Şimdi Ara

İzmir İAL - BAL - 60. Yıl'da Okuyanlar Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- Atatürk'ün öğretmenleri çok bozmuş, hem iyi anlatamıyorlarmış hem de işe paraya dökmüşler.
    Okulun yeri de konsantrasyonu düşürüyormuş. Doğru mu?

2- 60. Yıl müthiş atak yapmış. Bir kaç yıla Atatürk'ü geçerlermiş. Doğru mu?

3- BAL eski BAL değilmiş. Bozulmuş ve 60. Yıl'ın gerisinde kalmış.

• İAL'deki öğretmenlerin bazıları kötü, ona katılıyorum ama hepsi aynı değil. Çok kaliteli öğretmenler de var. İşi paraya dökmüş derken? 3 yıldır okuldayım öyle bir şey duymadım, 60. Yıl için duymuştum onu, doğru mudur bilmiyorum. İAL için öyle bir şey duymadım. Yeri benim konsantrasyonumu düşürmüyor. Aklı derste olmayan insanın dağda bayırda da olsa konsantrasyonu bozulur. Dershanelere de en yakın okul. Son senelerde çok işine yarayacak.

60. Yıl'ın sınav başarıları cidden iyi geliyor. Ama yerinden dolayı İAL'yi geçeceğini sanmıyorum.

Eski BAL'ı bilmiyorum ama yeni BAL eski mezunların övüp övüp bitiremediği kadar iyi bir okul değil. İAL de aynı durumda. Eski mezunların övdüğü kadar süper bir okul değil ama diğer liselere göre iyi bir lise. 60. Yıl sınavlarda genelde BAL'ı da geçiyor, İAL'yi de.

Ek bilgi: İAL bu sene YGS sonuçlarına göre İzmir'de birinci anadolu lisesi:

İzmir İAL - BAL - 60. Yıl'da Okuyanlar Bakabilir Mi?

Okulun katkısı yadsınamaz ama iş öğrencide bitiyor. Sen çalışmadıktan sonra İzmir Fen'de de okusan bir şey değişmez.
    Son olarak İzmir Atatürk Lisesi derim

• Gelirsem ilk günlerde destek olursun artık :D

Konum da vardı:
    http://forum.donanimhaber.com/m_93180692/mpage_3/f_//tm.htm#93222619
  • 60. yılın yeri kötü ama en iyisi o bence

ben olsam en yakınımdakine giderdim, olay sende bitiyor zaten yol ile uğraşacağına yarım saat daha dinlenir yada çalışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LumosHP

Gelirsem ilk günlerde destek olursun artık :D

Konum da vardı:
    http://forum.donanimhaber.com/m_93180692/mpage_3/f_//tm.htm#93222619

Yardımcı olmaya çalışırım :)
  • Ben bal da okuyorum ama objektif bir karşılaştırma yapıcam. Öncelikle bal eskisi gibi değil diyenler rakip okullar.bana inanmıyorsam eğer MEB in yaptığı başarı grafiklerınde son 5 seneye bakabilirsin.geçen sene ki başarımız Türkiye'nin en iyi liseleriyle yarışacak derecedeydi izmir de kimlerle değil bile.acıkcası 3 sene ial için çalıştım ve 471 puanım geçen senede 471 cok yüksek bir puan yani 3 okula da girebiliyodum ama sonra tercih döneminden önce bir araştırma yaptım ve Atatürk'ün başarısı tek kelimeyle rezaleti izmir beşinci olmuş ben girmeden önceki sene.anlıcağın beklediğim gibi degildi.bal lo olarak 60 yılı ialar göre daha cok öneririm.

Ve 60.yılın Facebook sayfasında sıralamaları cok güzel vermişler Türkiye genelini nerdeyse hepsinde bal birinci. Son olarak okulumuzun yeni binaları su an tartışmasız izmirim en lüks eğitim binası okul saatlerimiz artık herkes ke aynı saatte .yani ihale gidersen pişman olma olasılığın cok daha fazla.birde su var eğer İTÜ ye ödtüyse Sabancı'ya Koç'a bogaZiçine hacettepeye Ege'ye Okulu'ndan en az 20 kişiyle gitmek istersen tartışmasız bal.ve eğer matematikler verilere bakarsan en başarılı okulu kendin görceksin zaten.balım sayfasına ve 60.yıl fAcebook sayfasına bakarsam orda bile bal 1. 2. Olduğu için kendileriyle gurur duyuyorlar 😎😏😏😏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İAL,60.yıl,BAL her yerde arkadaşlarım oldu.60.yılı tercih et bence orda okuyan 2 arkadaşım vardı biri TIP diğeri ÖDtü elektrik te şuan TIP okuyan arkadaşta ODTÜ elektrikte idi bi sene daha hazırlandı Ege TIP a geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık buna da laf ederseniz ne diyim...
     İzmir İAL - BAL - 60. Yıl'da Okuyanlar Bakabilir Mi? İzmir İAL - BAL - 60. Yıl'da Okuyanlar Bakabilir Mi? İzmir İAL - BAL - 60. Yıl'da Okuyanlar Bakabilir Mi?

• Abi fotosunu bile attım dislike atıyorsunuz neden yani abi gercek denilen bişey var.kim birinci kim başarılı gayet net gözüküyor .ial den cekemeyenler böyle yapıyor adım gibi eminim.bu sene ygs de 1.olmus ial başka bişeyi yok.ama 60.yıla helal olsun düşük puanla alıp daha yüksek sırada mezun ediyo ialden.

Sayısal verilere göre Atatürk lisesi 13.sıradan öğrenci alıp 39 .sırada mezun ediyor.60.yıl 50 .sırada alıp 43 de mezun ediyor BAL ise 32 de alıp 37 de mezun ediyor.rekabet her ne kadar bal ve ial arasında olsada basarı olarak BAL ve 60.yıl arasında.(yazdıklarımın hepsi MEB in hazılardığı grafiklere ve sayısal değerlere göredir;uydurma değil.ama tabi Atatürk te iyi bir okul sadece basarı olarak geride kaldı.)

• Kiz ortam vs acisindan ial ve bal onde ama egitim acisindan 60 fark atar, bi kere okulun oldugu yerde bisey yok mecbur calisiyosun

• Özel Ege'ye sakın gelme.
  • Çok teşekkürler fikirleriniz için. Öncelikle ben zaten çalışkan bir öğrenciydim ve bu yıl çok çalışmadım kapasitemi%40'ını kullandım durmadan PC başında oyun oynadım İFL'yi kazanırdım ama ben hata ettim pişman değilim. 60.Yıl bana ve aileme çok ters ve yüzdelik dilim çok fazla 3,53

BAL çok güzel mezun olan abilerimve ablalarım tavsiye ettiler. Her ne kadar eski Bal olmasa da BAL'I 60.Yıl'a tercih ettim. Kampüsü var ve babamın işyerine yakın. Göztepedeyim. Babam Bornova'da

İAl ise yer anlamında çok kazandı. Yüzme kursum, dil eğitimlerim, dersaneme çok yakın ve tercihim İAL oldu. YGS'de İzmirde İAL birinci Anadolularda

TERCİH LİSTEM: Puan 486 , yüzdelik dilim %0,67

3. tercih İAL İngilizce tutuyor, alttakileri öğretmenlerim yaz dediler yoksa 4 tercihte bırakacaktım 15 tercih yerine :D Ne olur olmaz yazdım :D Üst tercih başvurusu yapacağım ama İAL İNG GARANTİ.

Galatasaray
    İzmir Fen
    İAL ing
    İAL ALM
    İAL FRNS
    BAL İNG_ALM_FRNS
    60.Yıl

•  İzmir İAL - BAL - 60. Yıl'da Okuyanlar Bakabilir Mi?

memocan hocam ben kendim çalışıcam zaten diğerleri beni ilgilendirmez. Hedefim İTÜ Bilgisayar ve ardından Moskova Üniv veya Amerika'da okumak istiyorum.

Lise 3-4 benim için zor geçecek çünkü ne varsa herpsini ortaya koyacağım canım gibi çalışmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

60. yılın yeri kötü ama en iyisi o bence

ben olsam en yakınımdakine giderdim, olay sende bitiyor zaten yol ile uğraşacağına yarım saat daha dinlenir yada çalışırsın

sen benım mahalleme nasıl kötü dersin lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LumosHP

Çok teşekkürler fikirleriniz için. Öncelikle ben zaten çalışkan bir öğrenciydim ve bu yıl çok çalışmadım kapasitemi%40'ını kullandım durmadan PC başında oyun oynadım İFL'yi kazanırdım ama ben hata ettim pişman değilim. 60.Yıl bana ve aileme çok ters ve yüzdelik dilim çok fazla 3,53

BAL çok güzel mezun olan abilerimve ablalarım tavsiye ettiler. Her ne kadar eski Bal olmasa da BAL'I 60.Yıl'a tercih ettim. Kampüsü var ve babamın işyerine yakın. Göztepedeyim. Babam Bornova'da

İAl ise yer anlamında çok kazandı. Yüzme kursum, dil eğitimlerim, dersaneme çok yakın ve tercihim İAL oldu. YGS'de İzmirde İAL birinci Anadolularda

TERCİH LİSTEM: Puan 486 , yüzdelik dilim %0,67

3. tercih İAL İngilizce tutuyor, alttakileri öğretmenlerim yaz dediler yoksa 4 tercihte bırakacaktım 15 tercih yerine :D Ne olur olmaz yazdım :D Üst tercih başvurusu yapacağım ama İAL İNG GARANTİ.

Galatasaray
    İzmir Fen
    İAL ing
    İAL ALM
    İAL FRNS
    BAL İNG_ALM_FRNS
    60.Yıl

Ial ve bal puani daha yuksek ama ortam bozuyor. Ataturku soylemiyorum bile. Ialin kizlari ortami iyidir baya guzel kizlar var kaptirmazsan basarili olursun.60 taysa genelde herkes yukseltir basarisini ineklemek icin iyi ortam. Neyse kaptirma kendini dersine calis

• Seneye bende muhtemelen İAL'deyim,puan 483 , %1.02 dilim.İlk 3 tercihim Atatürk Lisesi .
  • İal, bal gibi okulların öğretmenleri değil öğrencileri kalitedir.Zaten yüksek puanlı kalite öğrenciler o okulları tercih eder.Çocuğun temeli var dershaneye gider, sınava hazırlık yapar tabi başarılı olur bunun okulla ilgisi yok.Öyle hiçbirşey bilmeyen birini alıp derece öğrencisi yapmazlar.
    Şundan 10 sene önce de ial öğretmenleri dandikti, orada okudum iyi biliyorum.
  • Bişey değil zaten ama aynı yollardan geçiyoruz bende izmir fen beklerken kasmadım son sene.ve geldikten sonra farkettim BAL'a .okul isteyen öğrenciye öyle calışma ortamı veriyor ki kendi kendime ilk okulda bu kadar çalışsam ifl de olurum dedim.dediğin üniversiteye de en cok öğrenci gönderen bal zaten ama neyse ordan da yapabilirsin çalıştırsan.basarılar...

• BAL tercih edeceksen sıkı çalışman lazım. İpleri bir kez kaçırdın mı tekrar düzeltemezsin kendini orada. Çok yoğun olur sınavlar vs. Ayrıca zorlayan hocalara denk geldiysen yandın ama güzel okuldur 1 sene okumuşluğum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddarth -- 13 Ağustos 2014; 7:58:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.