5 katlı ve 5 daire + 2 dükkan var 1.katta. Hizmetten yararlanmamız için bir sakınca yok değil mi ? Çünkü önceden küçük apartmanlara kurulmuyordu.

sizin sorunuz vasıtasıyla genel bir cevap vermek isterim

Fiber internet konusunda şu algı malesef yanlış. Fİber internet sadece sitelere bağlanıyor tekil kullanıcılar yada az kullanıcılı apartmanlar kullanamayacak diye bişey söz konusu değil. Sizlerde elbette yararlanacaksınız bu hizmetten sadece biraz zaman alacak. hepsi bu. biraz daha sabır. Müthiş bir teknoloji süper bir hız ve uygun fiyatla sizlerde fiber internet kullanabileceksiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Bir sorum daha olacak. Gördüğüm kadarıyla 3-5 daire denmeden her apartmanın önüne kutu koyuluyor. Bizim apartman da 5 katlı ve 5 daire + 2 dükkan var 1.katta. Hizmetten yararlanmamız için bir sakınca yok değil mi ? Çünkü önceden küçük apartmanlara kurulmuyordu.

sizin sorunuz vasıtasıyla genel bir cevap vermek isterim

Fiber internet konusunda şu algı malesef yanlış. Fİber internet sadece sitelere bağlanıyor tekil kullanıcılar yada az kullanıcılı apartmanlar kullanamayacak diye bişey söz konusu değil. Sizlerde elbette yararlanacaksınız bu hizmetten sadece biraz zaman alacak. hepsi bu. biraz daha sabır. Müthiş bir teknoloji süper bir hız ve uygun fiyatla sizlerde fiber internet kullanabileceksiniz

Sadece siteler olmadığından haberim vardı. Zaten birkaç senedir takip ediyorum SuperOnline'ı ve sonunda İzmir B.B.'si ile anlaşarak güzel bi proje yaptı. Geçen haftalarda bizim buralarda gezerken yetkili birkaç kişi gördüğümde ne zaman aktif olacağını sorduğumda 1,5 - 2 ay demişlerdi. Umarım bu sürede aktif olur ve güzel İzmir'de herkes yararlanır bu hizmetten. (Malesef kenar mahalleler hariç - yanlış anlaşılmsın)

• Serkan bey burası çok büyük bir yer kenar mahalle anlaşılmasın pazar yeri altımızda 3 dükkan yanımızda diasa önümüzde muhtarlık var Kimse ilgilenmiyor caddeye geldi buraya neden getirilmiyor?Proje disi diyorsunuz fakat herkes faydalanmak istiyor sırf benim apartmanım 15 daire yan bina 13 daire bir yan bina 15 daire bir yan binamız 20 daire yani burası gelir seviyesi olarakta iyi biryer köy değil yani ilgilenmenizi istiyorum dün sizle telefonda görüştüm.
  • quote:

quote:

Superonline dan telefon hizmeti aldığımızda telefon numaramız 0844 lü gibi bir numara ilemi başlayacak? Numarama taşıma yaparsak eski numarayı kullanabiliyormuyuz? acaba

1 mevcut sabit hattınızı süpernumaraya taşıyıp numaranız değişmeden kullanabilirsiniz
    2 mevcut hattınızı tamamen iptal ettirip süperonline dan süper numara alırsınız. numaralarımız 0 850 ile başlar

İkisinin arasında bir fark var mı fiyat açısından? Taşıma yaparsak 0212 ..... gibi şimdiki numara kalacak o zaman. Bu iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLLei

Serkan bey burası çok büyük bir yer kenar mahalle anlaşılmasın pazar yeri altımızda 3 dükkan yanımızda diasa önümüzde muhtarlık var Kimse ilgilenmiyor caddeye geldi buraya neden getirilmiyor?Proje disi diyorsunuz fakat herkes faydalanmak istiyor sırf benim apartmanım 15 daire yan bina 13 daire bir yan bina 15 daire bir yan binamız 20 daire yani burası gelir seviyesi olarakta iyi biryer köy değil yani ilgilenmenizi istiyorum dün sizle telefonda görüştüm.

Yardımcı olunuz serkan bey güveniyoruz size
  • quote:

quote:

quote:

İkisinin arasında bir fark var mı fiyat açısından? Taşıma yaparsak 0212 ..... gibi şimdiki numara kalacak o zaman. Bu iyi.

Fiyat açısından elbetteki avantaj var hemde çok büyük ! Mevcut hattınız için 17tl sabit ücret ödüyorsunuz bilindiği üzere. Bu ücret bizde sadece 4 Tl ve konuşma ücretlerimizde TTelekoma göre % 50 den fazla daha ucuz

• quote:

quote:

Serkan bey burası çok büyük bir yer kenar mahalle anlaşılmasın pazar yeri altımızda 3 dükkan yanımızda diasa önümüzde muhtarlık var Kimse ilgilenmiyor caddeye geldi buraya neden getirilmiyor?Proje disi diyorsunuz fakat herkes faydalanmak istiyor sırf benim apartmanım 15 daire yan bina 13 daire bir yan bina 15 daire bir yan binamız 20 daire yani burası gelir seviyesi olarakta iyi biryer köy değil yani ilgilenmenizi istiyorum dün sizle telefonda görüştüm.

Yardımcı olunuz serkan bey güveniyoruz size

imkanlar dahilinde olan herşeyde yardımcı olmaktan ziyade sizlere bu hizmeti sunabilmeyi elbette çok isterim. sizden ricam şu mail adresine binanıza fiber istediğinizi belirten bir mail atmanız. bu süreci daha hızlandıracaktır. Adresinizi binadaki daire sayısını belirtmeniz yeterlidir

gelsin@superonline.net

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Şu adsl de 54 liradan 29 liraya düşüş olayını çok merak ettim gerçekten. 24 ay taahhüt veririm bu paradan kullanabileceksem. Ama 24 ay taahhüt ver, 12 ay 29 lira sonra 54 lira derlerse kaybolsunlar.

24 ay boyunca sınırsız adsl 29 TL :)

Daha önce de yalın adsl ücreti bir iki hafta içinde kalkacak diyen bir arkadaş vardı, umarım senin söylediğin de öyle olmaz hocam. Süper olur valla içinden bi kıllık çıkmazsa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.