Şimdi Ara

Izmir Ingilizce Konuşma Pratik Icin Native Speaker Hoca !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ingilizce speaking ilerletmek icin bire bir çalışabilecegim native speaker öğretmene ihtiyacım var. Internete verilen ilanlardan arastirdim ama malesef sadece Istanbul icin bulabildim. Kurslarin conversation sınıflarına kayıt olmak istemiyorum çünkü pek işe yaramıyor. 10 kişi olsa sınıfta zaten 1 saate 2 kelime anca ediyorsun, bir de diğer kursiyerlerin konuşurken çırpınışlarını dinlemek insanı sıkıyor.

Bildiginiz kontaklar varsa bana iletmenizi rica ederim, arzu ederseniz pmden de atabilrisiniz

tesekkurler

Pc ne skype kurup yurt dışından arkadaş bulmayı deneyebilirsin. Yada bulunduğun yerde Üniversitelerin yabancı dil bölümleri ile irtibat kurabilirsin. Bir diğeride, geç aynanın karşısına kendinle konuş :).

Kolay gelsin.
  • Hepsini yaptım :) ama karşında yabancı bir insanla konusmak kadar olmuyor hiç biri. Skype falan bayıyor bi süre sonra.
  • Abi İzmirdeki kurslarla konuştunuz mu hiç? Yazın başında kayıt için kursları gezerken özel speaking dersleri olduğunu hatırlıyorum sanki. Sınıf olarak mı yoksa bireysel ders mi onu bilmiyorum. İstiyorsan şu an gittiğim kursa sorayım, birebir speaking dersleri olup olmadığını? Diğerlerine de telefonla bir sor derim, olması muhtemel. English Academy bütün hocalarının yabancı olduğunu söylemişti, özellikle onlara bir sor derim.
  • Onlarda fiyat da kobra gibiydi, aylık 250 mi ne istiyorlar hem de grup. Gurp konusma sınıflarını sevmem. Neden mi ? 1 saate sana sıra gelecek , konusacaksın 2 dk, gitti paracıklar boşa. Bütün ders boyunca da milletin iğrenç aksanlı, yarım yamalak konusmalarına maruz kalacaksın, bildigini de unuttaracak Onun icin en iyisi yabancı hocayla bire bir ders. Direk duraksız sohbet.
  • O zaman yabancı birisini bulman gerekiyor. Eğer izmir de bulamıyorsan, imkanın var ise, bir şekilde yurtdışında (İngiltere olabilir) bir arkadaşlık sitesine Türkiyede de 1 aylık (yada daha fazla) misafir edebilirim gibisinden bir mesaj yada başka bir mesaj ile yurt dışından birisini getirmen gerekiyor.

Ama önceden fotoğrafını falan iste :)). Biraz riskli, sonra iri pazulu bir zenci yada bir esrar satıcısı falan çıkmasın karşına.

Eğer İzmir de istediğin gibi yabancı bulamıyorsan, yabancı dile hakim bir Türk ile bu çalışmayı yapmaktan başka bir çaren yok gibi.
  • belki couchsurf gibi sitelere takılarak İzmire gelipte kalmak isteyen yabancıları bi kaç günlüğüne ağırlayabilirsin,onlarda sana İngilizce öğretir...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.