Şimdi Ara

İzmir deki Güzel Plajları Bilen Var Mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
46.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seferihisar - Ekmeksiz Plajı

http://www.ekmeksizplaji.com/galeri.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelksk

Seferihisar - Ekmeksiz Plajı

http://www.ekmeksizplaji.com/galeri.html

sakııın oraya gidersen geri çıkamayabilirsin.Gittim ve biliyorum ordaki denizin altında doğal su çıkıyor su çok soğuk bu yüzden hiç ısınamıyorsun ama tabii ki kumu falan harika
  • Çeşme çok kalabalık oluyor. O yüzden Çeşme hoşumuza gitmiyor. Daha önerisi olan varsa yazsın. (Daha ne istiyorsun diyen çıkabilir. Başkalarına da yardımcı olabilir. Üstte kalsın konu.)
  • Valla deniz değilde Balçova AquaCity size göre gibi dalga havuzu var ona girmezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

Çeşme çok kalabalık oluyor. O yüzden Çeşme hoşumuza gitmiyor. Daha önerisi olan varsa yazsın. (Daha ne istiyorsun diyen çıkabilir. Başkalarına da yardımcı olabilir. Üstte kalsın konu.)

Eski Foça'da ısrar ediyorum
  • Kuşadası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich

Valla deniz değilde Balçova AquaCity size göre gibi dalga havuzu var ona girmezsiniz

Balçovadaki ve narlıderede ki bütün apaçiler oraya akıyor. Haftaiçi gittiğim halde
  • Yalnız gittiğimiz yerde konaklayacağımızı yazmamışım. Çadır kurmak istiyoruz yani gittiğimiz yerde.

Balçova Aquapark olmaz. Diğer yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çadır kurulcak yer arıyorum mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenzenshin -- 14 Temmuz 2010; 17:50:34 >
  • quote:

Yalnız gittiğimiz yerde konaklayacağımızı yazmamışım. Çadır kurmak istiyoruz yani gittiğimiz yerde.

Balçova Aquapark olmaz. Diğer yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çadır kurulcak yer arıyorum mümkünse.

mordoğan ardıç plajını tavsiye ederim. yanılmıyorsam plajın arkasında çadır kurulacak bir yer de var.

denizi kumdur ve bir anda derinleşmez. ılıca'dan aldığın keyfi orda da alırsın.

çadır yoksa 1-2 tane pansiyon var denize çok yakın oralarda da kalabilirsiniz.
  • Arkadaşlar internette yine tavsiye ararken kendi mesajımı buldum, bunu yazdığımı bile aklımdan gitmiş. Yeni konu açmayı planlıyordum bu konuyla ilgili ama madem konu var bunu üste taşıyalım.

İzmir' e yakın, ailecek gidilebilecek, sakin, sessiz, çadır kurulabilecek ve denizi de derin olmayan ve taşlı olmayan bir yer arıyorum tekrardan. Umarım yardımcı olacak birileri çıkar. Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenzenshin -- 16 Haziran 2013; 12:49:05 >
  • haha ne güzel :) arabanız varmı? ne kadar uzağa gidebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

haha ne güzel :) arabanız varmı? ne kadar uzağa gidebilirsiniz?

Çeşme, kara burun tarafları önceliğimiz fakat genel olarak yol 2 saati geçmemeli diye düşünüyoruz. Kendi arabamız var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

haha ne güzel :) arabanız varmı? ne kadar uzağa gidebilirsiniz?

Çeşme, kara burun tarafları önceliğimiz fakat genel olarak yol 2 saati geçmemeli diye düşünüyoruz. Kendi arabamız var.

karaburun düşünüyorsanız güzel. gül bahçeden sonra tek başınıza çadır kurabileceğiniz koylar başlar. balıklıovadan sonra in cin top oynadığı yerler var rahatlıkla çadır kurabilirsiniz.

sığacık yada seferihisarda bir yer vardı unuttum orayı. ıldırı çeşme civarıda fena değildir. yolun kısa olması namına çeşmeyi tercih edin karaburun yolları bozuktur çeşmeye otobanla gidersiniz hızlı ve rahat olur.

çeşme de kamp yapılabilicek yerler (eskiden çoktuda) bakayım güzel yer bulursam tekrar yazarım. ama sakinlik açısından karaburun tarafları idealdir.

• Mesaj bulunsun bende arıyorum benzer bir plaj.
  • Karaburun gül bahçe' yi geçince bir kamp yeri vardı, eskiden oraya gidiyorduk fakat şimdi pek hatırlamıyorum, bir de orası çok bozulmuş diyorlardı. Doğallık açısından çok güzel ve sessiz bir yerdi. Orası da eski doğallığını kaybetmiş ve denizi bozulmuş.

Aklına gelirse yazarsan çok sevinirim. Farklı yerleri denemek isteriz, deneye deneye istediğimiz gibi bir yer buluruz muhtemelen
  • Güncel arkadaşlar
  •  İzmir deki Güzel Plajları Bilen Var Mı?

İzmir deki Güzel Plajları Bilen Var Mı?

resimleri çekeli en fazla bir ay olmuştur ama ılıca bomboş hemde hava sıcak olmasına rağmen şimdi iğne atsan yere düşmez

• quote:

Arkadaşlar internette yine tavsiye ararken kendi mesajımı buldum, bunu yazdığımı bile aklımdan gitmiş. Yeni konu açmayı planlıyordum bu konuyla ilgili ama madem konu var bunu üste taşıyalım.

İzmir' e yakın, ailecek gidilebilecek, sakin, sessiz, çadır kurulabilecek ve denizi de derin olmayan ve taşlı olmayan bir yer arıyorum tekrardan. Umarım yardımcı olacak birileri çıkar. Şimdiden teşekkür ediyorum sizlere.

Çeşme altınkum.
  • Bademli/Dikili Fame Beach

Temiz berrak su denizin dibini rahatlıkla görebiliyorsun
    En ufak bi taş yok her taraf incecik beyaz kum
    Maldivlere gitmene gerek yok
    Haftaiçi genellikle sessiz sakin haftasonu kalabalık oluyor
    Yemekler bi harika
    Özel bir koy olduğu için ipsiz sapsız insanları almıyorlar tam bir aile yeri
    Suyun sıcaklığı gayet iyi ne soğuk ne sıcak
    Fiyatları gayet uygun bu keşfedilmemiş cenneti denemeni öneririm bağımlısı olucaksın
     İzmir deki Güzel Plajları Bilen Var Mı? İzmir deki Güzel Plajları Bilen Var Mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.