Şimdi Ara

İzmir'den İstanbul'a Giderken Yeni Otoban ve Köprüyü Kullanmaya Değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ucuz kalmasının nedeni, geçiş ücretinin yarısından fazlasının devlet tarafından verilmesi, devlet karşılamasa şu an 4 bin falan olurdu herhalde fiyat

• Şuanda garanti geçiş payını + kişisel geçişlerin % 50'den fazlasını devlet karşıladığı için (net bilgim yok) son derece ideal. Tadını çıkarın.
    Bedava olan Bursa çevreyolunda, anında trafik yavaşlıyor veya duruyor. Oranın da ücretli olması gerek bence.
    Bana kızabilirsiniz ama ben bedava olan her hizmete karşıyım.
    Eğlencesine feribot tercih edilebilir. Birdaha ki gidiş veya dönüşü ben feribotta yapacağım. Çocuklar çok istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESER14 kullanıcısına yanıt
    İstanbul avrupa yakasındaysan feribot trafikten kaçmak için tam bir ilaç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Devlet bu ürünü kendisi yapmaya kalksa şuan ne o otoyol nede köprü vardı elde

Elde ne vardı buraya bırakayım:)

https://forum.donanimhaber.com/hafta-sonu-izmire-gittim-korfezi-dolandim--151624683-2

İzmir'den İstanbul'a Giderken Yeni Otoban ve Köprüyü Kullanmaya Değer mi?

İzmir'den İstanbul'a Giderken Yeni Otoban ve Köprüyü Kullanmaya Değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Eylül 2024; 13:39:50 >

• Ben olsam 2K vermem, insan gibi trafik hız limitlerine uyarak gidin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

ya akp güzellemesi yapma kardeşim aklı başında olan herkes neyin ne olduğunu biliyor.

• Geçmeyip ne yapacaksiniz hocam :) körfezi dolansaniz tüketimin verdiği maliyet daha fazla cikar. En ucuz balikesir üzeri eski yoldan Eskihisar topçular feribotu yaparak gelebilirsiniz.

Ha altinoluktan İstanbul Fatih e geldim yola verilen para 785 tl , tüketim de 1000 desek 1.8k , yahu 100 lira otoban maliyeti + 2.4k benzin tüketimiyle Malatya’ya gittim ,400km yolun maliyeti 1.8k 1100 km yolun maliyeti 2.5k :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt

2021 3

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Anlatsana bize neyin ne olduğunu,belki tırlar icin pahalı olmayan güzergah buluruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.