Şimdi Ara

İZMİR'DE FITNESS SALONU TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öncelikle fitness'a gitmek istememin sebebi kilo vermek ve kambur duruşumu düzeltmek aslında arkadaşlarım tavsiye etti bu duruşumu düzeltmek için fitness a gitmeyi bende madem kilo vermek içinde gideyim dedim bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşımız varsa bilgilendirmesini rica ediyorum asıl konuya gelirsek Karşıyaka civarlarında aylığı fazla olmayan(durumlar sıkışık) salon arıyorum yaşım 18 boyum 1,85 civarı kilom 95 önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDevil08 -- 16 Ekim 2015; 21:28:03 >

• Takip,benim de boy 178 kilo 85 yaş 19.Bayraklı-Bornova civarlarında ucuz yer bilen varsa yardımcı olsun
  • gittiğim yere gidebilirsin vali erol cakır lisesinin hemen yanın da aylık 60 lira güzel yani aile ortamı falan da var 👌😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YkslAres

gittiğim yere gidebilirsin vali erol cakır lisesinin hemen yanın da aylık 60 lira güzel yani aile ortamı falan da var 👌😎

Hocam bu bi tane kahvehane var onun yanındakini mi diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blabla08a8

quote:

gittiğim yere gidebilirsin vali erol cakır lisesinin hemen yanın da aylık 60 lira güzel yani aile ortamı falan da var 👌😎

Hocam bu bi tane kahvehane var onun yanındakini mi diyorsunuz?

kahvehane dedıgınız ganyan evet

• kilon gayet iyi bence duruşunu düzeltmek ve kas yapmak vucut şekillendirmek için git
  • Hocam kusura bakma ganyan adını hatırlayamadım kahvehane dedim bu arada düzeltiyim kilom 95 9'a basacağıma 8'e basmışım hocam bacaklarımda çok fazla yağ var ve karın bölgesinde öyle kas yapma merakım yok ama şu yağları eritsem yeter bana en azından ilk hedefim fazla yağları eritmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnciraltı'ndayım.Heryere uzak ama en olurundan bi öneri fena olmaz
  • Mavisehir sports aylik 1000 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Coll Morr

Mavisehir sports aylik 1000 tl

Kimden duydunuz bu abartı bilgiyi acaba?Ben gidiyorum aile üyeliğim var 3300 tl veriyorum yıllık.4 kişiyiz ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_kaan -- 16 Ekim 2015; 22:51:48 >
  • macfit forum bornova

ortam iyi

ama kalabalık akşam 9:30 da 11 e kadar sorun olmuyor o saatlerde gitmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

macfit forum bornova

ortam iyi

hocam mümkünse karşıyaka'nın içinde olsun yürüyerek gidip gelmek istiyorum

• Maxiumusa gelebilirsin yani
  • quote:

Maxiumusa gelebilirsin yani

Hocam hafta içi ve hafta sonu açık olduğu saatleri biliyor musun?
  • Banada lazım beyler amaç kilo almak ve vucut yapmak karşıyaka da bodybuldıng spor salonu lazım . KİLO 53 BOY 1.70
  • quote:

quote:

Pazar gunu bazen acik oluyoor cumartesi saat 5e kadar hafta ici her gun 11-12ye kadar acik.

• quote:

quote:

quote:

Pazar gunu bazen acik oluyoor cumartesi saat 5e kadar hafta ici her gun 11-12ye kadar acik.

hocam peki kişisel olarak ilgileniyorlar mı yani demek istediğim kişisel günlük yenmesi gereken besinler öğünler gibi ya da şu gün şunu çalış o gün başka bişe program filan ayarlanıyor mu? yoksa kafana göre takıl şeklinde mi? bostanlıda bir yerde öyleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

macfit forum bornova

ortam iyi

geçen onun önündeki banklarda oturuyorduk bir girip bakacaktık nasıl diye . aylık kaç lira ve içerisinde neler var biraz anlatabilir misiniz zahmet olmazsa ?

• Kilon iyi diyen olmuş . Ben de senin boyunda 100 kilo civarındayım iğrenç bir görüntü var en azından 70 kiloya düşmek istiyorum, bunun için beden dersinde okulun havuzuna giriyorum (bugün 500 metre yüzdüm mesela ), okula metro+otobüs ile gidiyorum ama dönüşte yürüyerek dönüyorum ayrıca öğlenleri ton balıklı salata yiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Takip,benim de boy 178 kilo 85 yaş 19.Bayraklı-Bornova civarlarında ucuz yer bilen varsa yardımcı olsun

Sportlifeye git hayatının yaşa best salon üstgeçitinin orda pantaloncu mustafanın yanında

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.