Şimdi Ara

İzmir'de servis rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Yaklaşık 2 3 saat önce başından geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum ki ben şanslıydım kazaya sebebiyet vermeden fark edebildim ama başka arkadaşlar benim kadar şanslı olmayabilir ve daha kötü sonuçlanabilir.
    Yaklaşık 2 ay önce bir araca çarptım ve hatalı karşı taraf olduğu için İzmir'deki yetkili servis olan Yükseliş Honda ya bıraktım motorumu ve hasar tespiti onarım sürecini yakından takip ettim.Bana motorumun onarımının yapıldığını ve en son olarak servisteki çalışanların test edip bana teslim edeceklerini söylediler ama ben olayı yaşadıktan sonra farkına vardım ki motorum ne test edilmiş nede hasar tespiti aşamasında kontrol edilmiş. Gözle görünen kırık plastik akşamlar dışında hasar gösterilmemişti ki saatler önce ön fren imin normalden farklı tepki verdiğini fark edip kenara çekip kontrol edesiye kadar. Durum fotoğraflardaki gibi kaza esnasında darbe almasına rağmen kontrol edilmeyip Fren Bağlantı demirinin kırık oluşu. Bu nasıl bir sorun oluşturur siz düşünün.
     İzmir'de servis rezaleti
     İzmir'de servis rezaleti
     İzmir'de servis rezaleti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.