Şimdi Ara

İzmir-Eskişehir Tren Yolculuğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sömestrda ben de Ankara - İzmir arası tren yolculuğu yapmak istiyorum yataklı vagonda ama yanımda gelecek kimse yok
  • arkadaşlar gelirken binemedim ama 22:25 tebinip eskişehirden izmire trenle geçiyorum deneyimlerimi paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

arkadaşlar gelirken binemedim ama 22:25 tebinip eskişehirden izmire trenle geçiyorum deneyimlerimi paylaşırım

Yeterli isitma oluyordur umarim hocam hava buz. İyi yolculuklar eskisehir konusunda pm atacagim birazdan uygun oldugunuzda cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar ilk izlenimleri paylaşıyorum,

Tren 1 saat geç kalktıı ama genel olak çok rahat gözüküyo, koltuk araları çok geniş ve koltuklar rahat.

Sigara konusunda büyük bir sıkıntı yok bence, tuvallette rahatlıkla içiyolar.

Bineli bir saati biraz geçti ama yemekli vagonu görmeden edemedim fiyatlar aşırı pahalı değil bence. Yani bir nescafe içtim ve 2,5TL ödedim.

Ayrıca sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya cevaplamaya çalışırım.

Herkese iyi akşamlar!
  • AnL3507 kullanıcısına yanıt
    Bende Manisa'dan 8.45 de binip Sabah 9.30 gibi Eskişehirde inmiştim rötar yapmıştı sanırım biraz normal ulaşım 6. civarı bişey yazıyordu ama yemekli vagona girmedim koltuktan kalkmadım desem yeri var sigarada içmediğim için alkol fiyatlarına baktınmı arkadaşlarım gelecekler Ankaraya seviyorlar yataklı tutalım vs diyorlar da.
  • An itibariyle İzmir'den Eskişehir'e İzmir Mavi Tren ile gidiyorum. Konuyu hortlattım ama :) yemekli vagona gitmeye korkuyorum açıkçası pahalı mıdır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

An itibariyle İzmir'den Eskişehir'e İzmir Mavi Tren ile gidiyorum. Konuyu hortlattım ama :) yemekli vagona gitmeye korkuyorum açıkçası pahalı mıdır :)

kaç tl hocam bilet
  • Hocam gidiş dönüş Eskişehir-Alsancak 53,5 lira internetten. Otobüs sadece gidiş 55 lira internet fiyatı yine.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.