Şimdi Ara

İzmir'de tavsiye edebileceğiniz volvo servisi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
22.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda izmir 3. Sanayide VOLTEK servisini duyuyorum. Bilenler gidenler var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce İzmirde bir servise gittim bi güzel kazıkladılar ve arabamın sorunları da bitmedi, bursaya daha 2 hafta önce gittim , volnur diye bir yer vardı 1 sene olmuş açılalı ,açıkçası gene kazıklanacaz dedim ama saolsun hem hesaplı hem de güzel bir şekilde arabamı saat gibi yaptı , yolunuz bursaya düşerse oraya gitmenizi öneririm ,bana izmir daha yakın ama bursada servisim bundan sonra..
  • ralkan2001 R kullanıcısına yanıt
    selamlar ben gittim volteke ama memnun kalmadım şerif ustaya da gittim orda da işim çözülmedi iki kere parça değiştirdi motor arıza lambası yanıyor diye fakat sorun yine çözülmedi daha sonra bir parça daha sıpariş edeceğiz dedi o şekil parça gelicek dye ayrıldım daha sonra 2 sanayi de voliz diye bir servis buldum meğerse eksantirik sıfırlama valfim arızalı değilmiş tesisatın da kısa devre varmış Recep usta Sagolsun buldu halletti daha önceki değiştirdiğimiz parçalar da boşuna değişmiş oldu anlıyacağınız. şimdi servisim VOLİZ artık ustalar genç ama bu işten gerçekten iyi anlıyorlar
  • kesinlikle VOLİZ diyorum...
  • volvo özel servis volege izmirden sonra şimdide aynı kalite ve hizmetiyle bursada...
  • İzmir'de Volmar hala aynı şekilde ve aynı kalitede hizmet veriyor mu arkadaşlar.
    Hem yazılım, hem montaj, hem de servis için lazım..
    Volmar ile Voliz arasında tercih yapılması gerekirse hangisi daha iyi, daha başarılı.
    Geri görüş kamerası ve arka tampon difüzörü taktırmak istiyorum da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trigovina -- 28 Kasım 2016; 22:36:49 >
  • Yaklaşık 6 senedir Volvo kullanıcısıyım, fiyatlar yüksek diye 2 özel servisi denemek için aracımı götürdüm ama bu seferde memnun kalmadım , güvensizlik oluşmaya başladı tekrar yetkili servise götürüyorum.
  • S40 T4 aracımın başka bir servisde 1 aydan daha fazla bir süre duran ve sorunu çözülemeyen aracımı götürüp 1 günde hemde hesaplı bir şekilde çözen servisdir VOLİZ . İlgi alaka fiyat ve çözüm süresi açısından ben çok memnunum şu an S60 aracımıda tamir ve bakım için VOLİZ e götürüyorum Recep ve Celal usta ilgili arkadaşlar servisinden memnun olmayan arkadaşlara tavsiye ederim. Saygılar...
  • Şeklini beğenip bursa dan aldığım s40 2.0t 2001 model aracım manisa ya döndüğümde heryerinden yağ kaçırdığını gördüm yanı arac 4saatte farkli bir araba olmuştu.. derken teklemeler su eksiltme ve direksiyon pompasindan yag kacirmaya basladi.kirmizi ışıkta beklerken stop edip duruyordu.. traktörün daha konforlu olduğuna eminim..manisa da volvo servisi olmadığı için google harita dan izmir de bulduğum ilk servise sürdüm.. sonunda şans yüzüme güldü.. recep usta ile tanıştım.. kesinlikle dürüst 4/4 lük bir usta..cok kısa bir sürede aracımı toparlayıp teslim etti.simdi arabaya binmek icin can atiyorum.. fiyatlarda cok makul işçilikte.. kesinlikle VOLİZ diyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm volvo severler merhaba. Bu başlık altına yazılacak en iyi servis kesinlikle VOLIZ diyorum. Helal kazanan. Insani değerlere saygılı Recep ve Celal ustama çok teşekkür ediyorum. Iki gün öncesinden randevu aldım Uşak ilinden 50bin bakımı için gittim. Göstermiş oldukları ilgi,alaka ve isciliklerinden çok memnun kaldım hem fiyat olarak hem canayakinliklari gerçekten Helal olsun dedirtti. Inanın Izmır de olsam herhafta bijon kontrolüne giderim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

    İzmir de 1 yıllık VOLVO kullanıcısıyım. 1 yıl içinde 3 defa periyodik bakım, 1 defa partikül filtresi temizliği ve 2 defa da arıza ve 1 defa da bakım sonrası servisten memnun kalmamam sonucu tekrar kontrol için toplam 7 defa Volvo özel servislerini kullandım. 3 tane değişik servise gittim. Son yaptırdığım bakım sonrası ismini açıklamak istemediğim özel VOLVO servisi aracımı teste bile çıkmadan bana teslim etti. 2 gün içinde aracımdan gelen seslerin artması sonucu VOLİZ servisi ile tanıştım. Dün gidip geçen hafta bakımdan çıkan aracımı tekrar göstermek zorunda kaldım.Recep Usta araca ilk bindiğinde Aracın Turbo hortumunun patlak olduğunu söyledi. Araçla test esnasında gelen bütün sesleri dinledi, Sonuç olarak
    Turbo Hortumu
    Şanzıman Kulağı
    Sol ön amartisör
    Sol ön salıncak değişti

    Geçen hafta gittiğim servis bunların hiçbirini tespit edemedi nedense. Hatta Turbo hortumundan şarj dinamosu üzerine yoğun bir şekilde yağ damlamış daha geç gitsem bu şarj dinamosunu da ele alacakmışız.

    Özetle VOLİZ Recep usta dan hem sıcakkanlılığı, hem ilgisi olarak memnun kaldım. Akşam eve döndüğümde beni arayıp sorun var mı diye sorması da ayrı bir güzellik tabi. Bununla beraber VOLMAR Serdar ve Kemal usta yı da tavsiye edebilirim çünkü bir yanlışlarını görmedim. Sadece fiyatları VOLİZ e göre yüksek olduğunu düşünüyorum.

    Ama birdaha diğer servise ayak basmayacağım.




  • Aracım 2014 D2 otomatik S60. Buradan yorumlara bakarak İZMİR VOLMAR a gittim. Daha öncede ARKAS a sormuştum neler değişecek diye. standart şeyler harici 40 bin km de şanzıman yağı değişecek dediler. VOLMAR ı aradım onlarda bu yayınlanan bültenden haberdardı ve bana bunu söylediler. Bu gayet iyi bir durum. Servisin 2400 dediği bakımı 1200 TL ye yaptılar. Gayet kibarlar. Konuya hakimler. Aradığında ilgileniyorlar. Fiyatları uygun. Özellikle şuna dikkat ettim. Servislerin araca ne yağı veya parçası taktıkları belli değil. Bunlar önünde açıyor yağ şişesini. Yani aracınıza ne koydukları belli. Servis varil varil 2. sınıf yağ koyuyor olabilir. Böyle bir duyum almadım değil. VOLMAR plakalığı için ayrıca teşekkür ederim :)
  • volmar a gitmenizi kesinlikle önermiyorum,

    8 ay once turbo hortumu patladı değiştirdiler 7 ay sonra yine patladı..aynı bakımda ön disklerde değişti onlarda 8 ay sonra deforme oldu fren yaparken direksıyon titremeye başladı.. yan sanayi çin ürünleri kullanıyorlar..

    artık başka servise gidiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhankahraman73 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu güne kadar hakkımızda yazılan hiç bir yoruma cevap yazmadık fakat bu yazdığınız haksız yoruma istinaden yazıyorum.Sizinle telefonda görüştüğümüz gibi yapılan işlemlerin ve takılan yedek parçaların garantisi vardır bir sorununuz varsa garantiden işlemin yapılacağını söylemiştik fakat siz gelmediniz . Servisimizde yapılan tüm işlemlerin tamamen arkasındayız .Volmar ailesi. saygılarımızla
  • erhankahraman73 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sizden önceki olumlu yorum bana ait olduğu için cevap verme ihtiyacı duydum. Ben 70 bin bakımda yine volmar a gittim bu sefer kullanılan parçalardan balata ve disklerin e manuel lerine yani klavuzlarına baktım hepsi AB ülkeleri için alman fabrikalarında üretilen ürünler. Kaldı ki ADANA daki VOLVO DENİZ servisinde de aynı parçaları kullanıyorlar. Sizin yazdığınız yoruma anlam verebilmiş değilim. Çin malı bir ürün demek ise biraz iddaa lı olmuş.
  • İzmir tek volvo servisi var anlayana VOLİZ Recep usta gerisi BOŞŞ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.