Şimdi Ara

İzmir de basarili dershane ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
18.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir de karsiyaka tarafinda önerdiğiniz güvendiğiniz mezun alan güzel bi dershane var mı ? ACİL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Final dershanesi Çankaya şubesi, öğretim kadrosu olarak çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Ben üç yıl gittim ve memnun kaldım.Final kurumlarının genel olarak kaliteli olduğunu düşünüyorum.

• 4Evka 4 kullanıcısına yanıt
    final ve kalitenin aynı cümlede olduğunu ilk kez görüyorum diyecektim ki daha önce gördüğüm bir cümle aklıma geldi
    "final kaliteli değildir"

edit: final görmüş geçirmiş biriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 24 Temmuz 2017; 14:52:26 >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocalar genel olarak iyi sayilir ama yayinlar cidden kotu

• Oğuzhan Özkaya

+1

final kaynak olarak iyi değil ama ben de 4 sene çankaya finale gittim, eğer ilk sınıfa düşersen Neşe Hocasıyla, Caner Hocasıyla, Mutlu Hocasıyla,Ahmet Hocasıyla çok memnun kalırsınız.

Tabi kendinizi sadece dersaneye bağlar işin ucundan adam akıllı tutmazsanız sonunuz hüsran, gerek dersaneden gerek sistemden şikayet eder durursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim 11 de zafer 12 de delta mezundada sinava gittim delta sinav cop zafer cok iyiydi alsancak sevgi yolunda finalin alt kati

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da LGS Dershane Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Final Çankaya da okumuş bir öğrenci olarak eğer ilk beş bine girecek kapasitede değilsen ya da ilk sınıfta değilsen seni umursamazlar ve etütleri (soru çözme etütlü) o kadar kalabalık ki mezunlarla okuyanlar aynı anda soru sormak için sıraya giriyorlar kaç saat bekliyorlar soru sormak için bunun neresi kaliteli eğitim yahu :D ben çok pişmanım oraya gittiğime. Butik dershanelere kaydolmaya çalış derim ben

• Karşıyaka Sınav'ın öğretmenleri güzeldi

• Karşıyaka da oturduğun için karşı tarafa git gel günde 1-2 saatimi alacak. O yüzden Karşıyaka civarı düşünüyorum . Yorumlariniz için tesekkurler

• Nsyurtcu N kullanıcısına yanıt
    doğru karar,yakın olması önemli

hem az yorulursunuz

hem de zaman kaybı olmaz

zaten hedefiniz yüksekse kendi çalışmalarınız baya önemli, zaman bulmanız lazım, yorulursanız çalışamazsını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıyaka Uğur ve sınavdan uzak dur bence butik bir yer bulmaya çalış.

• Nsyurtcu N kullanıcısına yanıt
    Metroya atlar gidersin ya bu tarafta butik disinda bi yere gitme bence.

• Büyük kurumlardan uzak dur uğur-sınav-final vb ksk uğura gitmiştim hocalar iyi olmasına rağmen verim alamadım asla soru soramıyordun kalabalıktan. Bu yıl mezunum bostanlı da bir butik dershane tercih ettim . Sana tavsiyemde gidebiliyorsan bir butiğe git yoksa hiç gitme daha iyi vakit kaybı olur senin için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğiniz butik dershaneleri adlarini yazar mısınız ben onlarla bi goruseyim

• Bende 12.sınıfa geçtim Buca'da oturuyorum bana önereceğiniz bir dershane varmı .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.