Şimdi Ara

İzmir Hakkında Yorumları Göriyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

İzmir Hakkında Yorumları Göriyim

(En Son Oy Tarihi: 15.7.2017)
Giriş

Dönem ödevim varda. Sizlerden İzmir ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim? Ayrıca izmirdeki büyük yangın ile ilgili görüşlerinizi de yazarsanız sevinirim. Siyasi olabilir. Modlarda izin verirlerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oralunal -- 19 Ağustos 2019; 0:21:0 >

• İzmir gerçekten Türkiye'nin en modern görünümlü kentlerinden biri.Bunu İzmirli olduğum ve doğduğumdan beri burda yaşadığım için söylemiyorum.İstanbullular falan hayran kalıyorlar.Trafik sorunumuz yok denecek az,istisna durumlar hariç tabi.Deniz bütünleşmiş zaten İzmirle,ayrı bir güzellik katıyor.
  • Şuan online olanlardan hiç İzmirli yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

İzmir gerçekten Türkiye'nin en modern görünümlü kentlerinden biri.Bunu İzmirli olduğum ve doğduğumdan beri burda yaşadığım için söylemiyorum.İstanbullular falan hayran kalıyorlar.Trafik sorunumuz yok denecek az,istisna durumlar hariç tabi.Deniz bütünleşmiş zaten İzmirle,ayrı bir güzellik katıyor.

Bu yorumu şu an yazıyorum. Projemde yer alacak. Eleştirileriniz kötü yönde de olabilir arkadaşlar.
    Aryırca meşhur oldun ha. Projemde yazcam bunu nasıl olsa

• ben varım

izmiri severim
    kız kokan kordonu, içerim içtikce severim
    demiş sair
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

ben varım

izmiri severim
    kız kokan kordonu, içerim içtikce severim
    demiş sair

Kız kokan kordonu hangimiz sevmez. Orda tanımadığım en az 25 tane kız tavladım...
  • İzmir bana göre Türkiye'deki en yaşanılır şehirlerden birisi.İnsanların birbirine olan hoşgörüsü,hiçkimsenin seni giyiminden saçından sakalından dolayı yadırgamasından dolayı ve ekonomik olarak çok pahalı olmamasından dolayı tek geçerim İzmiri.Tek sorunu son yıllarda artan göç.Namusuyla burda yaşamaya gelseler gam yemicem,resmen her göçeden aile bir çete olmaya başladı.Onun dışında canım İzmirim bu memlekette bi tanedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hani anlatılmaz yaşanır derler ya...aynene öyle bi şehir izmir..
    ilk girdiğin anda farkı hissedebilirsin...alsancak kordonda gezmesi,konaktan yalıya doğru uzanan o nefis sahil şeriti,vapur sefası ki o vapurun tadını alınca gün boyu inmek istemessin...
    hele karşıyaka ve bostanlı...mükemmel bir yer izmir ya...anlatmakla olmaz sen bence bi izmire gel bi gez gör buraları...

ha olumsuz yanlarıda yok değil hani...o pazar günleri kordona bir iniyorlar kadifekaleden falan bafolar çavolar..aman tanrım gitmek istemessin inası nefret ettiririrler güzelim yerlerden...
  • Yok mu başka???
  • ben ankaralıyım..genel olarak gözlemim iyidir ve izmire gittiğimde şu gözlemleri edindim..

1)insanlar çok medeni ve kültürlüler
    2)kızları güzel ve rahatlar (özellikle kesme diye tabir edilen işi ankarada erkekler yaparken orada kızlar yapıyor..bir keresinde kızla 10 sn boyunca bakışmadan sonra artık çareyi gözlerimi kaçırmakta bulmuştum)
    3)hoşgörülü ve kibar insanlara rastladım hep
    4)sokaklarının temizliği mimarisi herşeyi ile kendimi avrupada gibi hissetmeme neden oldu..arnavut taşlı kaldırımları..

kısacası bence izmir insanları ile mimarisi ile türkiyedeki tek avrupa şehri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Günler -- 26 Nisan 2007; 17:47:51 >

• karşıyaka da doğdum, büyüdüm ve inşallah burada öleceğim. 8 tane ülke gezdim, izmir'in kendine ait o havasını, şirinliğini bulamadım. izmir çok güzeldir, karşıyaka daha da güzeldir hele bostanlı daha daha güzeldir
  • İzmire geleli fazla olmadı ilk geldiğimde anladım İzmirin güzel şehir olduğunu zaten 7 den 70 e herkes bilir İzmirin güzel olduğunu görmemiş olsa bile kızlarıda bir başka güzeldir hani insanı kibardır ama İzmirin en çok sevdiğim yönü akşam arkadaş ortamıyla ayaklarınızın isyan edinceye kadar gezmenizdir
  • izmir güzel bir şehir fakat (herkesi kasdetmiyorum) insanlarının büyük çoğunluğu biraz değişik. "ben" duygusu biraz daha ağır basıyor galiba öteki şehirlere göre. her şey önce kendi çıkarlarını düşünüyorlar. arkasından laf söylerken 2 sn sonra o geldimi can ciğer gibi oluyorlar. bir sevecenlik güleryüzlülük sanki demin arkasından laf söyleyen o değil. ilk geldiğimde çok yadırgamıştım, ama şimdi bunlara da alıştım. bunun gibi birkaç kötü yönü daha var bence.

ama sonucta denizi güzel, kızları güzel, şehir güzel yani güzel bir şehir.
  • sadece İzmirin insanı öyle değilki anaconda arkadaşım artık Dünya böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 26 Nisan 2007; 18:15:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

karşıyaka da doğdum, büyüdüm ve inşallah burada öleceğim. 8 tane ülke gezdim, izmir'in kendine ait o havasını, şirinliğini bulamadım. izmir çok güzeldir, karşıyaka daha da güzeldir hele bostanlı daha daha güzeldir

.Taner. söyleyecek söz bırakmamışsın

arkadaşım sana şukadarını söyleyeyim, ben yeryüzünde Karşıyakadan daha güzel şehir olduğuna inanmıyorum, anlatılmaz yaşanır, gel bir süre misafirimiz ol hak vereceksin

• KARŞIYAKA ŞEHİR DEĞİL SEMT DİR AYRICA TAM 35 İN İÇİNDEDİR

26 DAN SELAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

KARŞIYAKA ŞEHİR DEĞİL SEMT DİR AYRICA TAM 35 İN İÇİNDEDİR

26 DAN SELAMLAR

karşıyakalılara göre öyle değil ama. karşıyakalı olmayan zor anlar.
  • quote:

26 DAN SELAMLAR

26 dan bakıp anlaşılmaz, bırakta Karşıyakalılar söylesin şehir olup olmadığını
    Tam 35,5
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

quote:

26 DAN SELAMLAR

26 dan bakıp anlaşılmaz, bırakta Karşıyakalılar söylesin şehir olup olmadığını
    Tam 35,5

• quote:

26 DAN SELAMLAR

o sizin fikriniz.
    karşıyakalılık ruhtur, aidiyettir, şereftir. sonradan da kazanılmaz, bilmeyene de tarif edilemez.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.