Şimdi Ara

İzmir'den uygun telefon arıyorum, ancak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. hat telefonu niyetine çok kötü olmamak kaydıyla temiz olması önemli, garanti maranti olmasa da olur, ancak temiz açılmamış ve problemsiz ucuz rakamlarda bir cihaz arıyorum..

Ancak alışveriş şu şekilde olacak, satan kişinin imkanı varsa kredi kartı ile para çekilecek veya telefon karşılığı ücret, satan kişinin istediği bir ürün alıcı tarafından satıcı ile birlikte gidilip alınarak takas yapılacak..

Yani kredi kartı ile almayı planlıyorum, izmir'den varsa teklifleri p.m. ile bildirin..

Bu arada aradığım modeller 8910, v3 tarzı modeller ancak uygun rakamlarda olmak kaydı ile..

• Sağolun arkadaşlar ilgi için, saat sabahın 3'üne geliyor ancak ilanı açalı 5-10 dakka olmasına rağmen baya ilgi var..

Bu arada minik modeller tercihimdir.. Panasonic'in ufak modelinden de olabilir elinde olan varsa..
  • motorola L6 260 ytl
  • Bende izmirdeyim ilanıma bak bi....

TIKLA!!!
  • Yer : İzmir
    Telefon : MPX220 garantili cok temiz.
    Fiyat : 380 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 12 Haziran 2006; 12:07:13 >
  • Arkadaşlar ucuz yollu bir cihaz aradığımdan 400 ytl civarı biraz yüksek, L6 düşünmüyorum, 8310 ilanına da bakmıştım ancak emin değilim rakam konusunda, sağolun ilgilendiğiniz için..
  • Bu arada 2 adet 5210 alabilirim.. Veya 8910 çıkarsa siyah sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım
  • Sen bilirsin 8310 senin aradığın kriterlerde bi telefon.Fiyatıda normal.İstiyosan msn e ekle bi konuşalım yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.