Şimdi Ara

İzmir - Çeşme Otobanı KGS-HGS karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın yola çıkmayı düşünüyorum. Çeşme'ye gideceğim fakat KGS kaldırıldı diyorlar Çeşme otobanında bu doğru mu? KGS kartım yok ama bir bankanın KGS özellikli kredi kartı var ve plakamı söyleyerek tanıtmam gerekiyormuş. KGS kart geçerliyse böyle yapacağım yada HGS alacağım tabi 1 günde bu işlemler olursa. Olmazsa eski yoldan gitmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?

• KGS var arkadaşım, sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

KGS var arkadaşım, sıkıntı yok

Tamamdır teşekkürler. HGS falan yazınca kaldırıldı sandım. En kötü KGS'den geçsem çıkışta kartı alıp bassam bir problem yaratır mı? Öğlen gideceğim yani 3 gibi gişeleri açık olur her halde? Kredi kartına pek güvenemiyorum arkasında KGS yazıyor aslında ama.
  • kgs var hgsde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Tamamdır teşekkürler. HGS falan yazınca kaldırıldı sandım. En kötü KGS'den geçsem çıkışta kartı alıp bassam bir problem yaratır mı? Öğlen gideceğim yani 3 gibi gişeleri açık olur her halde? Kredi kartına pek güvenemiyorum arkasında KGS yazıyor aslında ama.

Kgs dolumu seferihisar cikisi sonrasindaki otobandaki benzin istasyonunda yapiliyor, yanlis hatirlamiyorsam kart satisi da yapiliyordu. Yani narlidere giselerden gecip benzin istasyonunda durun ve dolum vs yapin sorun cikacagini sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

kgs var hgsde var

Anladım teşekkürler.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Kgs dolumu seferihisar cikisi sonrasindaki otobandaki benzin istasyonunda yapiliyor, yanlis hatirlamiyorsam kart satisi da yapiliyordu. Yani narlidere giselerden gecip benzin istasyonunda durun ve dolum vs yapin sorun cikacagini sanmam.

Teşekkürler kredi kartını açtıramazsam onu yaparım.

İş bankası KGS özellikli kredi kartı hakkında bilgisi olan bir arkadaş varsa bilgi verebilir mi? Plakamı vermek için müşteri numarası almam gerekiyormuş. Onu alıp yapıcakmışım ama plakamı vermeden de basılabiliyormuş ama ilk geçiş kaçak geçiş olarak geçicekmiş sonra düzelecekmiş. Hiç düzgün bir açıklama olarak görmedim.

• Kgs var sıkıntı yok dün gittim geldim. Ogs kullanıyorum gerçi. Kgs yoksada ogsden gir otobanda shell'den kgs'yi al çıkışta bas sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul otopark
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aydın-İzmir otobanında durumlar nedir arkadaşlar HGS sistemine geçildi mi ?

Aracıma HGS aldım KGS yok şuan elimde bu hafta sonu İzmir'e gideceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.