Şimdi Ara

izmir için kombi ve petek tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba evime kombi bağlatmayı düşünüyorum kimisi yoğuşmalı al kimisi yoğuşmasız al yok şu marka yok bu marka kafam çok karıştı bana tavsiye edeceğiniz kombi ve petek ne olabilir teşekkür ederim

• merhaba
    bende izmirdeyim.izmir koşullarında kesinlikle f/p modülasyon aralığı geniş premix (tam yoğuşmalı) yoğuşmalı kombi öneririm
    modülasyon aralığı geniş 1500lira civarında premix yoğuşmalı:baymak falke condense ve baymak duo tec öneririm
    ayrıca kombiye en uzak 1 radyatör ve banyodaki havlupan hariç radyatörlerin hepsine kaliteli termostatik vanalar: danfoss ra 2000 (gaz sensörlü)
    radyatör markasında:demirdöküm plus 22/600 pkkp
    havlupan:sanpan
    evde tesisat yoksa: pprc boru olarak dizayn oksi plus ve deliksiz alüminyum folyolu boru
  • az önce keşif için geldiler kondens 2000 bosch yoğuşmalı kombi demirdöküm proten petek ( 8 metre ) vanalar kalde kullanılacakmış birde evimdeki sistem mobile sistem diye bir şey dediler onu tam anlamadım ne olduğunu bana çıkardıkları fiyat herşey anahtar teslim dahil 5.500 tl bir kaç yere daha görüşücem ama sanırım petek ve kombi iyi üründür sanırım
  • bosch condense 2000w,yarım yoğuşmalı ve modülasyon aralığı geniş değil dar bir cihazdır,premix yoğuşmalı kombiler daha tasarruflu cihazlardır
    kalde radyatör vanası yerine eca rv2 daha iyi,havlupan hariç radyatörlere termostatik vanalar taktırın daha iyi
    mobil sistem,kollektörlü (dağıtıcı) sistemlerde sirkülasyon daha iyi olur,çünkü dağıtıcı(kollektör) her radyatöre ayrı ayrı sıcak su gönderir
    hat zemin altından yay çizerek (dirseksiz) radyatörlere ulaşır,sirkülasyon üst düzeyde olur
  • hocam o zaman bu kombiyi pek önermiyorsunuz yani tam yoğuşmalı kombi öneriyorsunuz anladığım kadarı ile ve vanalar içinde eca kullanın diyorsunuz peki radyatör ve kombi seçiminide eca olarakmı değiştirmeliyim sizce ??
  • kesinlikle premix yoğuşmalı kombi almanı öneririm.premix yoğuşmalı varken yarım yoğuşmalı kombi alma,ikisi arasında fiyat farkı yok
    ama iki teknoloji arasında tasarruf farkı vardır
    radyatörde:demirdöküm plus'tan şaşma
    radyatör vanası: eca rv2 ama radyatörlerin çoğuna termostatik vanalar taktırmanı öneririm
    izmir koşullarında premix yoğuşmalı kombi+termostatik vana uygulaması ile radyatör metrajı ile evini kış boyunca en fazla 55c kazan sıcaklığında ısıttığın müddetçe faturaların normal veya yarım yoğuşmalı kombi kullanan kişilere oranla daha az gelir
  •  izmir için kombi ve petek tavsiyesi izmir için kombi ve petek tavsiyesi
     izmir için kombi ve petek tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi ve Tesisat Öneri-eski-
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam peki bosch premix kombisi hangileri bana link veya model numarası yazabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

hocam peki bosch premix kombisi hangileri bana link veya model numarası yazabilirmisin

bosch premix yoğuşmalı: BOSCH CLASSİC CONDENSE 22KW

mükemmel bir cihazdır,kesinlikle öneririm

http://www.bosch.com.tr/thermotechnology/tr/downloads/classic_condense2013.pdf
    http://www.bosch.com.tr/thermotechnology/tr/html/5305.htm

• bosch classic condense:malzeme kalitesi mükkemel,cihazın yanma odası silindirik tüp şeklinde buderus gb42 ve buderus gb72'deki gibi aynıdır.bosch.c.c komple buderus teknolojisi barındırıyor bu cihaz net tam 44 kilo (ambalajsız)

izmir için kombi ve petek tavsiyesi izmir için kombi ve petek tavsiyesi

• baymak novaden extra 240 diye bir kombi de önerdiler bilginiz varmı bu kombi hakkında
  • quote:

baymak novaden extra 240 diye bir kombi de önerdiler bilginiz varmı bu kombi hakkında

baymak brötje novadens extra'da çıkartılabilen kumanda paneli var ve paramatreler girmek zorunda kalıyorsunuz.biraz farklı bir kombi

novadens extra yerine,baymak falke condense ve baymak duo tec öneririm,bu cihazların modülasyon aralığı geniştir
  • novadens extra 2200 starbridge extra için 1750 eca confeo premix içinde 1700 fiyat farkı istediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

novadens extra 2200 starbridge extra için 1750 eca confeo premix içinde 1700 fiyat farkı istediler

baymak brötje star bridge yarım yoğuşmalıdır.eca confeo premix daha iyi tercih.ama yerinizde olsam baymak falke condense ve baymak duo tec için de fiyat isterdim.
  • bosch classic condensed için fiyat alıcam sonra falke ve duo tech için alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bosch classic condensed için fiyat alıcam sonra falke ve duo tech için alırım

bencede baymak falke condense ve baymak duo tec için de fiyat alın
    ayrıca toplam fiyat içinde danfoss termostatik vanalar için de fiyat ekletirseniz daha iyi olur
  • bosch clasic condense , eca vana demirdöküm plus petek 4.750 dediler baymak a gidemedim ama orası kombi hariç 3000 tl dedmişti
  • quote:

bosch clasic condense , eca vana demirdöküm plus petek 4.750 dediler baymak a gidemedim ama orası kombi hariç 3000 tl dedmişti

baymak falke condense ve baymak duo tec 1500lira civarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.