2022 planlarına Karabağlar Doğanay mahallesi eklendi mi? |
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (13. sayfa)
-
-
Merhaba, henüz planlama içerisinde yer almıyor ama ara ara planlarda güncelleme yapılıyor. -
Bornova Kazımdirik ve Erzene Mh. için planlama var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Kazımdirik mahallesi planlama içerisinde ama Erzene mahallesi planlama içerisinde yer almıyor. -
hocam size dm den yazdım
-
Merhaba, mesajınızı kontrol ederek bilgi vereceğim. -
İzmir/Buca/Efeler Mahallesi çalışmanız varmıdır? @TurkNetDestek
-
Merhaba, Efeler mahallesi planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhabalar @TurkNetDestek
İzmir Güzelbahçe Siteler mahallesi, kahramandere mah., yelki mah ... hatta Güzelbahçe tümden planlarınız dahilinde midir? taa urla iskeleye kadar gidecek bir potansiyel söz konusu.
Bölge direkt zengin bölgesidir, her yer villa lüks site vs. doludur ve ana caddeler hariç internet problemi var. çoğu insan "ADSL" e mahkum edilmiş durumda insanlar port bulamayıp superbox kullanıyorlar, rüşvet gırla bölgede hizmet alabilmek için. starlink bile görmüş olabiliriz çanağını benzetmediysek ki 99 dolar aylık. Bu bölgeye getirirseniz peynir ekmek gibi gider, ama talep toplamanız zor tek tek, adam uğraşmaz basıyor süperboxı geçiyor zaten, belki kapı kapı gezip talep alabilirsiniz çantayı doldurursunuz taleple. Adam 600 tl süperboxa veriyor sizin interneti kaça koysan gider burada. Ben bu halimle indirmelerde adsl, günlükte redbox kullanıyorum, direkt geçerim, cayması da benden. Kaç talep gerekir mesela plana aldırmak için? 1000 hane yeter mi mesela?
-
technopat sosyalTurkNet gigafiber bağlanma sürecihttps://www.technopat.net/sosyal/konu/turknet-gigafiber-baglanma-suereci.1349124/
Kocaelinde 1500-2000 dairelik kooperatiflerin arasında yaklaşık 300 kişinin teyidi ile technopattan bu arkadaş gigafiberi getirtebilmiş. Fakat iş bu raddelere geldiğinde insan acaba daire içerisinde bir server room kurmak için kurumsal internet alsam aynı zamanda interneti mahalleliye satsam'a kadar gidebilir zira bireysel müşterinin düşünmemesi gereken konuları, eforu, imzalar - talepler - 50-100 kişi ortak mail gibi süreç sadece eve güzel interneti uygun fiyata bağlatabilmek için fazla gibi :(
-
İzmir Konak muratreis MAH projede var mı?
@TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Güzelbahçe bölgesinde henüz planlama gözükmemektedir. Talep ettiğiniz mahalleleri iletirseniz proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Murat Reis mahallesi henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak proje ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
Merhabalar,
benim kendi ihtiyacım olan yer Siteler Mahallesi Özzümrüt sitesi, 250 civarı hane olan bir yer.
Halihazırda 12mbite kadar adsl veriliyor ama 3-4 mbit alınıyor. Kim fiber getirse ona geçiş olur.
Bunun dışında şirketinizin faydalanacağını düşündüğüm mahalleler:
Güzelbahçe İlçesinde:
Siteler mah.
Kahramandere mah. (ata cad hariç)
Yelki Mah. (ana cadde hariç)
Urla İlçesinde:
Çamlıçay mah. (adsl)
Zeytinalanı mah. (adsl)
Kalabak mah. (bundan çok emin değilim)
-
Güzelbahçe ve Urla ilçeler henüz planlama bulunmuyor ancak ilettiğiniz mahalleleri proje ekiplerine ileteceğim. 2022 yılı içinde planlamada taleplere göre değişiklik yapılabiliyor. -
@TurkNetDestek teşekkür ediyorum sizlere buradan bilgi vermemiştiniz konak atilla mah.463 sokak için yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz diye bitirilmiş ve türk telekom ile taahhüt yeni yapmıştım ama gigafiber için türknete geçiş işlemlerini başlattım teşekkürler
Merhaba, geçiş sürecinizi en hızlı şekilde tamamlayacağız. Şimdiden keyifli kullanımlar dilerim. -
Teşekkürler iyi dilekleriniz için bir sorum olucak türknet kendi fiber kablosu ile bağlantı yapacak değilmi diğer hattım telekom şu anlık aktif kalacak çünkü cayma bedelini çok çıkarttılar onu çözeceğim 2 ayrı internet hattını kullanabilecem herhalde
Biz gigafiber için kendi altyapımızı ve bağlantılarımızı yapıyoruz ancak sizin aynı daire içinde iki farklı hizmet alabilmeniz için iki hatta sahip olmanız gerekmektedir. Tek bir hat üzerinden iki hizmet alamazsınız. -
@TurkNetDestek Selamlar. Aldığım hizmetten çok memnunum. Nadiren de olsa, arada sırada bir kaç saatlik kesintiler oluyor, ama çoğu zaman bu kesintiler tüm mahalleyi ve bütün ISS'leri kapsadığı için Türk telekom altyapısına bağlı kesintiler oluyor. Bu yüzden istiyorum ki şu gigafiber hizmetiniz ve kendi alt yapınız buraya da gelsin. Menemen / 30 Ağustos Mah.'ne gigafiber hizmetini getirmeniz halinde ilk geçiş yapacaklardan biri olacağım. Site yönetimini şimdiden ikna etme çalışmalarına başladım. Aslında konu ile ilgili daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Atıyorum mahalleye bu hizmetin gelmesi halinde geçiş yapmak için ne gibi gereksinimlere ihtiyaç var? Site yönetiminden ne gibi talepleriniz oluyor vs...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X