Şimdi Ara

İzmir'de Kitabevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar İzmir'de yabancı dilde yazılmıs teknik kitaplar bulabilecegim bir kitabevi bilen var mı. Bilgisayar konusunda yazılmıs kitaplara ihtiyacım var. Simdiden tesekkur ederim.

• Yukarı
  • dostum alsancaktaki sevgi yoluna git hiltonun yanındaki orda aradığın her kitabı bulursun eski yeni..

aradığın kitabı sor bence vardır..
  • REMZİ Kitabevi
    Konak Pier 'de
  • Sagolun verdiginiz bilgiler icin. Bu arada Dokuz Eylul ya da Ege Üniversitesinde okuyanlar varsa kitaplarını ne sekilde temin ediyorlar.Okul mu getirtiyor.
  • D&R a bak bi. Büssürü kitap war
  • Hangi D&R da bulabilirim tam olarak. Alsancak'dakinde ingilizce yayın bulamamıstım bir kac ay oncesinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de kütüphane derdi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İletişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strahd Von Zarovich

İletişim

Üst katta bilgisayar kitapları var ama hatırladıgım kadarıyla Türkçe yayınlar mevcuttu.

Bu arada Kemeraltı'nda bu tarz yerler yok mu. Daha çok Kemeraltı'nda surada var seklinde cevap bekliyordum. Şan Pasajı'nda bir kitapçı vardı orada daha cok piyasada her yerde bulamayacagımız yayınlar olurdu. Zamanında dikkat etmedim yabancı dilde yayın varmı diye. Yakın bir zamanda İzmir'e gidip gezecegim soyle Alsancak,Konak,Kemeraltı üçgenini.
  • DEU öğrencisi olarak kitapları hep kutuphaneden temin ettim. zaten izmirde bulunmuyodu bulunsa da cok pahalıydı en iyisi fotokopi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapuska

DEU öğrencisi olarak kitapları hep kutuphaneden temin ettim. zaten izmirde bulunmuyodu bulunsa da cok pahalıydı en iyisi fotokopi

2 kez kitap getirtmiştim biri amazon.com digeri de ebay uzerinden idi. ebay de ucuz oluyor ancak nakliyatı kitaptan daha pahalıya maloluyordu. Birkac ay oncesinde Istanbul'daki bir kitabevinin websitesi ile karsılastım.Direk bu konu uzerine kitap satıyor idi. Izmir'de de vardır herhalde bu tarz kitap satan yer dedim. Once mail attım Istanbul'daki kitapevine İzmir'de subeniz ya da anlasmalı bir kitapeviniz var mı getirtmek icin , yokmus. Sonra kalktım DEU ve Ege Üniversiteleri'ne mail attım kitapları ne sekilde temin edebilirim diye cevap gelmedi. Zaten cevap gelecegini pek sanmıyordum bana orada okuyan biri gerekiyordu soracak, öss ye hazırlandıgım için ileriye attım bu meseleyi. Cevaplarınız için sagolun pazar gununden sonra bu iş icin İzmir'e gelecegim. Bunun yanısıra Dokuz Eylul'de baglantılarım var onlarla da gorusurup fotokopi icin kitap aldırtabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.