Şimdi Ara

İzmir Deniz Tavsiye Gümüldür orman kampı Alternatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yarın sabah Ramazan dan önce arabamız ile denie gidelim diyoruz ailecek

hep gümüldür orman kampına gidiyoruz yakın olduğu içinfakirlik işte fazla gaz parası gitmesin diye bornova dayız en yakın gümüldür sanırım

varmı başka tavsiye otogaz işini hallettim sayılır fazla param yok işsizim

alternatif başka tavsiyeler bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 25 Haziran 2014; 19:28:43 >

• sanırım iplenmeme rekoru kırıyorum
  • Hayrına up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç olacak ama seneye gidecek olan arkadaşlara yardımı olur diye yazıyorum.

Özdere tarafında, Seferihisar'a doğru giderken Kalemlik Orman Kampı diye bir yer var. Arabayla giriş 10 liraydı sanırım. Orman Kampı bayağı büyük ve temiz. İçerde mangal yapmak serbest. Duş alabileceğiniz duşlar mevcut. Soyunma Odaları ve Tuvaletler mevcut. Deniz'i temiz ve kumsal güzel diyebilirim.

Biz genelde buraya gidiyoruz. Gümüldür Orman Kampı'na göre daha kaliteli kalıyor. Orman Kampı'nda denize yakın olcaz diye çok aşağılara gitmeyin, genelde orası kalabalık oluyor. Arkalarda, çadırların olduğu yerde kalırsanız daha rahat dinlenirsiniz. Deniz'e gireceğiniz zaman da iskeleye doğru yürüyün. Git gide seyreliyor insanlar. Fakat geçen seneki hizmetten memnun kalmadığım için bu sene tercih etmeyebilirim. Önceki senelerde daha iyidiler.

Yine de burasını bir Çeşme, bir Didim ile kıyaslamayın arkadaşlar. Buraların hitap ettiği kesim bellidir. Hafta sonu günü birlik, aile veya arkadaşlarla piknik+deniz isteyenler ve İzmir'e yakın olmasını isteyenler için ideal.

Ek olarak sitesini de yazayım.http://kalemlikormankampi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 27 Kasım 2014; 14:17:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Büyükada tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.