Şimdi Ara

İZMİR'DE FİBER İNTERNET ALTYAPISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
16.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün hıfsızsıhha da otobüse binmekten için durağa gidiyordum bide ne göreyim superonline montlu adamlar gördüm altyapı çalışması yapıyorlardı

Öğrendiğime göre inönü caddesine komple altyapı kuruyorlarmış daha önce farklı bir konuda belirttiğim listede konak ilçesine bağlı şuan ki ve eski ilçelere (şuan karabağlar ilçesine bağlı) alt yapı olmadığını ve tepkimi belirtmiştim ama 2 gün önce karşılaştığım bu durum beni sevindirmesinden ziyade bulunduğum bölgeye altyapı çalışmasının ne zaman başlayacagını sorudugumda uzun süreceğini söylemeside canımı sıktı açıkcası.

Çünkü koyulan cihaz bir baz istasyonunun 1/3 ebatında diye tarif etti eli ve bunun çok pahalı oldugunu gerekirse yakında bir site varsa ordan baglantı alabileceğimi söyledi ama yok işte.

• Fiber heyecan adım adım izmirin her yerinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serDJkan -- 26 Mayıs 2012; 15:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serDJkan

Arkadaşlar izmir konak Bölgesinde Fiber internet çalışmaları sonuçlanmış ve hizmet verilmeye başlanmıştır. Konak çankaya Alsancak Basmane bölgesindeki iş yerleri artık bu hizmetten faydalanabilirler. Bu konuda iş yerlerinin oldugu iş merkezleri ve iş hanlarının yöneticilerinin onayı yeterlidir. BU HİZMETTEN YARARLANABİLECEK İŞMERKEZLERİNİN İSİMLERİ AŞAĞIDA YER ALIYOR.Turkcell Süperonline fiber internetin Soho sorumlusuyum. Bu bölgede ofisi olan avukat doktor muhasebeci ve diğer iş kollarının bu hizmetten faydalanabilmesi için bana ulaşmaları gerekmektedir. Detaylı bilgiyi telefonla verebilir ve hızlı bir şekilde fiber internetten yararlanmalarını sağlayabilirim. Hepinize fiber keyifte internet dilerim.

FİBER İNTERNETTEN YARARLANABİLECEK İŞ MERKEZLERİ İSİMLERİ VE ADRESLERİ

*TİBAŞ VAKIF HANI NADİR NADİ CADDESİ-KONAK
    *TEZCAN İŞ MERKEZİ GAZİ OSMAN PAŞA BULVARI
    *NEBİOĞLU İŞ MERKEZİ GAZİ BULVARI
    *HÜSEYİN HÜSNÜ İKBAL İŞ MRK 1367 SK (ÇANKAYA)
    *GÜVEN İŞ MERKEZİ 1379 SK (SEVGİ YOLU-HİLTON YANI)
    *CENGİZ HAN GAZİ BULVARI
    *T.ÜLKÜ ÇARŞISI M.KEMALETTİN CD
    *ÇAKIRLAR İŞ MERKEZİ M.KEMALETTİN CD
    *KENET SİTESİ KIBRIS ŞEHİTLERİ(ALSANCAK)
    *TEPEKÖYLÜ İŞ MRK NADİR NADİ CD (KONAK)
    *TEV 1 İŞ MRK 1479 SK ALSANCAK
    *BULVAR İŞHANI CUMHURİYET BULVARI
    *ONUR HAN (1.ONUR ÇARŞISI) GAZİ BULVARI
    *ALKAN İŞ MRK 1371 SK HİLTON YANI İTFAİYE DURAĞI
    *AKDENİZ İŞHANI AKDENİZ CD (PASAPORT)
    *TANER İŞ MERKEZİ H.ZİYA BULVARI(GÜMRÜK MİGROS)
    *BÜYÜK ÇAMLIBEL İŞ MRK 1362 SK (GEDİZ ÜNİVERSİTESİ YANI)
    *KASMAN İŞ MERKEZİ 1371 SK (HİLTON YANI İTFAİYE DURAĞI)
    *MAB İŞHANI 1374 SK
    *E.TOLUNAY İŞ MRK 1362 SK
    *GÜRSEL İŞ HANI GAZİ BULVARI
    *H.ŞÜKRÜ İŞ MRK 1338 SK
    *TEKSTİL İŞ HANI 1332 SK
    *CENDELİ İŞ MRK H.ZİYA BULVARI
    *GENÇER İŞ MRK H.ZİYA BULVARI
    *UZ İŞ MERKEZİ H.ZİYA BULVARI

Serkan KARACA

Turkcell Süperonline
    Soho Protokol ve Satış Sorumlusu
    GSM: 0 530 264 14 07 (Detaylar ve başvuru için lütfen arayınız)

Serkan Bey,
    Bir düzeltme yapayım.
    H.Şükrü İş Mrk. değil
    Ş.Şükrü İş Mrk. olacaktır.
    Saygılar.

• Dikkatiniz ve ilginiz için teşekkürler Burak bey
  • Gözlerim yaşardı Serkan bey ve Burak bey demekki daha forum ölmemiş beyler :D
  • Öldürmemeye çalışıyoruz.
  • Karşıyaka Nergiz tarafına fiber internet hizmeti verilecek mi?
    verilecekse ne zaman olduğu konusunda br bilgi var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşıyaka bölgesinde çalışmalar devam etmektedir. cadde veya sokak ismi ve apartman ismini özel mesaj yolu ile yazarsanız daha net cevap verebilirim.
  • Güzelbahçe bölgesine acil ihityaç var. Bu tarafa ne zaman gelicek acaba? geldiği an 1000mpbs alıcam :D
  • basın sitesi tarafında geçen imza topladılar 1 ay önce. kazı çalışmalarının başlayacağını söylemişlerdi. nasıl durum bu taraflarda?
  • Serkan Bey

Varsayalım ki
    İşyerinin ana giriş kapısına İBB-S.O. F/O kutusu geldi. Bundan sonra ki tesisat nasıl oluyor(Bina içi ankastre bir nevi)? Bu tesisatı kim yaptırıyor? Bu tesisatın bir özelliği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih35 -- 11 Ekim 2011; 16:39:16 >
  • İzmir-Konak Hatay 35280 242. sok durum ne? Murat reis mah.
  • Bu çevrede çalışmalar durdu uzun zamandır ses yok Bahriye Üçok Bulvarı - 1835/1 sokak ve çevresi - Karşıyaka.
  • Ne oluyor izmirin merkezindeyiz
  • 2,5 yıldır fiber net kullanıyorum izmire yeni mi geliyor vay anam vayyy
  • Gecen aylarda yapılan çalışmalarda karşıyakada bir cok cadde ve sokak fiber altyapısı dösendi ne hikmetse alaybeye uğramadılar halbuki fiber altyapısı alaybey tansaşa kadar geliyor ama alaybey metronun orda yok umarım bölgenin tamamı altyapısına kavusur.
  • Ben güvenmiyorum bunlara
  • bornova küçükpark'ta çalışmalar başlamış
  • ulukentte site içinde oturuyorum.

apartmanımıza fiber hat döşendi herşey hazır amaaaaaa

apartman girişine koyulacak olan cihaz (swiç) ortak giderden aylık 4TL elektrik harcıyacak diye yöneticimiz ayağımıza gelen hizmeti bi güzel geri çevirmiş.

bu devirde böyle insanlar da var!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulceumit

ulukentte site içinde oturuyorum.

apartmanımıza fiber hat döşendi herşey hazır amaaaaaa

apartman girişine koyulacak olan cihaz (swiç) ortak giderden aylık 4TL elektrik harcıyacak diye yöneticimiz ayağımıza gelen hizmeti bi güzel geri çevirmiş.

bu devirde böyle insanlar da var!!!

Eğer isteyenler çoğunlukta olursa yönetici kabul etmek zorunda.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.