Şimdi Ara

izmir demokrasi üniversitesi tıp?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan gerçekten bir yardıma ihtiyacım var. Arkdaşım tıp istiyor ve sıralaması 14bin. Bir tercih listesi oluşturuyor ve işler Demokrasi Üniversitesine gelince karıştı. Ailesi üniversitenin İzmir'de olması sebebiyle üniversiteye çok sıcak bakıyor (izmirde yaşıyorlar). Arakdaşımın da aklı karıştı. Üniversite imkanlar konusunda kısıtlı olsa dahi, henüz mezun vermese dahi bazı konular aklını bulandırdı.Üniversiteye gidip konuşmuştular.Tatlı tatlı konuşmuş hocalar haliyle. "Hastane anlaşmamız olacak, bölümümüz daha iyi hale gelecek" gibi şeyler söylemişer. Hemen hemen herkes bir fikir belirtiyor ve bu fikirler daha çok Demokrasi Üniversitesini destekliyor:"İzmir büyük şehir, daha çok vaka görürsün. denize yakın, yeri güzel.". Tercih listesi burada tıkandı bu sebeplerden dolayı. Çünkü Balıkesir Üniversitesini mi yoksa Demokrasi Üniversitesini mi öne yazacak kararsız kaldı. Bana göre Balıkesir Üniversitesinin sisteminin oturmuş olması, hoca sayısı ve yeterliliği gibi sebepler nedeniyle Demokrasi Üniversitesi tercih listesine alınmamalı bile. Ancak sanırım daha dolu içerikli tavsiyelere ihtiyaç var. Bu kararsızlığı giderecek düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• tek binadan oluşuyor her kat bir fakülte kampüs diye bir şey yok evlerin arasında, bence yazılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok yeni bir okul olması sisteminin oturmaması gibi durumları göz önüne aldığımızda demokrasiyi tercih etmek mantıksız olur bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Balikesir hakkinda pek iyi seyler duymamıştım hocam. Bence tekirdağ yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.