Şimdi Ara

İzmir Fen Lisesi'mi-Buca Fen Lisesi'mi-BAl'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8.sınıfım,puan sıkıntı olmaz %99 çok çalışıyorum.İFL hakkında kötü şeyler duydum ne diyosunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sosyalik

BAL'ı bunlar arasında değerlendirme. Izmir Fen başarılıdır.

İFL'ye giden bi elemanla konustum,öğretmen kötü,eski hocalar yemekhane kötü falan diyor.Ne biliyim İFL'den soğudum.Buca Fen Lisesi öğretmenleri çok iyi deniyor,okulda eski değil.Bana Buca daha yakın birde.Ne yapsam şaşırdım,annemde tutturmuş İFL diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Göcer -- 5 Ocak 2015; 17:09:43 >

Orijinalden alıntı: xxxl1

Gerek öğretmen kadrosu ( Meral Kenarlı, Erdoğan Cetintaş, Aynül Özbekoğlu, Zeynep Selek Kaya gibi ) gerekse üstün rehberlik hizmetleriyle( Prof. Dr. Mustafa Durmazkul) Buca İnci-Özer Tırnaklıoğulları Fen Lisesi muazzam kalitede bir okuldur. İzmirdeki en iyi okul olan uca İnci-Özer Tırnaklıoğulları Fen Lisesi nin efsane öğretmenlerinden Meral Doğan Kenarlı doktora tezini Üçgende Kesen Teoremleri konusundan su sıralarda vermistir. Pansiyonu da bir baska okul efsanesi olan Canan Yıldırım önderliğinde adım adım ilerlemektedir. Üstün bilişim uzmanları( Yalçın Reyiz ) sayesinde her türlü filmin de cekilmeye müsait oldugu bu efsane okulda cok basarılı yıllar geçireceksin. Şayet bu sene bu okulu seçersen İzmir Fen Lisesi' ndeki benliğine k*rdlük sirayet etmis öğretmenleri asla görmeyecek ve bu keyfiyetten mütevellit tüm haliyet-i ruhiyen muazzam bir kudret ile dolmak suretiyle huzura erişeceksin. Buca İnci Bey- Özer Hanım Fen Lisesi İzmirin en iyi okuludur.

Doğduğumdan beri Izmir'deyim o liseyi ilk defa duydum.

• Ifl sec bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Göcer -- 5 Ocak 2015; 17:09:35 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kusura bakma ama bu kadar başarılı bir okul gözünün önündeyken, bu kadar kaliteli öğretmenler varken, bu muazzam istatistiki veriler göz önündeyken bu okulu bilmemen senin çok büyük bir ayıbındır ve bu başarıları aklı yerinde olan hiç kimse gözardı etmez. Böyle kaliteli bir matematik öğretmeni varken ( Meral Kenarlı) bu okulu kötülemek ancak cahillikten mütevellit kaynaklanmak suretiyle bu davranışı da bana kalırsa ancak benliğine cahillik sirayet etmiş şahıslar gerçekleştirebilir. Bence bir daha forumda cevap yazmadan önce bir şeyler hakkında yeterince bilgi sahibi olup ardından kendi fikrini beyan etmelisin. Zira bu türlüsü senin için daha hayırlı olur. Senin bu yaptığın davranış forumda hiç kimseye hiçbir şey katmadığı gibi genç kardeşlerimizin de aklını çelmek suretiyle tam bir vatan haini gibi davranmaktasın. Ben bu forumun saygın ve usturuplu üyeleri olduğunu düşünürdüm. Ancak bu usturupsuz, kaba, adi, belirli bir mantık çerçevesinde olmayan yorumların ile bu forumu kirletiyorsun. Titre ve kendine gel! Seni bu davranışından ötürü kınıyorum ve sana laflar hazırladım.

Utandirdin beni Sozlere bak

• Ben önceden buca fendeydim şu anda onuncu sınıfım 487,3120 puan almıştım nakillerle izmir fene geçtim fakat buca fen lisesinin bana kazandıracagı daha fazla şey oldugunu anladım geri dönmek istiyorum ama ailem izin vermiyor tabiri cahisse öğretmenleri bunamış izmir fenin

Orijinalden alıntı: Fahrican Koşar

Ben önceden buca fendeydim şu anda onuncu sınıfım 487,3120 puan almıştım nakillerle izmir fene geçtim fakat buca fen lisesinin bana kazandıracagı daha fazla şey oldugunu anladım geri dönmek istiyorum ama ailem izin vermiyor tabiri cahisse öğretmenleri bunamış izmir fenin

Bende Buca Fen'e gidicem galiba

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Orijinalden alıntı: Fahrican Koşar

Ben önceden buca fendeydim şu anda onuncu sınıfım 487,3120 puan almıştım nakillerle izmir fene geçtim fakat buca fen lisesinin bana kazandıracagı daha fazla şey oldugunu anladım geri dönmek istiyorum ama ailem izin vermiyor tabiri cahisse öğretmenleri bunamış izmir fenin

Bende Buca Fen'e gidicem galiba

Ömrümde hic duymadıgım okul diyosun hem de oraya gitcem diyosun. Kafa güsel heralde

Nerde demisim acaba,başka arkadaş dedi onu.Hayır duymasam konuya niye yazayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam kardes sakin ol. Vallaha bebeler foruma girmesin böyle atarlar yapmasın bu ne böyle birisi hic duymadım der ötekisi fake hesabından girib bn yazmadım der bırakın herkes yaşıyla muhatap olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tamam kardes sakin ol. Vallaha bebeler foruma girmesin böyle atarlar yapmasın bu ne böyle birisi hic duymadım der ötekisi fake hesabından girib bn yazmadım der bırakın herkes yaşıyla muhatap olsun

Ne fake hesabindan bahsediyosun,kanitla madem.Seviyesizligini yas olayını katarak acikladin zaten.

Suraya bak iyice cocuk yuvasına döndü ben senden mi öğrenicem seviyenin ne oldugunu niye bu kadar büyütüyorsun hadi sen kanıtla o zmn fake hesabının olmadıgını

Ne yapmamı istiyorsun?

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Suraya bak iyice cocuk yuvasına döndü ben senden mi öğrenicem seviyenin ne oldugunu niye bu kadar büyütüyorsun hadi sen kanıtla o zmn fake hesabının olmadıgını

Ne yapmamı istiyorsun?

Hic bi sey yapmana gerek yok bu kadar büyütme yeter. İnsanları suclamadan önce yeterince düsün fen lisesine gitme olayını da cok büyütme hadi sana teog da basarılar

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.