Şimdi Ara

İzmir'den SATILIK: Sennheiser, Creative kulaklıklar. Samsung,I-pod mp3 çalarlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet 1. nesil, yazılımıyla I-tunes olmadan mp3'lerinizi sürükleyip bırakarak aktarabileceğiniz 512 megabytelık I-pod shuffle . Biri hiç kullanılmamış kutusunda, biri ise az kullanılmış. İkisinin de kutusu, boyuna asma aparatı, hiç kullanılmamış kendi orjinal kulaklığı vb. bütün kutu içeriği tamdır. Ayrıca Bilkom belgeleri de var yurt dışı değil. Ürünlerin faturaları yok, çünkü elektronik ürünleri satan bir tanıdığım tarafından hediye verildi. Kullandığım I-pod shuffle'ı ise flash belleğim yok iken birkaç kez veri transferinde kullanmıştım.

1 adet orjinal, faturalı,garantili,kutulu Sennheiser CX-300 ve yine orjinal, faturalı, garantili,kutulu Creative EP-630. İki ürün de hiç kullanılmamış 3 farklı boyuttaki slikon kulaklık uçları ile verilecektir. ( Her iki kulaklığa da burn-in uyguladım ve seste gayet olumlu değişme oldu )

1 tane Samsung yepp' YP-T6Z 1 GB radyolu . Ürün kutulu, faturalı ve garantilidir. Ürün tertemiz kullanılmıştır, kullandığım sürece deri bir kılıfta taşıdım.Ürünün kutusunun içinde şeffaf kılıf , USB kablosu ve boyun askılı hiç kıllanmadığım kulaklığı var.
    Samsug yepp' in genel özellikleri;

- 20 kanal hafızalı, o anki sinyali bulunan radyoları otomatik olarak hafızaya alan dijital radyo.

- 4 satır full grafik ekran

- Boyutları: Uzunluk 5.2cm, en 2.1 cm, derinlik 2.1 cm

- Harici pil ( 1 AAA ) kullandığından hiçbir zaman pil sorununuz olmuyor.

- 1 AAA pille 20 saat çalma süresi.

- Yazılımsız direkt mp3 lerinizi atabilirsiniz. Windows sürücü olarak algılıyor.

- Multi format desteği. ( Mp3,wma ların yanında, ogg, drm, asf dosyalarını da okuyabiliyor. )

- SRS WOW özellikleri:
    SRS ayarı (surround efekti 10 kademe)
    TRUBASS ayarı (bas efekti 10 kademe)
    FOCUS ayarı (3 kademe (arka plan sesinin netliğini ayarlıyor) High,Middle,Low)
    OPTIMUM ayarı ( 4 farklı ses cihazı ayarı ve düzenleyicisi ( Earphone, Headphone, Speaker, Car Pack ) )

- Normal, classic, jazz, rock equalizer ayarları.

- Equalizer Bass Booster.

- Kendi oluşturabileceğiniz equalizer.

- Dahili mikrofon sayesinde ses kayıt.

- Dahili radyosundan mp3 formatında ses kayıt

- Kablo yoluyla harici ses cihazlarından ( tv, vcd, vcr, kasetçalar vb.gibi) encoding girişinden ses kayıt.
    ( Kablo yoluyla ses kayıdının kalitesi ayarlanabiliyor ( 5 kademe ( 32, 48, 64, 96, 128 kbps)))

- Cihaz üzerinden dosyaları silme, bilgisayarda olduğu gibi dosyalar halinde görüntüleme ve üzerlerine tıklanarak playlist oluşturabilme.

- MP3 çaların üzerinde mini USB girişi olduğu için verilen data kablosu kaybolsa bile heryerden kolayca tekrar bulunabilir.

- En son firmware yüklüdür. (versiyon 2.201)

İzmir'den SATILIK: Sennheiser, Creative kulaklıklar. Samsung,I-pod mp3 çalarlar...

Resimdeki i-pod Shuffle az kullanılmış olandır.

Arkadaşlar ayrıca Samsung YP-T6Z 'nin , dünyanın harici pille çalışan en küçük mp3 çaları olduğunu da eklemek istiyorum. Çünkü tahmin ediyorum çoğunuzun I-pod shuffle , CX-300 ve EP-630 hakkında daha fazla bilgisi var.

I-pod Shuffle

Düşündüğüm fiyatlar ise;

- Sıfır kutusunda Shuffle 80 ytl
    - Az kullanılmış Shuffle 70 ytl
    - Samsung YP-T6Z 150 ytl

Kulaklıkları Mp3 çalarlarla beraber satmayı düşünüyorum

- Samsung YP-T6Z ve Sennheiser CX-300 190 ytl
    - Samsung YP-T6Z ve Creative EP-630 180 ytl

- Sıfır kutusunda Shuffle ve Sennheiser CX-300 120 ytl
    - Az kullanılmış Shuffle ve Sennheiser CX-300 110 ytl

- Sıfır kutusunda Shuffle ve Creative EP-630 110 ytl
    - Az kullanılmış Shuffle ve Creative EP-630 100 ytl

Siz de kendi düşündüğünüz fiyatları verebilirsiniz . Vereceğiniz fiyatlar ürünlerin değerlerinin çok altında olmazsa değerlendirebilirim. İzmir'de kalıyorum ve ürünleri elden vermeyi düşünüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talebe35 -- 24 Haziran 2007; 0:17:09 >

• ilan hala aktif mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.