Şimdi Ara

İzmir Çeşme F/P Otel Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bu sene izmir çeşmeye tatile gitmeyi düşünüyorum. İlk defa gideceğimden dolayı çeşmedeki tatil mekanları ile ilgili pek fazla fikrim yok.

    F/P olarak önerebileceğiniz otel tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • çeşmede fp otel yoktur otelde kalmaya çeşmeye gidilmez orası yazlık mekanı illa kalacaksan apart otelde kal
  • Çocukluğumdan beri çeşme’de senenin 5-6 günü tatilini geçiren biriyim. Çeşme’de şöyle bir olay var. Sıradan 2-3 yıldızlı bir otel bile sezon içinde neredeyse 5 yıldızlı otel ücreti talep eder. Ailenizle ya da tek gidecekseniz fiyat/performans açısından 2 otel tavsiye edeceğim. Birincisi twins otel. Tam bir aile otelidir. Son derece güvenli bir otel. Hatta şöyle örnek vereyim. Geçen sene 4 gün konakladım orada. Hatta 3 gün rezervasyon yapıp +1 gün daha yapım rezervasyon. İlk 3 gün konaklamam bitince, kaldığım odayı haliyle başka müşteriye vermişlerdi. Diğer 1 günlük kalan konaklamam için ise beni başka odaya transfer ettiler. Tüm eşyalarımı eksiksiz taşımışlardı. Hatta banyoda traş takımım, diş fırçam falan vardı. Onları bile banyoya aynı şekilde yerleştirmişlerdi. Kahvaltısı oldukça tatminkardır. Boyalık mevkiindedir yeri. Yıllardır konaklarım burada. Tam bir aile oteli. Hemen karşı çaprazında işbankası tatil köyü olduğu için bazı işbankalı aileler de gelir. Açık otoparkı vardır. Önünden çeşme merkez - alaçatı - urla minibüsleri geçer. Çeşme merkeze araçla 5 dakika, alaçatıya 10dk mesafededir.

    Bir diğer otel best western plus çeşme otel. Hem alaçatıya hem de çeşme merkeze çok yakın. Tam ortada bir konumda. Avrupa’da zincir oteller serisi zaten. Açık büfe kahvaltısı var. Odalar oldukça şık ve modern. Twinsten ayrı bir konseptte. Bu eylül’de 8 gece - 9 gün bu otelde konaklayacağım.

    Edit: bir bayan arkadaşım önümüzdeki ay çeşme dalyan’daki sisus otel’de konaklayacak 3-4 gün. Etstur’dan reservasyon yaptık kendisine. Yorumlar ve geri dönüşler oldukça iyi olduğunu okudum otelle ilgili. Akşam yemeği seçeneği de var otelin. Tek dezavantajı alaçatıya uzak. Tripadvisor, booking ve otelpuan gibi sitelerde otelden övgüyle bahsediyorlar. Bir araştırın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 6 Haziran 2018; 0:26:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer arabanız varsa bende JaCKiE_BrOwN'nın bahsettiği Sisus oteli tavsiye ederim. Bilindik acentalardan fiyat sorun fakat en son otelin kendi sitesine girerek fiyat alın derim. 2 sene önce bu şekilde çok uyguna kalmıştık. Otel gayet güzel ve temiz. Yemeklerinden memnun kaldık. Ayrıca bizim zamanımızda kafepi babylon gibi girişi ücretli olan beachlere giriş hakkı tanıyordu. Uygulama halen devam ediyor mu siz yine de bir sorun.
    Şimdiden iyi tatiller dilerim.
  • Merhaba hocam, tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç yok maalesef, fakat yinede belirttiğiniz oteli araştıracağım.



    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir hakkında hiç fikrim yok gerçekten, biz genelde arkadaşlarla Çanakkale Bozcaada'ya gidiyoruz. Bu sene planını kurmuşsun ama seneye Bozcaada denemeni tavsiye ederim, Bozcaada Otelleri için de link verdiğim siteyi inceleyebilirsin, her zevke bütçeye göre otel çeşitleri var. Güzel bir tatil yapmış olursun benden tavsiye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.