Şimdi Ara

İzmir'i bilen panpalarım YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yarın üniversite kayıdına gidicemde (DOKUZ EYLÜL KAZANDIM H@NNy) otogardan indikten sonra tınaztepeye nasıl giderim acaba beyler ? SEBAT firmasıyla gelcem izmire . servisler var onlarla nereye gidebilirim en fazla acaba ? sonra neye binerim ? veya tek vesait yapıp tınaztepeye varabilirmiyim acaba ?

GPS panpalarımdan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollicanolli -- 3 Eylül 2012; 22:10:30 >

• beyler kaybolmiyim H@NNy
  • Duyduğum kadarıyla otogardan bedava otobüs kaldırıyorlarmış üniversitelere giden öğrenciler için. Yoksada tek vesait bucaya yok , konak oradan buca yaparsın ama dediğimi bir sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: operator11

Duyduğum kadarıyla otogardan bedava otobüs kaldırıyorlarmış üniversitelere giden öğrenciler için. Yoksada tek vesait bucaya yok , konak oradan buca yaparsın ama dediğimi bir sor.

eyvallah reis araştırmalara başlıyorum çok sağol
  • otogardan buca-yeni garaj dolmuşlarına binip, buca üçkuyular meydanda iniyorsun. otobüs durağında bekliyorsun ve üzerinde tınaztepe yazan herhangi bir otobüse binip 6-7 dk sonra tınaztepede olursun
  • quote:

Duyduğum kadarıyla otogardan bedava otobüs kaldırıyorlarmış üniversitelere giden öğrenciler için. Yoksada tek vesait bucaya yok , konak oradan buca yaparsın ama dediğimi bir sor.

kardeş naptın sen. otogardan önce konak sonra buca en az 1.5saat. otobüs bekleme süresi de uzarsa 2 saati bulur. adam daha başlamadan bitirir valla okulu :D

en mantıklısı dediğim gibi buca dolmuşu ve sonra otobüs. 45 dakikaya tınaztepede olursun ortalama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

otogardan buca-yeni garaj dolmuşlarına binip, buca üçkuyular meydanda iniyorsun. otobüs durağında bekliyorsun ve üzerinde tınaztepe yazan herhangi bir otobüse binip 6-7 dk sonra tınaztepede olursun

reis çok sağolasın. deü servis işini halledemezsem mecbur böyle gidicem. dolmuş ne kadar ve nekadar sürede üçkuyulara getirir acaba ? birde tınaztepe otobüsüne kent kartmı bascam ? cash para verilebiliyomu acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulu bilenler çok acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ollicanolli

quote:

otogardan buca-yeni garaj dolmuşlarına binip, buca üçkuyular meydanda iniyorsun. otobüs durağında bekliyorsun ve üzerinde tınaztepe yazan herhangi bir otobüse binip 6-7 dk sonra tınaztepede olursun

reis çok sağolasın. deü servis işini halledemezsem mecbur böyle gidicem. dolmuş ne kadar ve nekadar sürede üçkuyulara getirir acaba ? birde tınaztepe otobüsüne kent kartmı bascam ? cash para verilebiliyomu acaba ?

dolmuş 2.25tl . yarım saatte üçkuyularda olursun en geç. otobüste para geçmiyor ya birinden rica ediceksin senin yerine basmasını isteyip 2 lira verceksin.

ya da 3lük 5lik kartlar var. 3 basımı 6.5 tl olan kartlar onlardan alcaksın.

istersen kenkart da alabilirsin tabii :)

• quote:

beyler yarın üniversite kayıdına gidicemde (DOKUZ EYLÜL KAZANDIM H@NNy) otogardan indikten sonra tınaztepeye nasıl giderim acaba beyler ? SEBAT firmasıyla gelcem izmire . servisler var onlarla nereye gidebilirim en fazla acaba ? sonra neye binerim ? veya tek vesait yapıp tınaztepeye varabilirmiyim acaba ?

Otogardan direk 277 no.lu Otogar-Tınaztepe otobüsüne binebilirsin.. Kentkartın yoksa 3 binişlik kart alabilirsin otobüs içinden 6,5 TL'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 3 Eylül 2012; 22:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

beyler yarın üniversite kayıdına gidicemde (DOKUZ EYLÜL KAZANDIM H@NNy) otogardan indikten sonra tınaztepeye nasıl giderim acaba beyler ? SEBAT firmasıyla gelcem izmire . servisler var onlarla nereye gidebilirim en fazla acaba ? sonra neye binerim ? veya tek vesait yapıp tınaztepeye varabilirmiyim acaba ?

Otogardan direk 277 no.lu Otogar-Tınaztepe otobüsüne binebilirsin.. Kentkartın yoksa 3 binişlik kart alabilirsin otobüs içinden 6,5 TL'ye.

evet bu da var ancak bunun saatleri uymayabilir sana. 7den 9.40'a kadar 40 dakikada bir var. daha sonra 1 saat 20dakikada bir falan..

ama eğer bana saati tam uyuyor dersen 25-30 dakikada falan tınaztepede olursun bununla. hem de tek vesait.

• quote:

quote:

çok sağol dostum bunu araştırmıştım ama doğruladığım iyi oldu bide otogarın neresinden kaltığına dair ipucu verirsen gerçekten cok sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

evet bu da var ancak bunun saatleri uymayabilir sana. 7den 9.40'a kadar 40 dakikada bir var. daha sonra 1 saat 20dakikada bir falan..

ama eğer bana saati tam uyuyor dersen 25-30 dakikada falan tınaztepede olursun bununla. hem de tek vesait.

aynen bunuda düşündüm ancak gelceğim otobüsün 9:30da orda olma şansı var. eğer vakit bulabilirsem(ki 09:40 ta kalkıyomuş) buna binebilirim çok rahat olur benim için açıkcası tek vesait. sanada tekrardan çok teşekkürler

• denizcimisin? gittikten sonra gel buraya anlat çarşamba günüde ben gidicem
  • quote:

quote:

kardeş naptın sen. otogardan önce konak sonra buca en az 1.5saat. otobüs bekleme süresi de uzarsa 2 saati bulur. adam daha başlamadan bitirir valla okulu :D

en mantıklısı dediğim gibi buca dolmuşu ve sonra otobüs. 45 dakikaya tınaztepede olursun ortalama.

Hocam aklım gitti ya , ücret konusundan söylemiştim ama adamda öğrenci kentkartı olmayacakki zaten :) 0.95kr verir 90 dk yapar , hemde izmiri gezmiş olurdu. Ama mantıklısı dolmuş şu anda bencede. Ama bedava üniversitelere otobüs kaldırıyorlarmış diye duydum. Bence onu sormalılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

denizcimisin? gittikten sonra gel buraya anlat çarşamba günüde ben gidicem

aynen reis denizcilik işletmesi benim aynı fakülte zaten gidem bakam ortama detaylı anlatırım
  • neyse yarın otobüsüm 6.30da. uyumak lazım. şu deü servis yapmışmı nerden öğrencem bilemedim. birde 277 nolu otobüsler otogarın neresinden kalkıyo yardım ederseniz çok sevinirim..
  • quote:

quote:

aynen reis denizcilik işletmesi benim aynı fakülte zaten gidem bakam ortama detaylı anlatırım

Tamam haber bekliyorum,bak bakiyim tinaztepe cidden allahin unuttugu yer mi,kimle gorustuysem
    dedikleri,kampus izmirde degil ic anadolu bolgesinde bir yer diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tamam haber bekliyorum,bak bakiyim tinaztepe cidden allahin unuttugu yer mi,kimle gorustuysem
    dedikleri,kampus izmirde degil ic anadolu bolgesinde bir yer diyorlar

usta bugün gittim gördüm baktım otogardan bindim servise 3 kuyularda indim. sonra tınaztepeye kadar yürüdüm (biliyorum saçmalık ama etrafı keşfedem dedim). sen yürümezsin indiğinde bi sürü tınaztepe otobüsü geçiyo bin birine 5dklık yol. sakın yürüme gibi bi saçmalık yapma hadi yürüdün kampüs girişine kadar asıl muhabbet ondan sonra nasıl yokuşlar var o sıcakta nasıl yürüdüm bilmiyom bide kilolu adamım denizcilik fakültesine gidiceksin büyük ihtimal. yokuşlar falan cıkıyon son tarafta turuncu bi cafe gibi bi yer var . onun karşısına hemen sağa sapıyosun. biraz ilerliyince karşına denizcilik fakültesi çıkıyo. 2. katta bi kalabalık olur oraya git yetkililerden belgeleri iste. sonra yine ikinci katta bişey odası vardı oraya koymuşlar makas uhu falan kalemde var rahatca yapabilirsin orda sorarsan gösterirler anlatılmicak kadar zor Birde yaptığım yanlışı sakın yapma en önemli yer burası sakın tam 12de hazır olup yetkililere gitme yoksa yemek arası diye bişeyin varlığına şahid olursun ben tam 12de gittim adamlar kapatıyoruz dedi 1de gelcez yemek arası dedi mal gibi bekledim 1 saat (bişeyler yedi , binanın etrafını dolaştım , oturaklara oturdum falan ) ordan sonra 9çesmeler kampüsüne yürüdüm(çok uzak değildi bu ama ordan deü yurduna yürümek isteyince baya) dediğim gibi deü yurdunada bi baktım oraya yürümek baya vaktimi aldı. açıkcası bütün gün yürüdüm ve yoruldum şuan kendimi hissetmiyorum çok dağınık saçma yazmış olabilirim dünden beri 2 saatlik uykuylayım. 2 saatlik uykuyla nasıl okadar işler yaptım bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.