celestial_fury
SATILDI

Jays S-Jays 60 TL

Jays S-Jays, Ebayden geçen sene alındı. Çok az kullandım. Sıfıra yakın durumda, kutusu ve meşhur jays kutu içeriği ile birlikte verilecektir. Ses karakteristiği klasik sennheiserlara (mesela px 100e) çok benziyor. Ama tizler o kadar örtülü değil. Çok derin bir bas tepkisi var ve frekanslar kolaylıkla seçilebiliyor. Hemen her tür müzik ile uyabilecek yapıda eğlenceli sesli bir kulaklık. Kutu içeriğinde:

-5 çift uç (4 silikon/1 sünger)
-Taşıma çantası
-Uzatma Kablosu
-Uçak adaptörü
-Kulaklık çoklayıcı
-Kulaklık filtresi (4*) bulunmaktadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILDI

Grado SR 80i >>140 TL<<

Grado SR 80i
-------------------------------------------------------------------------------------

Upgrade sebebiyle kullanmadığım kulaklığımı satışa çıkarıyorum.

11.08.2009 tarihinde elmasepeti.com'dan alınmıştır. Tamamı evde olmak üzere toplamda 80-100 saat kadar kullandım. Ne görünüş ne de ses olarak hiç bir sorunu yoktur. Zaten 11.08.2011 tarihine kadar garantisi var.

Kulaklığı kutusu, 6.3mm çeviricisi, flat padleri ve garanti belgesi ile birlikte göndereceğim. Elmasepetinde sıfırı 230 kusur liraya satiliyor.

İstediğim fiyat: SATILDI

Ürün bilgileri için ve fiyat bilgisi için:

http://www.elmasepeti.com/Grado-SR-80i-Kulaklik_115.html#0

Resimlerdeki sarı padler bir arkadaşa verildiği için artık kutu içeriğine dahil değildir. Ebayden HD 414 pad diye aratılırsa uygun fiyata temin edilebilir. Ayrıca Metandan da almak mümkündür.

Sennheiser PMX 60
------------------------------------------------------------------------

Tamamen açık yapıda çok hafif ve rahat bir kulaklıktır. Ses rengi berrak ve mid ağırlıklıdır. Spor yaparken ve yürüyüşlerde kullanmak için çok elverişli bir kulaklıktır. İzolasyonu hiç olmadığı için otobüste dinlemek için pek uygun değildir.

2 sene kadar önce elmasepetinden almıştım. Garantisi bitti ancak kesinlikle sorunsuz ve orijinaldir. Kutusunun üzerindeki METAN bandrolünden de bu anlaşılabilir. Orijinalleri eskidiği için kulaklık padlerini px 100'ün padleri ile değiştirdim. Kozmetik olarak sıfıra yakın görünümde. Kutusu ile birlikte göndereceğim. PMX 40 fiyatına satıyorum arkadaşlar...

İstediğim fiyat: 40>30 TL SATILDI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Işık yüzünden biraz karanlık çıktı resimler, detay isteyen olursa gönderebilirim.

İzmir içi elden teslim mumkundur. Diger illere de kargo ile gonderebilirim.

Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa PM yoluyla da sorabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Sayfa 1

Dükkan Sahibi Hakkında

celestial_fury

Teğmen

İsim: Selim
Katılım zamanı: 29 Temmuz 2006 00:03:01
Durum: Forumda değil
Son giriş: 21 Eylül 2025 11:14:41
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Dükkanına Eklediği Son Ürünler

Jays S-Jays 60 TL
Grado SR 80i >>140 TL<<

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: Jays S-Jays 60 TL
Alıcı: KaraSinek
Tarih: 05 Ağustos 2010 20:04:59
Yorum: çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. gözü kapalı alışveriş yapılabilecek bir kullanıcı "celestia
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Powercolor ATI Radeon HD 4650 512mb DDR2 -80 TL-
Alıcı: floast
Tarih: 26 Haziran 2010 09:57:25
Yorum: ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim kendisine güvenerek alışveriş yapabilirsiniz
Sayfa

[1]

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.