Şimdi Ara

İzmir--Dokuz eylül vs İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu üni. arasında ikileme kaldım sıralama yapmada bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Eğitim-konum-çevre açısından bi değerlendirmeye ihtiyacım var...
    (tercihte hangisi önde olmalı ???)(sıralamam mf4 40000 bilgisayar mühendisliği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyb3rS -- 12 Temmuz 2015; 17:18:01 >

• iyte tabii ki
  • kriptex06 K kullanıcısına yanıt
    Sebebini belirtirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ege köklü bir yer.
    deu, iyte ise gelişen yerler.
    üçü de iyi ve aynı seviye bir farkı yok bence.

ben de bunlar+gazi+ankara arasında kararsız kaldım.
    evim gazi'ye 15dk uzaklıkta.
    ankara yakın olsa seçerdim ama 1 saat var arada.
    ben ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi format159 -- 12 Temmuz 2015; 22:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyb3rS

Arkadaşlar bu üni. arasında ikileme kaldım sıralama yapmada bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Eğitim-konum-çevre açısından bi değerlendirmeye ihtiyacım var...
    (tercihte hangisi önde olmalı ???)(sıralamam mf4 40000 bilgisayar mühendisliği)

ne o,ne o... EGE kesinliklee
  • kanunsuz5 K kullanıcısına yanıt
    Ege zaten başta.2 ve 3 numara arasında kaldım ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gazi iyidir ama benım durumu soylıyım İstanbuldayım benımde gebze teknik ünisiyle aramda 15 dk var ama hiç gidesim yok.mesafeye takılma derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyb3rS -- 12 Temmuz 2015; 23:03:51 >
  • deu tınaztepe kampüsüne gidip de beğenenini görmedim istersen yorumlara bakabilirsin netten iyte ise son yıllarda kendini çok geliştirdi o da gebze gibi teknik üniversite olursa hiç şaşırma derim
  • 1. Ege
    2. İYTE
    3. DEU
    Ege'yi birinci sıraya koyduğuma bakma, İYTE ile ikisi yer değiştirebilir. Proje-araştırma bakımından İYTE dünya çapında bir üniversite; konumu biraz sıkıntı ama üniversitenin kalitesi efsane.
  • Izmirde yasıyorum ikisini de gezdim gördüm araştırdım az cok bilgi sahibiyim ve kesinlikle İYTE derim. Eğitimi kadrosu acısından falan iyi bence. Ha ayrıca DE de Tınaztepe Kampüsü diye bir olay var okuldan soğutur. Arkadaşların da dediği gibi İYTE ayrıca proje ve araştırma acısından adı duyulmuş üniversitelerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyte ileride daha çok gelişecek.Şu an bile mühendislik adına eğitimi egeden daha iyidir.Ama tek eksiği urlada şehre uzak olması.Sadece eğitim açısından iyte.
  • Tabiki eğitimi daha önemli.birde kafama takılan iyte kampus unıversıtesı yurtlar kampusun ıcındemı yoksa yerlesım sıkıntı yasatırmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyb3rS -- 13 Temmuz 2015; 0:04:09 >
  • quote:

Tabiki eğitimi daha önemli.birde kafama takılan iyte kampus unıversıtesı yurtlar kampusun ıcındemı yoksa yerlesım sıkıntı yasatırmı ??

Bence konumu yüzünden feragat etme, her başarı kolay kazanılmıyor. İleride pişman olursun.
  • quote:

Tabiki eğitimi daha önemli.birde kafama takılan iyte kampus unıversıtesı yurtlar kampusun ıcındemı yoksa yerlesım sıkıntı yasatırmı ??

Haritalardan bakarsan kampüsün güney ucunda evler var yurt onlardır.
  • Teşekkürler Yardımlarınız için arkadaşlar sorumun cevabını aldım.
  • quote:

Teşekkürler Yardımlarınız için arkadaşlar sorumun cevabını aldım.

Hangisinde karar kıldın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Aslında ikisinden biri gelse bi kayıp olmayacagına karar kıldım.daha belli degil ama iyte yazarım heralde
  • quote:

Aslında ikisinden biri gelse bi kayıp olmayacagına karar kıldım.daha belli degil ama iyte yazarım heralde

hangisini yazdın
  • iyte wins
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.