Şimdi Ara

İzmir'den Satılık Arızalı Toshiba M70-215 Çok Uygun Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir suikaste kurban giden emektar laptop'umu, netbook almak için satıyorum. Ürünün galiba lcd panelinin değişmesi gerekmektedir, ancak değişime gerek de duymayabilir. Tek bildiğim, ekranın değişirse sorunun yüzde yüz çözüleceği.(Toshiba servisi böyle söyledi, onun dışında bilgisayarcı bir arkadaşım da aynısını söyledi). Ancak ben uğraşmak istemiyorum çünkü gerçekten zamanım yok. En kötü ihtimalle 200 TL civarı bir masraf yaparak canavar gibi bir makinaya sahip olabilirsiniz. Ekranı dışında hiçbir sorunu yoktur, tıkır tıkır çalışmaktadır. Özellikle hoparlörlerine değinmek istiyorum, şimdiye kadar bir laptop'ta duyduğum en iyi sesler bu makinadaydı. Ürünün özellikleri:

- Pentium M 1.73 GHz
    - 512 MB + 1GB DDR2 667 MHz RAM
    - 80 GB HDD
    - 15.4" TrueBrite Ekran (Tabi artık siz ne takarsınız bilemem :) )
    - Intel 915GM Ekran Kartı (max. 128 MB)
    - Double Layer DVD-RW
    - 1 x DC-in, 1 x external monitor, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x TV-out (s-video), 1 x i.LINK® (IEEE 1394), 1 x built-in speaker, 1 x Kulaklık (stereo), 3 x USB 2.0, 1 x 5 in 1 Memory Card Reader
    - 2.71 Kg

Cihaz orijinal Toshiba Çantası ve adaptörü ile gönderilecektir. Yeni format atılmış olup, sadece Avira Antivir yüklüdür.

Fİyat olarak lcd değişiminin tutarını da düşerek 400 TL diyorum, yani 600 TL'ye canavar gibi makinanız olmuş oluyor (bu fiyata canavar gibi manasında :) )

İletişim için PM, ya da 0555 302 21 61 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeeDee -- 24 Şubat 2009; 5:42:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• makinanın normal eder fiyatı zaten 400-450 arası ekranı bozuk diyorsun o fiyata satman imkansız...
  • öncelikle yanlış anlamanızı istemeden konuya girmek istiyorum.Carmelo arkadaşın dedigine katılıyorum.sizin laptopun sorunsuz haliyle fiyatı 400-450 arasıdır.pil durumuna göre degişir .lcd garantili degişim fiyatı 320 ytl 2. el degişimi fiyatı garantisiz 200 ytl dir.ancak 2. el lcd taktırdıgınızda sorun yaşama olasılıgınız vardır.bunlar göz önune alınırsa sizin bu fiyata satmanız zor .bence fiyatı gözden gecirin.lcd degişimi düşünürseniz size yardımcı olabilirim.iyi günler.
  • Evet arkadaşlar 200 belki az olabilir ama 400 gerçekten çok fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.