Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
41
Favori
97.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Adresimde superonline fiber var 2 sene taahhüt vermek istemiyorum simdilik planlama dahilinde mi onu da mi şöylemiyorsunuz sonuçta 2 sene uzun bir sure

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _mabolla_ _ kullanıcısına yanıt
    Gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.
  • İzmir/Buca/Yıldız Mahallesi kablolama geçen hafta tamamlandı kutulama işlemini bekliyoruz umarız kısa süre içinde Gigafiber kullanmaya başlayabiliriz😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RenaC35 R kullanıcısına yanıt
    Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir😇
  • Ekim ayında 2 sene olacak hala gigafiber çalışması göremedim Atatürk mahallesinde 2022 de gelecek dediler az bir süre kaldı umarım hızla yapılır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koray105 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan bölgelerde ekipler iş planlarına göre çalışmaları yapıyorlar
  • @TurkNetDestek

    İşinize karışmak, dışardan bilmeyen biri olarak ahkam kesiyor durumunda olmak istemem ama ISS firmaları olarak her firmanın eve kadar kendi kablosunu getirmeye çalışması ne kadar mantıklı ve ekonomik olarak gerçekleşebilecek bir durum bilmiyorum. Bilgi almak adına sormak istiyorum, Türk.net Türk Telekomun yerel fiber altyapısı üzerinden hizmet verirken Türk Telekom'un omurgasını ve yurt dışı çıkışlarını mı kullanıyor yoksa Türk Telekom'un yerel alt yapısından en kısa şekilde kendi omurgasına mı aktarıyor? Eğer kendi omurganıza aktarıyorsanız Türk Telekom fiberindeki müşterinizi de bu durumda Türk Telekom ile bu kısa mesafedeki veri transferinin noktadan noktaya daha yüksek hızlarda, daha düşük fiyatlarla taşıyabilmeniz için neden anlaşma yapmaya çalışmıyorsunuz? Eminim sizde akıl etmişsinizdir ama sormak istedim sadece.


    Sol'ün de Telekom'un yüz binlerce haneye götürdüğü fiber kablosunu bende götüreceğim demek ne kadar mantıklı, verimli? Her eve birden fazla fiber gitmesinin kimseye faydası var mı? Asıl maliyet yerel, mahalledeki fiber kabloyu götürmek mi omurga ve yurt dışı data transferi mi? Tüm altyapılar ortak olsun gibi ütopik bir şey demek istemiyorum ama ben eskiden her eve, her firma kendi kablosunu çekmeye çalışmıyordur, veyahut bir yerde fiber için bir firma kazı yaptıysa tekrar kazı yapma zorunluluğu olmuyordur diye düşünüyordum fakat bunu görünce üzülmeye başladım. Benim evime 2. veya 3. fiber kablosunun gelmesinin ne bana faydası var, onun yerine hiç fiber gitmeyen evlere yeni fiberler gitsin...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 26 Eylül 2022; 15:38:36 >




  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda detaylı bilgiyehttps://turk.net/hakkimizda/altyapimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • zaltun kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de Efeler mahallesinde oturuyorum. Daha önceden takip ederken plan içinde değildi mahalle. Ne zaman çalıştılar acaba?

  • Faux Pas kullanıcısına yanıt
    Ekip geçen ay yoğun bir şekilde kablo çekimi yaptı. Bizim 311,328,316 sokak ve çevresinde çok kez gördüm. En son bizim binaya da gigafiber kutu takıldı ama halen altyapıda gözükmüyor. O yüzden geçiş yapamadım henüz. Burada turknetin daha hızlı olması gerekiyor. Altyapı aktivasyon yada sinyal olayı çok gecikiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt

    Hocam ben 306 sokakta oturuyorum dediğiniz mahallelerde 1000 gözüküyor sorgulama yaptığımda. Bizim bu tarafa geliyorlar yavaş yavaş. Herhalde tüm mahalle bittiğinde geçiş yapabileceksiniz

  • Faux Pas kullanıcısına yanıt

    Merhaba Yıldız Mahallesinde kablolama tamamlandı sanırım biz de kutuların takılmasını bekliyoruz umarız en kısa zamanda aktivasyon aşamasına geçeriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cr35 -- 29 Eylül 2022; 12:58:42 >
  • Buca/Ufuk mahallesi için kablolama çalışmaları başlamış ,hiç beklemiyorken bina girişinde bu kabloyu gördüm. Ancak işin ilginç yanı şu gigafiber talebinde bulunmuştum ona rağmen mail adresime ne öncesinde çalışma yapacağız nede şimdi çalışma yapıyoruz diye bir bilgilendirme gelmemiş, altyapı sorguladığımdada herhangi bir bilgilendirme çıkmıyor.
    İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası
    İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joster35 -- 2 Ekim 2022; 11:10:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 hafta önce gigafiber kutu takıldı. Hala aktivasyon ve altyapının aktif olmasını bekliyoruz. Çok yoğun olduklarını, en kısa sürede aktif edileceğini söylüyor müşteri hizmetleri.







    İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası
  • Buca adatepe mah.de kablo çekilip kutular takılalı 3 ay oldu. Onun üstüne superonline gelip yerleri kazarak fiber çekti. Dün de binalara kutuları takıp sokağa dağıtım kutusunu koymuşlar. Bu gidişle superonline'a başvuracağım. Turknetin bu bölge için işi yapan firmayı değiştirdiğini yazan arkadaşlar olmuştu. Daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum. Keşke bir el atıp bir an önce aktif etseler artık. 3 aydır bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seceka_ -- 29 Eylül 2022; 23:28:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyorum. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemi tamamlandığı zaman altyapı sorgulamada gigafiber paket bilgisi geliyor.
  • joster35 kullanıcısına yanıt

    Yorumuzunu görünce çok sevindim işçievlerindeyim bende..Bu bölgede birkaç haftadır kazı çalışması var biliyorsunuzdur.Fakat elektrik kabloları yer altına alınacak diye duydum.Siz ufuk mahallesinde tam neredesiniz özelden yazar mısınız ? Benim hiç ümidim yok işçievleri tarafı ufuk tarafı olarak.Ondan dolayı çok ilginç geldi bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trancebabe kullanıcısına yanıt

    SMS onayı sıkıntısından dolayı özel mesaj gönderemiyorum. Tam adres vermeden şöyle söyleyeyim 916. sokak boyunca askeriye'ye doğru ara sokaklarda dahil olmak üzere kablo çalışması yapıldı, çok detaylı incelemedim ama henüz takılı bir kutu göremedim. Bu arada kazı çalışmasını hiç anlamadım bazı yerlerde dediğiniz gibi Gediz elektrik çalışma yapıyor, bazı yerlerde büyük şehir belediyesi direk eski asfaltı söküp yenisini attı çalışma yapıldığını görmedim. Açıkçası ne yaptıklarını anlayamadım :D Tam nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ancak Ufuk mahallesi planlama kapsamına alındıysa sizin orayada gelecektir diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joster35 -- 1 Ekim 2022; 22:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.